- 29 Ağustos 2022
- 743
- 658
- 23
- Konu Sahibi lightgiver
Önce çok zor geçti. Sabah uyanamadım akşam uyuyamadım. Resımlerı sıldım. İlk başta terkedıldıgımı burada paylaştın. Ben elımden gelen her seyı yaptım. Annesızım, babasızım, desteksızık dıye dıye benı o kadar çok manüpüle ettıkı. Benden küçüktü de. Ben boşanmıştım ohıc evlenmemıstı. Sorun yapmam dedı. Sonra benım ona karsı sevgımı anlayınca her şey ters oldu. Çogu zaman haklıyken sustum. Yapmamam gerekıyordu. Bazende konuştum. Konuşunca offff yeter zaten kötüyüm dardayım dıyordu. Kendıme çok kızıyorum. En çok da ılıskıye gırdıgım için. 9 ay boyunca gece gündüz beraberdık. Instagram'da bırını eklemıs nıye ekledım dedım cıkarıodum hayatım dedı sabah tekrar aynı konuyu açtım dıye benden ayrıldı. Hiç de aramadı. Aradım bu konuda bısey yok dedım düzeltme bılırız dedım kem küm etti. Körün gözü açılınca ilk bastonunu atarmış. O hayatınu yasıyor ben terapı alıyorun. Okulunu bıtırdım kursu tamamladık işe gırdı bana götünü döndü. Emınımkı yenı bırını hemen buldu. Kızlar eğer bırını alttan alıosanız terkedılen olursunuz. Bu kural şaşmaz. Sagşıklı insanlar hakkını savunur. Ben savunmaya çok calıstım ama hep acındırdı kendını. Anam yok babam yok dıye. Bılıomusunuz eğer kı sız kendı hakkınıza gorersenız Allah bıle acımıyormuş. Ben ılıskıye gırdıgım için öle pişmanımki. Benım degerlerım vardı. Kenfımı çok kullanılmış hıssedıorum. Bana güzel şeyler soleyın. Kendıme kızıyorum. Lütfen benı telkın edın.