Ayrılık sonrası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

therewillbeaday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
3.700
9.383
158
Sevdiğim kişi ile ayrılmamız gerekiyor. Bazı özel sebeplerden dolayı ikimizde severek ayrılıyoruz. Daha şimdiden içimde bir boşluk hissi oluştu. Aynı zamanda önemli bir sınav sürecindeyim. Kafamı derslere vermem gerekiyor ama hep aklımda. Nasıl aklımdan çıkaracağım ya da derse nasıl daha iyi odaklanabilirim, günlük hayatıma nasıl daha iyi odaklanabilirim? Canım acıyor. Tamamen geçer mi canımın acısı? Kendimi çok yalnız hissediyorum. Birileriyle paylaşmaya ihtiyacım var.
Güncelleme: Zaman geçtikçe sanki daha çok canım acıyor.. Niye böyle...

Son düzenleme:
Klasik ama en doğru yorum, geçecek
Ne yazık bir günde bir anda unutulmuyor.Ancak zamanla hafifleye hafifleye geçiyor..Keşke sevenler hiç ayrılmasa çok üzülüyorum bu severek ayrılanlara..
Zamanla geçecek mi? Ama ben bu süreçte nasıl odaklanacağım hayata nasıl kafamın içinden uzaklaştıracağım onu? Keşke demeyi sevmiyorum hayatta ama keşke farklı olsaydı gerçekten, onun yanında olmayı çok istiyordum..

Nedenini pek açmak istemedim ama geçerli sebepler diyeyim..
Sebepleri bilseydim gecmedı ıcın neler yapabileceğiniz hakkında fikrim olurdu bu yuzden sordum.
Cunku ayrılıklar sebeplerine göre acı verir
Aldatılırsın farklı acı cekersın seni sevmiyorum bıttı der farklıdır acı, aileler onaylamaz o zaman gene baska turlu acı cekersınız.

Yalnız er gec biter, bunu net soyleyebilirim. Geciyor. Bazen zaman alıyor bazen aniden hızlıca oluyor ama sonunda bitiyor o acı.

Özelden yazmak istedim fakat özel mesaj için profiliniz kapalı sanırım.
Bu süreçte önemli olan işlerim var onlara odaklanmakta sıkıntı yaşayacağım biraz. Birazda karışık hissediyorum. Zamanla insan alışır, geçer haklısınız..

Eve kapanıp acıklı şarkılar dinlemeyin,boş kalmamaya çalışın faaliyet yaratın kendinize spor,hobi kursu,dans vs. gibi..Gece olupta yatağa yattığınızda onu düşünemeyecek kadar yorun kendinizi..İnsanoğlu ölüme bile alışıyor zamanla sevdiği birini bi yakınını kaybedince..Kendinizi “unutacağım” diye de şartlamayın.Daha çok geliyor aklınıza.3 yıl önce okuldan birine ilk görüşte aşık olmuştum.1 yıl öyle uzaktan izledim içim yana yana.Sonra arkadaşım bir şekilde söyledi onu sevdiğimi.Buluştuk bi yerde.Cüzdanından liseden beri sevdiği kızın fotosunu çıkartıp gösterdi.Benim onu sevdiğim gibi o da o kızı seviyormuş.Allah affetsin ölmeyi bile düşündüm hatta ufaktan teşebbüs ettim.Evlerimiz 5 dk mesafede,derslerimizin çoğu ortak..İçim yana yana baktım ona hep.Ömür boyu unutamam o acıyla yaşarım diye düşündüm.Sonra sevgili yaptı.Her Allah’ın günü eve gelip ağlıyordum.Artık ailem kızıyordu bana o dereceydi.Birkaç ay geçti önce gün içinde o kadar aklıma gelmemeye başladı.Sonra onu gördüğümde eskisi gibi acı çekmediğimi fark ettim.Sonra bir baktım “bu kimdi ya” olmuşum... :))) diyeceksiniz siz sevgili olmamışsınız tek taraflı yaşamışsın sen,bi sınavda kalemi yoktu ben vermiştim daha beni tanımazken,o kalemi yastığımın altında tutuyordum.Elini tutmuş kadar,onu öpmüş kadar oluyordum o kalemi tutunca.Neyse arabeske bağlamayayım zamanla geçecek.Ama inşallah bir mucize olur da sizin için de hayırlıysa ayrılmazsınız.

Yapmam gereken işler var ama böyle o kişi olunca sanki o işlerin olumsuzluklarından kaçıp ona gidiyormuşum gibiydi. Şimdi günlük hayattaki olayların olumsuzlukları direkt karşımda. Onunlayken gülebildiğimi fark ediyordum. Mantığımı ön planda tutabilirim belki, zamanla alışırım geçer elbet ama o oluşan boşluk hissi ve diğer şeyler kötüymüş. Az önce hüzünlü bir şarkı dinlemiştim tam da.. Çok teşekkür ederim böyle uzun uzun yazıp o güzel dileğiniz için. Hayırlısıyla inşallah..
Siz de inşallah karşılıklı aşkı sevgiyi bulabileceğiniz ve ömrünüzün sonuna kadar huzurlu şekilde birlikte yaşayabileceğiniz hayat arkadaşınızla karşılaşır ve mutlu olursunuz.

Tabi ki geçecek ve bünün geçmesi sadece biraz zaman alacak ama sabredin sanki hiç olmamış gibi bir süre sonra hayatınıza devam edeceksiniz içinizi ferah tutun

İleride tekrar birleşme ihtimaliniz var mı yoksa tamamen sildiniz mi
İçimde boş bir umut var yani dilim boş diyor ama sevdiğim için içten içe umut ediyorum elimde olmadan. Fakat maalesef kabul etmesem de öyle bir ihtimal yok.
En yakın arkadaşım, dostum, sevgilimdi.. Nasıl kalbimden, aklımdan sileceğim? Zaman dışında bir çözümü yok mu? Sanki saat ilerledikçe ben daha çok üzülüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…