- Konu Sahibi sultansuleyman111
-
Ne gibi şiddet ve küfürler ettiniz?Adamı bildiğin dövdüm yine de bana destek oluyorsunuz, sagolun kızlar
Efendi adammiş.Bir şey yapmadi beni uzaklaştırdı ben yaklaştıkça , karşılık vermedi. Ona da çok üzüldüm adam ne güzel efendiligini kaybetmedi benim yaptığıma baksadece kesin ve net bittiğini dile getirdi o kadar
Gercekten öyle. Ne yaptıysam da affetmiyor buradan dönüşü yok sanırım. Benim hayatım boyunca en büyük kaybım bu kişiyi kaybetmek oldu.Efendi adammiş.
Taktir ettim davranişini.
Olan olmuş artik kendinize bakin
Tedavi olun. Burcunuz ikizler diye toksit bir insan olmaniza gerek yok. Şu psikolojibile de ilişki evlilik vs duşunmeyin once tedavi olun gerisi sonraMerhaba sevgili hanımlar,
Biz sevgilimle bayağı kötü ayrıldık, karşımdaki kişi benden yaşça büyük, olgun, aklı başında, bunun yanında mantıken de çok uygun olduğumuz ailesiyle beni tanıştırmış ve onların da onayını almış iki kişiydik. Önümüzdeki ay da gurbetten memleketine gidip orada hayatimizi kurmak gibi hedeflerimiz vardı.. hal böyle olunca ayrılık daha da acıtıyor. İkimiz de evlenmiş ayrılmış, aşkı ve sevgiyi arayan, bulunca uzatmadan birlikte yuva kurmak isteyen kişilerdik. Bunlara rağmen neden bunları yaşadık kısaca anlatayım.
Kendisi yengeç burcu erkeği çok ilgi isteyen, aşırı sayılabilecek kadar kıskanç, ama tam bir ev erkeği, tüm her şeyimiz ortadadır birbirimize asla yalan söylemeyiz, gel gelelim son 2 ayda her gün kavga eder olduk. Ben ikizler burcuyum kafama bir şey eserse pat diye söylerim, kırarım, sonradan pişman olurum.
Şimdiye kadar bir şekilde çözerek ilerledik, hatta en son karşı taraftan 2 3 gun yalnız kalalım sonrasında düşünürüz gibi teklif geldi. Bana da mantıklı geldi ve 2 3 gün akşamları buluşmadık yine gün içinde konuştuk ama. Ne yaptığımızdan vs. haber verdik.
Asil olayın olduğu güne geliyorum. 3 günün sonunda akşam konuşalım dedik akşam buluştuk, saat geç oldu biz hala konuşamıyoruz, biraz da alkol almıştık. Ben birden delirdim adamı hırpalamaya başladım. İnanın yazarken de çok utanıyorum
Çok çok pişman oldum arıyorum soruyorum ama asla benimle konuşmuyor açık ve net bitti diyor. Bir yandan bunca emek hayal diğer yandan nasıl bu hallere geldik ben anlayamıyorum. 26 yaşındayım bu arada. Lütfen bana tavsiye verin. Ne yapmalıyım. Tamamen bırakmak mı yoksa ilgilenmeye aramaya ve pişmanlığı göstermeye devam etmek mi, tamamen bırakmaya gönlüm razı değil çünkü kendisi ilgisizliği sevmez ama benimle de konuşmuyor aramalarım yazmalarım hep havada kaldı.
Bir hediye mi alsam, zamana mı bıraksam, kazanmak için ne yapmalıyım
(Bu arada ben çok zor dönemlerden geçtim, psikolojim bayağı bozuk yargılayanlar olacaktır evlendim ayrıldım ameliyat geçirdim çocuğum olmayacak, bu kişi hepsini kabullenmişti hatta evlatlık istiyorduk)
Haklısınız, tedavi olmam gerekiyorTedavi olun. Burcunuz ikizler diye toksit bir insan olmaniza gerek yok. Şu psikolojibile de ilişki evlilik vs duşunmeyin once tedavi olun gerisi sonra
yengeçse aşıksa geri dönerMerhaba sevgili hanımlar,
Biz sevgilimle bayağı kötü ayrıldık, karşımdaki kişi benden yaşça büyük, olgun, aklı başında, bunun yanında mantıken de çok uygun olduğumuz ailesiyle beni tanıştırmış ve onların da onayını almış iki kişiydik. Önümüzdeki ay da gurbetten memleketine gidip orada hayatimizi kurmak gibi hedeflerimiz vardı.. hal böyle olunca ayrılık daha da acıtıyor. İkimiz de evlenmiş ayrılmış, aşkı ve sevgiyi arayan, bulunca uzatmadan birlikte yuva kurmak isteyen kişilerdik. Bunlara rağmen neden bunları yaşadık kısaca anlatayım.
Kendisi yengeç burcu erkeği çok ilgi isteyen, aşırı sayılabilecek kadar kıskanç, ama tam bir ev erkeği, tüm her şeyimiz ortadadır birbirimize asla yalan söylemeyiz, gel gelelim son 2 ayda her gün kavga eder olduk. Ben ikizler burcuyum kafama bir şey eserse pat diye söylerim, kırarım, sonradan pişman olurum.
Şimdiye kadar bir şekilde çözerek ilerledik, hatta en son karşı taraftan 2 3 gun yalnız kalalım sonrasında düşünürüz gibi teklif geldi. Bana da mantıklı geldi ve 2 3 gün akşamları buluşmadık yine gün içinde konuştuk ama. Ne yaptığımızdan vs. haber verdik.
Asil olayın olduğu güne geliyorum. 3 günün sonunda akşam konuşalım dedik akşam buluştuk, saat geç oldu biz hala konuşamıyoruz, biraz da alkol almıştık. Ben birden delirdim adamı hırpalamaya başladım. İnanın yazarken de çok utanıyorum
Çok çok pişman oldum arıyorum soruyorum ama asla benimle konuşmuyor açık ve net bitti diyor. Bir yandan bunca emek hayal diğer yandan nasıl bu hallere geldik ben anlayamıyorum. 26 yaşındayım bu arada. Lütfen bana tavsiye verin. Ne yapmalıyım. Tamamen bırakmak mı yoksa ilgilenmeye aramaya ve pişmanlığı göstermeye devam etmek mi, tamamen bırakmaya gönlüm razı değil çünkü kendisi ilgisizliği sevmez ama benimle de konuşmuyor aramalarım yazmalarım hep havada kaldı.
Bir hediye mi alsam, zamana mı bıraksam, kazanmak için ne yapmalıyım
(Bu arada ben çok zor dönemlerden geçtim, psikolojim bayağı bozuk yargılayanlar olacaktır evlendim ayrıldım ameliyat geçirdim çocuğum olmayacak, bu kişi hepsini kabullenmişti hatta evlatlık istiyorduk)
Normalde alkol bana mutluluk verir, o gün tsm tersi oldu ilişki zaten zor bir dönemden geçiyordu karşımdaki rahat gelince gemileri yaktım.bi gaza geldim ki anlatamam. Ne oluyor ne yapıyorum oldum ama iş işten geçti. 2 gündür yazıyorum arıyorum bazen cevap vermiyor bazen sitem ediyor. Az önce yine seni görmek istemiyorum dedi, normalinde dediğiniz gibi gonlunu cabuk alirdim da bu kez nuh diyor peygamber demiyor. Gönlünü alır mı almaz mı bilmiyorum 2 gün sonra bir çiçek ile kapısını çalacağım, en azından elimden geleni yapayım diye düşünüyorumyengeçse aşıksa geri dönerdefalarca kez yaşının bi önemi yok ve çabuk gönlü alınır hediyeye bakar ama sizinde yaptığınız olmamış içiçekseniz ağzınızla için kontrolu kaybediyorsunuz içmeyin yani herseyinizi bi edebi. var
ya bence biraz zaman ver seni merak etsin düşünsün ne yapıyorsun diye sorgulasın kafasında kursun bırak elinden geleni yapmışsın zaten ayaklarına yapışma ona düşünmek için zaman verNormalde alkol bana mutluluk verir, o gün tsm tersi oldu ilişki zaten zor bir dönemden geçiyordu karşımdaki rahat gelince gemileri yaktım.bi gaza geldim ki anlatamam. Ne oluyor ne yapıyorum oldum ama iş işten geçti. 2 gündür yazıyorum arıyorum bazen cevap vermiyor bazen sitem ediyor. Az önce yine seni görmek istemiyorum dedi, normalinde dediğiniz gibi gonlunu cabuk alirdim da bu kez nuh diyor peygamber demiyor. Gönlünü alır mı almaz mı bilmiyorum 2 gün sonra bir çiçek ile kapısını çalacağım, en azından elimden geleni yapayım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?