Ayrılık sonrası erkek neden bunu yapar? Biçare oldum..

sen neden strese girdin ki canım nişan öncesi ona onu istemediğini hissettirmişsin ki bunu yapma gereği duymuş aklın mı karışmıştı

ah güzel arkadaşım beni çok iyi anlıyorsun o zaman.Hiç bir ışık yok ama fotoğrafımı orada görmek umut ettirip belki de acımı uzatıyor.çok seviyorum aslında onun da beni çok sevdiğini hissediyorum ama bu çözüm olmuyor bi şekilde.Mantık ön planda ve kaybetmek istemiyorum onu. Hiç mi dikkat etmez insan whatsapp'taki ya da msn'deki fotoğrafına hep çevrimiçi olmasına rağmen. çok özledim dua et kavuşalım be arkadaşım.

sen neden strese girdin ki canım nişan öncesi ona onu istemediğini hissettirmişsin ki bunu yapma gereği duymuş aklın mı karışmıştı

evet canım bendeki genel bir tereddüttü sanırım.çok belli ettim bunu çok. inanılmaz bir korku sardı ve o dönemde o da işiyle ilgili sıkıntılıydı. ondan fazla ilgi bekledim ama çok sıkıntılıydı aslında.Ben bunu şimdi anlıyorum aslında ama artık çok geç. sonradan da işte anlaşamıyoruz sen de istemiyorsun dedi ve gitti. yoruldu, tükendi..

o da haklı benimde karşımdakinin aklı karışıksa ve bunu bana hissetiriyorsa yani belki ayrılmam ama zaman tanıyabilirim belki sana ceza verme derdinde olabilir mi belkide barışıcak ama pişman olmanı bekliyo peki şu anda da aklın karışıkmı mesela barışsanız yine aklın karışır mı

evet canım o konuda hak veriyorum zaten. bana dedi ki birkaç gün öncesinde."sen benim için dünyadaki en güzel insansın ve ben o insan benim sevgilim ama sen böyle düşünmüyorsun ve bu benim canımı acıtıyor." yani o da mutlu olmak istiyor ben yıprattım onu kuruntularla falan filan ama şimdi bir ay olcak nerdeyse deli gibi pişmanım ama iş işten geçti. yapacak bir şeyim kalmadı. kabullenmek de zor. hani bazen kaybetmeyince anlamazsın ya hani, öyleyim şimdi...

ah be canım keşke kuruntu yapmasaydın seni bu kadar seven bi insana böyle davranmasaydın ama belki aranız düzelir eğer seni hala seviyorsa dönücektir zaten peki kuruntuların neydi yani mutlu olamayız ve ya beni gerçekten seviyormu falan diye mi düşünüyordun

Yok sevdiğinden hiç şüphem olmadı ama işte annemden de biraz etkilendim.Ben devlette çalışıyorum onun işi güzel benden çok fazlasını kazanıyor ama sürekli" keşke o da devlette çalışsa" fln filan gibi muhabbetler döndü.Tabi ben bunu ona hiç söylemedim ama etkilendim salakça.Başka şeyler buldum, rahatsız ettim sanki beni bıraksın diye uğraştım gibi bir şey oldu. ama daha çok evlilik stresi bastırdı da bastırdı.Korktum hep.Şimdi gece gündüz yalvarıyorum ne olur kavuşalım diye..

ederim canım sende bnm için et.. bende aynı durumdayım. pişmanım ama olmuyor işte tekrar ne yapsam ne söylesem. insanlara seni özlemesi için zaman vermelisin bana bunu kendiside söyledi. erkekler evlilik gibi ciddi konulara gelince kasıyorlar kendilerini. bizim yaptığımız naz ağır gelmeye başlıyor. o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı dönemde ayrılmışız bide. inan oruç tutuyorum acıkmıyorum bile canımı çok sıkıyorum...

erkeklerin özlemesi biraz uzun sürüyor ama sanırım sence de öyle mi? evet dayanamadı ağır geldi sanırım. birbirimizi anlamak ne kadar da güzel..ben günlerce çok afedersin yediklerimi kustum canım hep üzüntüden. Allahım kavuştursun bizi.

bak sana ne anlatacam. çok yakından gördüğüm bir olay. ayrıldılar kız istedi sonra pişman oldu aradı cocugu. cocuk kıza demediğini bırakmadı beddua bile etti. arkadaşım günlerce ağladı. aradı telefonu yuzune kapattı falan. çok olaylar oldu. o cocuk bnm arkadasımı tam 10 ay sonra aradı. nasıl pişman anlatamam. ne diller döktü neler söyledi gözlerimle gördüm. bu olaydan ben şunu çıkardım. biz kızlar hemen olsun istiyoruz erkekler zamana bırakmayı yeğliyor. bir kız ne kadar üzerine düşerse erkek o an durumu kavramayı en aza indirir ve hırçınlaşır. bir kere hayır dediği için geri dönemez geri adım atamaz. onlarda işler böyle yürüyor. o cocuk dönmez diyorduk bak nasıl döndü. eger olacaksa dönecektir zaten. bırakalım bizsiz zaman gecirsinler ağır glirse eğer ararlara zaten gönlümüzü alırlar. eğer aramazlarsada zaten şöyle düşün seni mutlu edemeyecek bir insandan kurtulmuş oldun. şimdi böyle düşünmek çok zor biliyorm anlıyorm seni ama en azından biz bile ilk ayrıldıgımız o bir ay öncesi gibi değiliz ne kadar değiştik. emin ol onlardada durum aynı...

Çok güzel anlatmışsın canım ya.Ben de buna benzer şeyler duyuyorum elbette ama dediğin gibi biz onlar gibi değiliz.Hemen olsun istiyorum, beklemek, sabretmek zulüm sanki. Eeğer aşkımız, sevgimiz gerçekse bir çok şeyi zaten aşarız ya da ilaç olur gibi geliyor ama değilse de bunu anlarız. Hiç haberleşmemişler mi peki? yani birbirlerinden haberleri olmamış mı herhangi bir şekilde?

bak işin tuhaf tarafıda şöyle. oğlan kızın başka biriyle çıktığını düşünmüş bu süre zarfında. yani hayatında baska biri oldugunu düşündüğü halde mesaj atmış. mesajda da ben hiç mutlu değilm sen mutlumusun nasıl başkası girer hayatına bni hiç mi sevmedn tarzında sitem dolu bi mesajdı. kızda yok öyle bi şey diyince tüm gece yalvardı ama arkadasım hayır dedi. ya aslında zaman gecince insan anlıyor hatalarını. onlar yokken eger mutlu olabiliyorsak bizcede ir sorun olmamalı aslında...

bide şu sevgililerinden ayrılıpta hiç bişey olmamış gibi hayatına devam edebilen kızlara hayranım ben hiç öyle biri olamadım

ben daha önce de ayrılık yaşadım ama inan böyle kabuslu günler geçirmedim arkadaşım.demek ki diyorum gerçekten deli gibi sevmişim, bağlanmışım, hayatımın merkezine almışım. bu yüzden böyle oldum ve kaybedince anlamışım.Allahım umarım şans verir pişmanlık duyanlara.

amin.. pişmanlık hata herkes için yani sonuçta insanız. ikinci şansı hakediyoruz bence. ortada aldatma yok bişe yok yani şuan yaptıkları inattan başka bi şey değil. inat da biten bi şey zamanla anlarlarsa hatalarını iyi olur. ve umarım kendim için diyorum döndüğünde hayır deme gücüm olur. cunku bu yaptıkları şu an çok ağırıma gidiyor...

aynı durumdayız vallahi. bir yandan annem de diyor "olsa bile unutacak mısın bu acılı günlerini?" ama aşk sevgi gurur tanımıyor ki.kötülük etmedik sadece didişdik birbirimizi yıprattık saçma bi şekilde. istediğin an mesaj atabilirsin canım bana özelden.

1. Kendi içinde gel-gitler yaşıyor olabilir,
2. Bir başkası aklına girmiş olabilir,
3. Yıllardır unutamadığı bir başkası olmuş olabilir,
4. Birilerinin dolduruşuna gelmiş olabilir,
5. Kendisini yavaş yavaş ayrılığa hazırlıyor olabilir bilemiyorum? :26:
belki de kendinden yeteri kadar emin değildir?
hakkında hayırlısı olsun canım...

Son düzenleme:

öyle unutamadığı biri olduğunu zannetmiyorum çünkü hissederdim.aksine o ilişki başlarken, devam ederken beni ne kadar çok sevdiğini, istediğini belli etmiştir hep. dolduruşa pek kolay gelmez yani ama şuanki halini bilmiyorum. ailesinde ya da arkadaşlarında bana herhangi bir kötü davranış sergileyen olmamıştır.aksine ona her zaman "bak çok şanslısın çok iyi bir kız" derlerdi. kendinden emin değildir derken? sevgisinden mi ?

Eğer seni hayatından tamamen çıkartmaya niyeti olsaydı tüm fotoğraflarınızı silerdi. Senden bi adım bekliyor bence. Gerçekten onunla bi gelecek planlıyorsan bunu ona söylemelisin yoksa pişmanlık yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…