inattan degıldır yaa.. insan aşık olduğu birine inat yapıp onu üzermi? benim eşimde cook inatcıdır hele kayınpederım aman allahım yanı... ama eşimin bana daha hiiiiç inat yaptıgını görmedim başkasına öyle bi yapıyorki adamı deli ediyor ama bana kuzu gibi :) bence seninki biraz düşünmek istemiş yani sen cok kuruntular yapyıgını söylemişsin birdaha böyle şeyler yapayacagına onu ıkna etmelisin.. ama yapmıcan deme :):)
konuya gırebılır mıyım :) aynen bebem kovalar hep mantık hep gururdur ..puufff... yanı benm kova burcunda bı sevgılım olmadı ama abımden bılıyorum cok ınatcı degıldır ama matık yurutur herseye ask yok adamda mantk hep ruhsuz gıbıı !!
Canım ben yeni gördüm bunu içim gitti inanşu an çok büyük ihtimalle tabiri caizse biraz burnunu sürtmeye çalışıyor çünkü bence senin ne kadar onu sevdiğini adı gibi biliyor.. Aynı şey geçti benim başımdan da üstelik evli ve 2 çocuklu iken! Aynı evde 2 arkadaş gibi yaşadık bikaç ay beyefendinin isteği üzerine! Sonra bendeki düzelmeyi görünce tekrar bozdu arkadaşlığı. Sana tavsiyem bir süre çek kendini kesinlikle arama, mesaj atma onun gidebileceği yerlere gitme ya da arkadaşlarıyla fln konuşma. Adam seni sevmese değil bir ay bi saniye bile tutmaz o resmi orda emin ol! ( artık sevilmeyen biri olarak tecrübeyle sabittir ) biliyorum çok zor canın çok yanıyo ama sabret ve dua et en yakın zamanda gelsin inşallah sana.. Ama sen de o döndükten sonra yaptığın hataları tekrar yapma anlasın değiştiğini :)
Benim eski kocanın facesinde de hala fotolarımız duruyor...ama istemeyen taraf benim...bosanana kadar anlıyodum hadi belki umudu vardır diye ama resmi olarakta bitti hala silmedi....Anlamıs degilim ama kendine eziyet silsin ve önüne baksİn..ama sizin durum daha farkli gibi sanki dönecek gibi duruyor cunku resti ceken olup fotolari silmemeai hala dusundugunun resmi bence
ah keşke umudum olsa. gittim yanına hiç yüzüme bakmadı. anlattım anlattım dinlemedi.istemedi beni.inanmıyor artık bana.çok seviyorum kaybedince daha çok anladım ama bir şey gelmiyor artık elimden. inşallah dediğin gibi olur arkadaşım ne olur dua et..
yaklaşık 4 aydır aynı durumdayız ama değişen hiç bişey olmadı..
Ne geliyo nede gidiyo
Üstelik biz ara ara görüşüyoruz
Nasıl bir ayrılık bu canım? Görüşüyorsunuz ama? biraz bahsetsen merak ettim :)
Sebepsiz saçma bir ayrılıktı bitti sonrasında kavga gürültü..
Aradan zaman geçince özür dileyip barışmak istedim kabul etmedi ..
4 ay olacak ama gün içinde beni defalarca arayıp mesaj atar , görüşüyoruz dışardan bakan normal sevgili zanneder ama öyle değiliz. Psikolojim alt üst oldu ne yapacağımı bilmiyorum,bittiyse neden benimle ?
Benimleyse neden bitti
Gerçekten çok ilginç.Görüşüyorsunuz ama arkadaş gibi yani? Ne yapıyorsunuz ne konuşuyorsunuz peki buluşunca? seviyor musunuz birbirinizi?
çok seviyorum çok acı çekiyorum onunda beni sevdiğine eminim ama anlam veremediğim çok şey var :)
Görüştüğümüzde bian olsun elimi bırakmıyo bu konudan çok rahatsız oluyorum .
Bilinmemezlik çok kötü bişey
bence kuruntularından bıkmış ve sana ders vermeye çalışıyor. madem seviyorsun, hatanı da anladın... buna onları söyle. ama önce bekle istersen, kafasını dinlesin, düşünsün, o da özlesin...
ne bileyim şu an yanında olduğunu hissettir mesela ama boğma, istersen konuyu da açma. sadece vazgeçmediğini bilsin, bence yeter.
Bir ay olmadı ama mesela canım annesinin beni aramasını beklerdim aramadı.ben de aramadım.belli ki kimseye izin vermiyor ve kafasına koymuş. anlaşamayacağız dedi ama bunları görünce saçma bi şekilde umut ediyorum. hiç aklına gelmedi bence değiştirmek resimleri ya da önemsemedi. mantık sevgisini bastırıyor artık bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?