Ayrılık Uzerine Tavsiyelerinize Ihtiyacim var..

Yapamıyorum deyip kendinizi sartlamayin.Daha gencsiniz.önemli olan kendinizdeki hataları görmeniz.Bunlar duzeltilmeyecek şeyler değil.Yersiz öfkeleriniz için mutlaka bir doktordan yardım alın.Hayati olağan akışına bırakın ve çocuğum olmuyor diye de karalar bağlamayın bunu karşı cinse bir eksiklik gibi aktarmayın.Kendiniz içinizde mutlu ve huzurlu olduğunuz zaman inanın aradığıniz o kişi size gelecek.Suan bitmiş olan ilişkiye odaklanmayı bırakın.Kendinize nasıl güzel zaman ayırıp mutlu olabilirim diye sorun ve mutlu olacak aktiviteler yapın sizi her ne mutlu ediyorsa

Nasi yani konuşmak için buluşup adami mi dövdün? Iki de benim için vuraydin o da ne narinmis ne yaptı?
Bir şey yapmadi beni uzaklaştırdı ben yaklaştıkça , karşılık vermedi. Ona da çok üzüldüm adam ne güzel efendiligini kaybetmedi benim yaptığıma bak sadece kesin ve net bittiğini dile getirdi o kadar

Sessiz kal bakalim bi sure bi de bunun üstüne israrci olursan helten weirdo gibi gözükürsun.

Bu cok doğru, şunu göremiyorum galiba. Hatalı olsam bile ilişkiye sahip çıkması gerekiyordu. Ben burada herkes bana kızar diyordum hatalisin diye tam tersi oldu. Demekki sadece hatalı ben değilim
25 yaşında neden evliliğe kanalize olmuş birisiniz ?. Bırak 2.yi, ilk evlilik için bile erken.üstelik psikolojik sorunlar yaşıyorken.ee madem kendinizi biliyorsunuz neden evlilik peşindesiniz hâlâ.gidin bir tedavi olun önce.belli ki sıkıntılı birisiniz gerçekten.adam ayrılmaya yer arıyormuş falan demişler ama siz de çok acayip davranışlar varmış gerekten.yazdınız mı hatırlamıyorum ama sizi şöyle bir silkeleyecek, anneniz, teyzeniz, abiniz, ablanız yok mu ? Bu hâlde, bu yaşta, tekrar ne evliliği diye sizi oturtmadılar mı?.burada bir erkek kadına şiddet uygulasa, küfür kıyamet gider.bunun da farkı yok.sırf daha güçsüzüz diye eylem değişmiyor.

Kusura bakmayın da sevgi de bir yere kadar. Sizin de dediğiniz gibi elin oğlu 1, 2, 3 çekiyor naz niyaz, sonrasında düşünüyor " eh yeter be, bir ömür bunu mu çekeceğim" diyor. Muhtemel bunları düşündü ve ayrılığa karar verdi o 3 günde. Konuya nasıl gireceğini bilemediği için konuşamadınız ve o olay yaşandı. Bana bu iş bitmiş gibi geldi.

Yine de seven insan yanımda olur muydu belki de olması gerekirdi.
Şunu da demeden geçemeyeceğim, kimse kimsenin paşa gönlünü eğlemek için bir ömrünü harcamaz, harcamamalı. Aşk, ilişki, evlilik mutlu olmak, huzurlu yaşamak için var, başkasının sitres topu olmak için değil.

Doğru söylüyorsunuz, sanırım kaybettim. Ne dediysem de buradan dönüş yok diyor başka bir şey demiyor

Seni öyle güzel manipule etmişki hep suçu kendinde arıyor kendini eksik hissediyorsun kavganın neden çıktığını bile bilmeden..belki sen haklıydın?
Ben haklı değildim ama aklıma şu da geliyor siddet ve hakaret oldu diue çok net vazgeçti seven insan biraz triplenir yine de vazgecmezdi diye düşünüyorum. Yanlış mi düşünüyorum acaba

aranız 3 gün limoni oldu diye siz değil de o sizi tartaklasaydı istisnasız her kadın ayrıl başından belli derdi. sizin uzmana görünürseniz çok iyi olur. içinizde bastırılmış çok öfke var demek ki. bu sinir krizi sık sık oluyor mu?

Hayir bu denli ilk kez ortaya çıktı o da hakli olarak çok korktu iletişim kurmaya çalışıyorum sabahtan beri. İstemiyorum diyor başka da bir şey demiyor hiç böyle olmamıştı bi tarafi yumuşaktı bana

Ben haklı değildim ama aklıma şu da geliyor siddet ve hakaret oldu diue çok net vazgeçti seven insan biraz triplenir yine de vazgecmezdi diye düşünüyorum. Yanlış mi düşünüyorum acaba
Genel olarak kendinizi naif bir şekilde ifade ettiğiniz için bu kadar destek gördüğünüzü düşünüyorum. Şu yukarıda yazdığınızı bir erkek yazsa linç edilirdi. Şiddetin bir kere olması bir ilişkinin bitmesi için fazlasıyla yeterli. Karşınızdaki kişi size şiddet uygulasaydı sadece bir kere oldu, onu seviyorum, uğraşmam gerekir der miydiniz?

Şiddet kadından gelince herkes ne kadar da cici yorumlar yapmış. Şiddetin kadını erkeği olmaz bu tavırlarda biri ile kimse birlikte olmamalı. Sevgiliniz de kesin bir şekilde ayrılarak doğrusunu yapmış. Ne demesi gerekiyordu kadınımdır döver de söver de mi? Ama siz pişman olup hatanızı anlamışsınız zaten. Çocuk konusunda kendinizi eksikmiş veya kabul edilmesi gereken biriymişsiniz gibi görmeyin. Kimsenin kabulüne de muhtaç değilsiniz bir sürü kişi çıkar karşınıza. Ama önce karakterinizi törpülemelisiniz. Bunun için de psikolojik destek alabilirsiniz çok daha rahat atlatırsınız süreçleri. Bu ilişki yürümez artık yeni ilişkileriniz için kendinizi şekillendirmeye bakın

Hımm peki o da sizi saçınızdan tutup sürüklesin siz sadece triplenin madem
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…