- 1 Ekim 2013
- 107
- 158
- 303
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
İçimde boş bir umut var yani dilim boş diyor ama sevdiğim için içten içe umut ediyorum elimde olmadan. Fakat maalesef kabul etmesem de öyle bir ihtimal yok.
En yakın arkadaşım, dostum, sevgilimdi.. Nasıl kalbimden, aklımdan sileceğim? Zaman dışında bir çözümü yok mu? Sanki saat ilerledikçe ben daha çok üzülüyorum.
Haklısın fakat şuan anlık olarak çok güçsüzüm. Dayanacak gücüm yok gibi sanki. Hedeflerime odaklanamıyorum ki.İçinde umut olunca belirsizliklerle unutmak zor oluyor ama eğer hayatına bakmak istiyorsun hedeflerin varsa unut vazgeç ben nasibe inanıyorum eğer nasibinde olsaydı devam ederdi bi şekilde ve eğer nasibinde varsa 10 senede geçse birleşirsiniz ama bunu düşünerek yaşanmaz şu an vazgeçme kararı vermişsiniz evet ilk bi kaç gün ya da bi kaç hafta çok zor olur ama bi süre sonra yeni hayatına onsuz devam etmeye de alışacaksın üzülme dünyanın kırk bin türlü hali var ben hep insan ilişkilerime bir gün onun hayatımda olmayacağını bilerek başlarım çünkü hiçbir şey olmazsa ölüm ayırıyor ama sürekli bunu düşünerek yaşasaydım kafayı yerdim şu an çok duygusal dönemindesin ama geçecek ve diyeceksin ki ben neler atlatmışım emin ol kendine özgüvenin cesaretinde artacak
Haklısın fakat şuan anlık olarak çok güçsüzüm. Dayanacak gücüm yok gibi sanki. Hedeflerime odaklanamıyorum ki.
Bol bol dua edin.Canım bu gece çok acıyor ya
Ediyorum, hatta onun da benim de mutlu olmam için ediyorum. Gün içinde yine biraz toparlanabildim fakat az önce çok kötü olmaya başladım. Zaman geçtikçe içimdeki özlem artıyor. İçimden geçenleri birilerine anlatmak istiyorum ama kimseye anlatamıyorum da...Bol bol dua edin.
Anlatamıyorsanız yazın.Kağıda dökün hislerinizi içinize atmayın.Gece olunca düşüncelerle daha çok baş başa kalınıyor ya tüm duygular daha bi yoğun bastırıyor.Ediyorum, hatta onun da benim de mutlu olmam için ediyorum. Gün içinde yine biraz toparlanabildim fakat az önce çok kötü olmaya başladım. Zaman geçtikçe içimdeki özlem artıyor. İçimden geçenleri birilerine anlatmak istiyorum ama kimseye anlatamıyorum da...
Onu da denedim yazdım. Aklıma gelecek her şeyi yaptım. Anlatamıyorum çünkü dinleyecek kimse yok daha doğrusu çevremin bilmesini istemiyorum.Anlatamıyorsanız yazın.Kağıda dökün hislerinizi içinize atmayın.Gece olunca düşüncelerle daha çok baş başa kalınıyor ya tüm duygular daha bi yoğun bastırıyor.
Çok iyi anlıyorum sizi.An gelir alakasız şeyler bile onu hatırlatır...Ben TV bile açamıyordum haberlerde filan gittiğimiz,geçtiğimiz yerleri gösterirler diye..Keşke bir iksiri,şurubu,ilacı filan olsa da geçiverse bir anda..Ama ne yazık ki zamanla acıyı çiğneyip sindirmekten başka çare yok.Onu da denedim yazdım. Aklıma gelecek her şeyi yaptım. Anlatamıyorum çünkü dinleyecek kimse yok daha doğrusu çevremin bilmesini istemiyorum.
Kafam dağılsın diye bir şeyler izleyeyim dedim oradaki geçen bir cümle ile onlarca kurulan hayaller aklıma geldi. Yoldan birini çevirip içimden geçen her şeyi ağlayarak anlatasım var. Pek iyi değilim bu gece.
Acıyı nasıl çiğneyeceğim. Canım çok yanıyor.Çok iyi anlıyorum sizi.An gelir alakasız şeyler bile onu hatırlatır...Ben TV bile açamıyordum haberlerde filan gittiğimiz,geçtiğimiz yerleri gösterirler diye..Keşke bir iksiri,şurubu,ilacı filan olsa da geçiverse bir anda..Ama ne yazık ki zamanla acıyı çiğneyip sindirmekten başka çare yok.
Sizinde mi yeni? Allah ferahlık versin kalbinize, evet zor bir durum. Ama mümkün mertebe günlük hayatınıza odaklanmaya çalışın.Aynı durumdayız. Severek ayrılmak zorunda kaldım. İçimdeki o sıkıntı geçmiyor.
Onun başkasıyla olacağı düşüncesi geliyor aklıma, beraber yaşayamadığımız şeyleri başkasıyla yaşacak oluşu aklıma geliyor. Çok zor ya
Ama geleceğe dair hedeflerimiz, planlarımız vs uyuşmuyorsa başka çözümü de yoksa ayrılık dışında ne yapacağız? Evlensek bile o evlilikten mutluluk, tad alamayız ki..Canim öyle severek ayrilmak falan biraz yesilcamvari. Gercekten seven ne eder be yapar yaninda kalmanin yolunu bulur.Ayrilik acisi mi hep derim eline kiymik bile batinca pstmağın acıyor kalbine birseyler batinca tabi ki canin yanacak. Ama geçecek emin ol geçiyor sadece sabırlı ol ve inan geçecegine...
Öyle kimse dört dörtlük ideojileri,eğitim durumları, aile kültürleri, gelenekleri bir bütün olarak evlenmiyor,sevgili olmuyor, Sevgi, evlilik gibi kurumlar farklı kişiliklerin emekle, iki tarafın fedakarlığı ile yürümesi ile ilerliyor.. Ya biz çok seviyoruz ama farklıyız severek ayrıldık gibi cümleler sadece birer bahane geliyor. Bu süreci en hafif şekilde atlatma dileğiyleAma geleceğe dair hedeflerimiz, planlarımız vs uyuşmuyorsa başka çözümü de yoksa ayrılık dışında ne yapacağız? Evlensek bile o evlilikten mutluluk, tad alamayız ki..
Çok haklısın, tabii ki canımız acıyacak ama işte bu süreyi nasıl daha az hasarla atlatırım onu bilmiyorum..
Çok fazla detay veremediğim için böyle düşünüyor olabilirsiniz. Fakat iki tarafında keskin kuralları birbirine uymuyorsa başka da çözüm yoksa bir yerde mecburi oluyor bu. Yoksa ben de tabii ki dört dörtlük olmayacağını biliyorum. Teşekkür ederim.Öyle kimse dört dörtlük ideojileri,eğitim durumları, aile kültürleri, gelenekleri bir bütün olarak evlenmiyor,sevgili olmuyor, Sevgi, evlilik gibi kurumlar farklı kişiliklerin emekle, iki tarafın fedakarlığı ile yürümesi ile ilerliyor.. Ya biz çok seviyoruz ama farklıyız severek ayrıldık gibi cümleler sadece birer bahane geliyor. Bu süreci en hafif şekilde atlatma dileğiyle
Birlikteliklerde sadece sevgi olunca sorunlar çözülmüyor ki ama. Yani ortada çözülmesi mümkün olmayan sorunlar olunca ya da o şartlar oluşmayınca bazen başka çözüm kalmıyor.Severek ayrılmak diye birşey yok
Bir taraf severek ayrılıyordur
Seven iki insan ayrılamaz zaten
Sevgi böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?