Ayrılık Uzerine Tavsiyelerinize Ihtiyacim var..

Adamı bildiğin dövdüm yine de bana destek oluyorsunuz, sagolun kızlar
Ne gibi şiddet ve küfürler ettiniz?
Burda ama çoğu kadina direk ayril diyoruz .
Bir yapan ikinciyide yapar,belki adam sizin değişmeyeceğinizi anladi ve bu yaştan sonra
"Bebe" davranişlara katlanam diye birakmiştir

Olgun biri olduğu için biliyor,sadece sevgi yetmiyor.
Imkaniniz varsa terapi alin .
Siz daha iyileşmemişsiniz

Efendi adammiş.
Taktir ettim davranişini.
Olan olmuş artik kendinize bakin

Adamı niye hırpaladın ?
Sen iyi misin ?
Fiziksel şiddet mi uyguluyorsun adama?
Aklı varsa geri dönmez.
Seviliyorsunuz diye şımarmanun lüzumu yok.

Tedavi olun. Burcunuz ikizler diye toksit bir insan olmaniza gerek yok. Şu psikolojibile de ilişki evlilik vs duşunmeyin once tedavi olun gerisi sonra

yengeçse aşıksa geri döner defalarca kez yaşının bi önemi yok ve çabuk gönlü alınır hediyeye bakar ama sizinde yaptığınız olmamış içiçekseniz ağzınızla için kontrolu kaybediyorsunuz içmeyin yani herseyinizi bi edebi. var

Normalde alkol bana mutluluk verir, o gün tsm tersi oldu ilişki zaten zor bir dönemden geçiyordu karşımdaki rahat gelince gemileri yaktım.bi gaza geldim ki anlatamam. Ne oluyor ne yapıyorum oldum ama iş işten geçti. 2 gündür yazıyorum arıyorum bazen cevap vermiyor bazen sitem ediyor. Az önce yine seni görmek istemiyorum dedi, normalinde dediğiniz gibi gonlunu cabuk alirdim da bu kez nuh diyor peygamber demiyor. Gönlünü alır mı almaz mı bilmiyorum 2 gün sonra bir çiçek ile kapısını çalacağım, en azından elimden geleni yapayım diye düşünüyorum

ya bence biraz zaman ver seni merak etsin düşünsün ne yapıyorsun diye sorgulasın kafasında kursun bırak elinden geleni yapmışsın zaten ayaklarına yapışma ona düşünmek için zaman ver

Bugun isyeri ile ilgili attığım bir yazıyı "okunmuyor" diye whatsapdan gönderdi, sonra da sildi. Neden sildin ne yazdin dedim, Ben neden karışıyorum ki diye sildim diyor. Ne yapıyorsun dedim, seni ilgilendirmez ne yaptığım senin ne yaptığın da beni ilgilendirmez dedi

Bu yengeç erkeklerinin bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri ne olacak peki.. saatlerdir kavga ediyoruz içini kusa kusa bitiremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…