Ayrılık sonrası erkek neden bunu yapar? Biçare oldum..

canım ilk günler denedim yanına gittim ama öfkeden gözü hiçbir şeyi görmüyordu. haklıydı aslında ama şimdi artık gücüm ve gururum el vermiyor buna. korkuyorum tekrar "istemiyorum" demesinden. bilemiyorum..

bence sıkılmış

Yoruldu bence de, tükendi.Hep beni ikna ediyormuş gibi hissediyordu.Biz ayrılık gününün birkaç saat öncesinde bana "nikah saatini ne zamana alayım aşkım" diye soruyordu. sevmediğini, istemediğini biliyorum ama tükendi. bende hata ama elimde değildi. ayrıntılı anlatsam beni de anlarsınız kızlar..

bence bu erkeklerı anlamak ımkansız 180 derece donebılıyorlar bızde nıkahtan evlenmekten bahsedıyorduk sımdı ıse aramız lımonu hem evlılık dıyor bana hatta kavga edıyordu benımle ne zaman evlenıcez bız dıe sımdı gel gorkı sıkıntılarını benmle paylaşmıyor aılesıyle problem olduğunu soluyor ama net bısey anlatmıyor ve bana karsı soğukluğunu hıssedıyorum soleyıncede yok ole bısey olayların benmle alakalı olmadığını soluyor ama benım ıcım ıcımı kemırıyor ama resımlerı kaldırmaması ve hala o msnı kullanıyor olması senı hala sevdıgını gosterır sadece sanırım bız bayanlar erkeklerı fazla bunaltıyoruz ve suphecı oluyorz erkekler yapıları geregı sıkılmayı bunaltılmayı sevmıyorlar ve ozgurluklerıne düşkün oluyorlar hem sana ders vermek ıstemıstır hemde bıraz nefes almak ıstemıs olabılır tabıkı benımkı tahmın saddece

bence umursama seni sevıyor hala geri gelicek ahanda görürsün sen

Bir de bize derler kadınlar anlaşılmaz diye.aslında o kadar kolayız ki. biraz ilgiyle, sıcaklıkla sevdiğimiz için yanarız. ruhumuz buna müsait.ben de onu bunaltmışımdır bunu biliyorum ama şunu da biliyorum ki canım hiçbir şey tek taraflı değil. öyle manyak biri de değilim ki sürekli başını şişireyim ama işte bir şekilde böyle olduk ve ben son zamanlarda kararsız görününce böyle oldu.haklı ama işte dediğin gibi anlayamıyorum şimdi de. benim de fotoğrafım aynı ama benim nedenim belli; seviyorum onu ve istiyorum. Allah bize sabır ve güzel bir kavuşma göstersin.

amin cnm inş aynen bende hersey karşılıklı aslında ama bunu anlatmk zor bızım asktan gozumuz kör olur benıde paranoyk yaptı gercı cevrenınde cok etkısı var ama güvende onemlı ıste

bir ay olacak canım, istemiyorum dedi ve gitti. Ben sebep oldum gerçi ama şimdi pişmanım tabi.Hislerin kuvvetli midir? :)

evettttt kuvvetlıdırrrr

üstüne düşme düştükçede ters teperkii

eski bir metot kıskançlıgı uygula sen ona ...ufaktan kıskandır

aynen bende arkadasa katılıorm sımdı ustune gıtmee bıraz ara ver zor olcak ama dayanmalısın sonucta senı sevıor yanı

Umarım bu zaman aleyhimize işlemez.Geçen zamanda beni unutursa çok üzülürüm.Zaten ben de çok yorgunum şimdi yanyana olsak da sağlıklı olamayız çok seviyor olsam da..

ustune gıtmeme konusuna katılıyorum ama kıskandırma metoduna bısey dııyemem tam ters tepkıde yaratabılır:44:

ama insan kaybedınce kıymet bılıyorya hani

bu esas oglanda kaybettıgını bi şekilde anlaması lazım ..kıızın onu bekledıgını bıldıgı içinde bir atak yapmıyor...

ama elınden kaçırma korkusu sararsa ataga geçebılır bence

tamm haklısın ınsan kaybetmeden anlamıor ama ama oda başka bırını alabılır hayatına bu sefer ıkı tarafta bırbıırını kıskndrma uğruna daha kotu sonuçlara ulasabılır o yüzden bılemedm doğru olurmu

İnşallah kavuşursun canım ya. Sen bu ara elinden geldiğince sabırlı ol. Annesiyle, ablasıyla filan köprü kurmaya çalışma. Çalışırsan erkekler bunu hoş görmezler. Arkamdan koşuyor gibisinden yorumlayabilir. İlk adımı o atsın. Ondan sonra sen davranırsın. Yok, bir adım atmazsa, Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler deyip, hayra yoracaksın. Allah gönlüne göre versin.

Ben zaten öyle kıskandırma taktiği fln pek yapamam canım.Tamam çok erkek arkadaşım, dostum var ama beni sevdiği, özlediği için gelsin.Yaşımız çok küçük olsa belki onda işe yarar ama işe yaramaz aksine sanki onda gibi geliyor bana da.

bende ıse yaramayacağını dusunuyrm cnm

Son düzenleme:

Aslında ablasıyla köprü kurma hatasını yaptım ilk günlerde ama şimdi pişmanım. Çünkü biliyorum ki koltukları kabardı. şimdi bayram geliyor annesini arasam mı diye düşünüyorum ama hala emin değilim. çok güzel fikir vermişsin. şu sıralar içim rahat çünkü gittim konuşmaya çalıştım en azından öfkeliydi ama olsun.

ne bılıyım her yolu denemesı lazım sevıyorsa eger ...ufaktan yapsın canım ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…