Ayrılık sonrası neler yapılabilir.?

EQUAL

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
19
0
6
İstanbul
Arkadaşlar 5 gün önce 5 yıllık bir ilişkiyi sonlandırdım. Sevgilim sürekli benim istediğim şeyler olsun diye düşünüyor ona bu şekilde yaptığını söylediğimde fedakarlık yapmayan taraf ben oluyorum. En son 2 gün önce konuştuk kötü bi şekilde onu hala seviyorum ama benim verdiğim değeri hiç haketmiyor konustuklarımız aklımdan çıkmıyor hiç ne yapmalıyım bu dusuncelerden arınmak için kafayı yemek üzereyim hiç bi şekide iletişim kurmuyorum aramıyorum v.s ama kafam hep onda

gez toz tatile git arkadaşlarınla buluş gül eğlen hiçbiri hiçbir işe yaramayacak tecrübeyle sabit :))

sadece zamanın geçmesini bekliceksin acı ama gerçek :))

aslında çok şey yapılır ama hiçbirisi işe yaramaz
sadece zaman... çok klişe belki bu söz ama gerçekten zaman yani

sevgilinden ayrılma nedenlerını bı liste yap onu özledikçe o lısteyı oku geri dönmeyı düşünmezsin zamanlada çıkar gıder aklından

Arkadaslar c.tesı ayrıldım ctesıden berı gezmedıgım yer kalmadı artık evdekıler suratımı gormuyor ısten gelıyorum bı cıkıyorum gelıp yatıyorum sabah kalkıyorum tekrar aynıyım benım zoruma gıden sey babamla tanıstırmama bır gun kala ayrılmak ıstedıgımı soledıgımde tmm dıyıp aramaması ve kendı savunmasıda benım dusuncesızlıgımmıs sınırle arayamazmıs flaan bence bunlar cok bos

daha çok yeni zamanla alışırsın umarım sonuçta 5senen geçmiş bi anda silip atmazsın kendi yeni yeni uğraşlar bul gez toz

Malesef zamnla geçmesini duşünmek bile insanı cok etkiliyor.. okadar emegım bosa gıttı buna cok uzuluyorm gercekten ne yapsam olmuyor su zman hemn gecsede sılıp atsam zaten benım dusunduklerımın hıc onemı yokmus gozunde cok yazık

olabildiğince yanlız kalmamaya çalış, gez toz arkadaşlarınla takıl

hatta bi kursa katıl kısacası yor kendini ki gece kafanı yastığıa koyduğunda düşünmeye fırsatın olmasın

tecrübeyle sabittir çok işe yarıyor , zamanla da alışıyorsun zaten

Aslında şu sebep en çok insanı zorlayan, onun gibisi veya ondan daha iyisi çıkar mı karşına çıkanda onda yaşadığın duyguları yaşayabilir miyim yoksa kaç milyarlık dünyada son erkek o değil ama emek vermek zaman harcamak zor geliyor, bir zaman sonra göreceksin ki yeniden seviyorsun aşk acısı çekiyorsun hiç yaşamadığın duygular yaşıyorsun kendine şans tanı bence.

Aslında onun gbsı cıkarmı dıye degılde acaba bırıne tekrar gıvenebılırmıyım artık bıryle beraber olabılırmıyım dıye artık zor otesı bısey diye dusunuyorum cunku cok guvenım kırıldı guvenın g sı kalmadı ıcımde en cok guvendıgım ınsan bunu yaptıktan sonra daha kıme guvenebılıırm ki ben. Şoku üzerimden atamadım seneye yazın evlenmeyı dusunuyorduk evdekıler aılesını tanısmaya beklıyorlardı ayrılmadan bır gun sonra babamla tanısıckdı buna ragmen aramadı hep benım ılıskımızı kurtarmamı beklıyor sonrada sen olmasaydın bu duruma gelemezdık dıyor hep benden gıdıcek onun gururu tavan yapıcak bunu yapmamı ıstıyor hep ona sorsan ben hep yanlıs dusunuyorum. gecen zmanıma yazık

İki kere ayni sey geldi basima birinde uc yili askin birlikteligimdi bitti bitirdi tam unutmaya baslarken baskasi girdi kimseye guvenmedigim kadar guvendim.. herseyim oldu benim aileme karsi geldim kimse istemeci yanima bile yakistirmadilar benden buyuktu on iki yas olgun iyidir dedim kiymetimi bilir.. deli gibi asikti yada oyle gorunuyordu.. ayni okulda ogretmendik herkes bizi konusuyordu suyumu bile o getrirdi bensiz bogazindan bisey gecmezdi.nisanlandik herkes askina imremiyordu nasil bakardi bana ici gidiyormus gibi.. tatilde memle,etine gitti ailelr girdi usin icine annesi beni cok seviyor gibi gorundu yalanlar soyledi ben kim yalan soylerse dogruyu derm kendi annemde olsa.. iste ondan donra hersey degisti.. orda annesi nasil isledi bilmiyorum hep kavga ettik en son on gun konusmadik ve istanbula gelmis hsber bile vermdi tesaduf gordum ertesi gun aradim oturup konusalim diye.. bitti dedi.. konusacak bisey yok esyalarimi alirim sansini kaybettin dedi.. snnesini ara dediginde aramamisim.. hatsm buymus agizima etti kadin bayrsmda kandilde yone aradim yok samimi olacakmisim.. bu yuzden bitirdi.. aileme kavgalari mi hic anlatmadim cunku hep demistik diyecekler sandim. Donusu olmaz bizi ayirirlar sandim o da bunu koz olarak kullandi.. babam aradi ayrildik dememis ona konusun halledin herkes kendi yoluna baksin dedi ben zaten konusacaktim demis ama iki gun oldu hala aramadi arabasi bile burda.. icim darsliyor alsin gitsin herseyini ben onun icin herseyi yaptim herseyi nr oldu... annesiyle benim aramda denge bioe kuramadi otuz bes yasinda ana kuzusu bu zamanna kadar bu yuzden evlenememis o demekke biran once bitsin istiyorumm... İCİM YANİYOR.. niye ben mutlu olamiyorum niye butun erkekler boyle.. sorun bende mi cok mu kotu biriyim acaba..

Enn guzeli 4-5 sezon bitircek kadar cok dizi izlemek :) bi sure sora adami degil dizi karakterlerini dusunmeye basliyosun ☺

Sorun sende değil bız kızlar hep böyle düşünüyorz sorun bizde mi diye çünkü fedakarlık yapmaya alışmışız ne zmankı sen kendın den bır kerelığıne odun vermemıssın adam restı cekmıs hemn suna emın ol kendısı kaybedıcek sımdı sana bunları yazıyorm ama bende 5 yıllık ılıskımı bıtıren bırı olarak cok farklı bı durumda degılım ama anladım ne oldugunu senı ıstemeyen kısıyı sende ıstemıceksın bende bunu yapıcam ıns zaten arayıp sordugum yok ortak ark.dan duyum alıyorum yok beceremedık flan dıyomuss ısteyen adam ılıskısının arkasında durudu ctesı ayrıldık ptesı dayanamayıp aradım agzıma gelenı soledım oda hıc altta kalmadı cunku beyfendı hıc kendınden odun vermez cunku o arayamazmıs yapısında yokmus ılk basladıgımız zamnlar kopek gb pesımden kosardı bır dedıgımı 2 etmezdı anlatmaya kalksam neler neler... anlıcagın sen tavız verdıkce senden hep baska baska seyler ıstyor sen sevgını gosterdıkce yuz buluyor hep senı somuruyor bu anlamda.. ıns unutucaz zamnla sunu unutma herkese herseyı kabullendıremıceklerını anladıklarında bız onları unutmus olucaz coktan benımkı cok yenı oldugu ıcın ıcımı dokcek yer arıyorm:)

pur_melal
Sorun sende değil bız kızlar hep böyle düşünüyorz sorun bizde mi diye çünkü fedakarlık yapmaya alışmışız ne zmankı sen kendın den bır kerelığıne odun vermemıssın adam restı cekmıs hemn suna emın ol kendısı kaybedıcek sımdı sana bunları yazıyorm ama bende 5 yıllık ılıskımı bıtıren bırı olarak cok farklı bı durumda degılım ama anladım ne oldugunu senı ıstemeyen kısıyı sende ıstemıceksın bende bunu yapıcam ıns zaten arayıp sordugum yok ortak ark.dan duyum alıyorum yok beceremedık flan dıyomuss ısteyen adam ılıskısının arkasında durudu ctesı ayrıldık ptesı dayanamayıp aradım agzıma gelenı soledım oda hıc altta kalmadı cunku beyfendı hıc kendınden odun vermez cunku o arayamazmıs yapısında yokmus ılk basladıgımız zamnlar kopek gb pesımden kosardı bır dedıgımı 2 etmezdı anlatmaya kalksam neler neler... anlıcagın sen tavız verdıkce senden hep baska baska seyler ıstyor sen sevgını gosterdıkce yuz buluyor hep senı somuruyor bu anlamda.. ıns unutucaz zamnla sunu unutma herkese herseyı kabullendıremıceklerını anladıklarında bız onları unutmus olucaz coktan benımkı cok yenı oldugu ıcın ıcımı dokcek yer arıyorm:)u kotu biriyim acaba..[/QUOTE]

alışveriş, kuaför, arkadaş ziyaretleri, kız kıza tatile çıkmalar... sonrası özgürlük. kafanda bişi kalmaz canım =))

[/QUOTE]

Cok haklisin ilk erkek arkadsim ayni anlattigin gibiydi fakultelerimiz farkliydi ben bilnezdim dersliklerimi o bilirdi her yerde takip ederdi bir bucuk yil dusun kopek gibi surundurdum ilk baslarda odu kopardi ben kasimi buksem.. sevmiyordum sonra sonra sevmeye basladim ne olduysa sevmeye baslayinca oldu. Umursamaz bir adam oldu o her namaz vakti allahim onu bana yaz diye dua apeden adam ben aramasam aramaz oldu ben bulusalim derdim zorla gelirdi.. uc sene kavga edip baristik sonunda baktim hersey bitti istersen ayrlilalim dedim tamam dedi sadece.. halbu ki sirf hayir diyecek sanmistim. Nasil bir yikim ben ogretmendim kpss girmistim dusun o kadar eminim kievlenecegimize onun semtinde ki okullari yazdim kendi semtimden sonra ne buyuk aptallik.. bir hafta sonra senin gibi dayanamadim aradim.. geziyordu haftasonuydu subay olarak yapiordu askerligini.. hic birsey olmamis gibi devam mi ediyorsun hayatina dedim ne olacakti ki dedi.. ben her derse telefonle giriyordum mesaj atar mi diye gece uykumdan uyaniordum pisman olur mu diye.. sonra hayatima oteki pismanligim girdi, o zaman dondu.. eskisinden daha asikti tartistilar bile ikisi dusun hayatta gelmez diyirdum okulun orays kamp kurdu sirf iki dakika yuzumu gormek icin.. hayatimda baskasi vardi biliordu birak onu evlenelim diye yalvardi.. uzuldum agladim ama o bu hale getirmisti bizi.. herseyi bitirmisti..

Yani haklisin kardesim sonun da pisman oluyorlar cunku suanda bizi hep cepte goruyorlar aman bitti deyip biraz kafami dagitayim takilayim nasil olsa o bekler.. ve onlara bu cesareti biz veriyiruz..

Canım suanda bekledıklerı ıcın bırsey yapmıyorlar alıskanlık olmus bızım hıslerımıze dayanamayıp arıcagımızı barıscagımızı dusunuyorlar ama ben bu sfer kendıme soz verdım ozlesemde sevgısınden gebersemde aramıcam msj atmıcam whatsapdan bıle engelledım zırp pırt bakıorum kndıme saplantı halıne getırdım ılk defa bırıne beddua ettım oda utanmadan bana ettı ben 5 yıl bu kızla gezdım evlenıcem dedım hıcbısey yapmadım demedı de bana beddua ettı allah goruoo canım allaha havale et bızımkıde namazında nıyazında bı adam dı bıdr hafızım dıye gecınırrdı ne hafızlıgı bunlarda allah korkusu denen bısı yok hep hava cıva yanı allahtan korkan bole yapıosa kımbılır dıgerlerı ne yapar. 2 defa aıleme dedım tanıstırıcam dıye 2.de de kısmet olmadı ayrıldık benı rezıl ettı resmen bıde onu
aıleme karsı savundum ıstemıyolardı ustelık sen mutlu olucaksn evlen dedıler bana benım aılem anlayıslıydı onlar tam bı gerı kafalı ınsanlardı belkıde dıyorum allah dondurdu yapamıcagımı bıldıgı ıcın benı gerı cevırdı buna yoruyorum artık..

canım biz neden bu kadar iradesizizki . arayıp mesaj atmamak çok zor geliyor benimde daha yeni ayrıldık . durmadan facesine bakıyorum acaba başkasımı var diye. aramamak için kendimi zor tutuyorum aramayalım asklarından ölsekte aramayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…