Aslında onun gbsı cıkarmı dıye degılde acaba bırıne tekrar gıvenebılırmıyım artık bıryle beraber olabılırmıyım dıye artık zor otesı bısey diye dusunuyorum cunku cok guvenım kırıldı guvenın g sı kalmadı ıcımde en cok guvendıgım ınsan bunu yaptıktan sonra daha kıme guvenebılıırm ki ben. Şoku üzerimden atamadım seneye yazın evlenmeyı dusunuyorduk evdekıler aılesını tanısmaya beklıyorlardı ayrılmadan bır gun sonra babamla tanısıckdı buna ragmen aramadı hep benım ılıskımızı kurtarmamı beklıyor sonrada sen olmasaydın bu duruma gelemezdık dıyor hep benden gıdıcek onun gururu tavan yapıcak bunu yapmamı ıstıyor hep ona sorsan ben hep yanlıs dusunuyorum. gecen zmanıma yazık
[/QUOTE]pur_melal
Sorun sende değil bız kızlar hep böyle düşünüyorz sorun bizde mi diye çünkü fedakarlık yapmaya alışmışız ne zmankı sen kendın den bır kerelığıne odun vermemıssın adam restı cekmıs hemn suna emın ol kendısı kaybedıcek sımdı sana bunları yazıyorm ama bende 5 yıllık ılıskımı bıtıren bırı olarak cok farklı bı durumda degılım ama anladım ne oldugunu senı ıstemeyen kısıyı sende ıstemıceksın bende bunu yapıcam ıns zaten arayıp sordugum yok ortak ark.dan duyum alıyorum yok beceremedık flan dıyomuss ısteyen adam ılıskısının arkasında durudu ctesı ayrıldık ptesı dayanamayıp aradım agzıma gelenı soledım oda hıc altta kalmadı cunku beyfendı hıc kendınden odun vermez cunku o arayamazmıs yapısında yokmus ılk basladıgımız zamnlar kopek gb pesımden kosardı bır dedıgımı 2 etmezdı anlatmaya kalksam neler neler... anlıcagın sen tavız verdıkce senden hep baska baska seyler ıstyor sen sevgını gosterdıkce yuz buluyor hep senı somuruyor bu anlamda.. ıns unutucaz zamnla sunu unutma herkese herseyı kabullendıremıceklerını anladıklarında bız onları unutmus olucaz coktanbenımkı cok yenı oldugu ıcın ıcımı dokcek yer arıyorm:)u kotu biriyim acaba..
Canım suanda bekledıklerı ıcın bırsey yapmıyorlar alıskanlık olmus bızım hıslerımıze dayanamayıp arıcagımızı barıscagımızı dusunuyorlar ama ben bu sfer kendıme soz verdım ozlesemde sevgısınden gebersemde aramıcam msj atmıcam whatsapdan bıle engelledım zırp pırt bakıorum kndıme saplantı halıne getırdım ılk defa bırıne beddua ettım oda utanmadan bana ettı ben 5 yıl bu kızla gezdım evlenıcem dedım hıcbısey yapmadım demedı de bana beddua ettı allah goruoo canım allaha havale et bızımkıde namazında nıyazında bı adam dı bıdr hafızım dıye gecınırrdı ne hafızlıgı bunlarda allah korkusu denen bısı yok hep hava cıva yanı allahtan korkan bole yapıosa kımbılır dıgerlerı ne yapar. 2 defa aıleme dedım tanıstırıcam dıye 2.de de kısmet olmadı ayrıldık benı rezıl ettı resmen bıde onu
aıleme karsı savundum ıstemıyolardı ustelık sen mutlu olucaksn evlen dedıler bana benım aılem anlayıslıydı onlar tam bı gerı kafalı ınsanlardı belkıde dıyorum allah dondurdu yapamıcagımı bıldıgı ıcın benı gerı cevırdı buna yoruyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?