- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Annesi de evdeyken birliktelik mi yaşıyosunuz, vicdan burda mı devreye giriyor ne alaka anlayamadım.vicdanım el vermiyor rahatsız da oluyorum dedim.
Niye kötü bir durum? Birbirini seven insanlar imkanları da kısıtlıysa her buldukları fırsatta sevişirler eğer ilişkilerine cinsellik de dahilse. Ha adam için kötü bir durum olabilir sevişmek istemeyen sevgili.Annesi yokken yaklaşıyor genelde ama yine de kötü bir durum ya kızlar
E normal olanı bu kuzum, adam sadece cınsellık ıstıyor basbasa benle kahve ıcmıyor dıyorsanız da sevebı kullanma degıl sızden sıkılmasıAnnesi yokken yaklaşıyor genelde ama yine de kötü bir durum ya kızlar
Evlenince degismeyenlerden bizimki yaAyy gençken biz de sürekli yalnız kaldigimizda böyle.....işte sonra evlenince hafta bir. Kamu spotu olsun, sevismeye devam etmek isteyen evlenmesin...
Sizinle birlikte bi kafede filan oturmuyor. Oturulacaksa ortama erkek arkadaşlarını çağırıyor. Bu hiç hoş bir davranış degil. Sizin sohbetiniz sarmıyor beyefeniyi galiba.Başlarda böyle değildi ilişkinin bu son zamanlarında diyorum bi kahve içelim çıkasım yok gel bize oturalım vs. Ya da bana diyor ki gel dışarda bş kahve içelim tamam diyorum. Bi bakıyorum tüm arkadaşları var ben 4-5 erkekle oturuyor buluyorum kendimi.
Erkek arkadaşınızın sizinle vakit geçirmeyi sevdiğini sanmıyorum. Üzgünüm. Birtek o işler hoşuna gidiyor çağırıyor. Bir birliktelik sadece bedenlerin kaynaşmasından ibaret değildir, kalpler de sohbetle muhabbetle kaynaşmalı. yine yaşlı gibi konuştumBaşlarda böyle değildi ilişkinin bu son zamanlarında diyorum bi kahve içelim çıkasım yok gel bize oturalım vs. Ya da bana diyor ki gel dışarda bş kahve içelim tamam diyorum. Bi bakıyorum tüm arkadaşları var ben 4-5 erkekle oturuyor buluyorum kendimi.
Kendisini bazen çağırırım kız kıza otururken yakınsa filan gelsin selam versin diye gelirse sadece selam verir biz de kalkarız ve ben sormadan buluşmaya kimseyi dahil etmem. O yüzden bu hareketinden hiç hoşlanmıyorum.Sizinle birlikte bi kafede filan oturmuyor. Oturulacaksa ortama erkek arkadaşlarını çağırıyor. Bu hiç hoş bir davranış degil. Sizin sohbetiniz sarmıyor beyefeniyi galiba.
Diğer bir yandan ben sevgilimin aile evine gitmezdim açıkçası. Kendisi tek yaşasa neyse de... annesi ile oturup sohbet etmek istemezdim.
Ve benimle baş başa sohbet etmek istemeyip ortama erkek arkadaşlarını çağıran bi adam , beni evine baş başa kalmak için çağırsa ben de sizin gibi düşünürüm . Beni sadece birliktelik için çağırıyor bunun başka açıklaması yok.
Sizi sevdiğinden emin misiniz? Eminseniz emin olmamanızi öneririm. Sizi seviyorsa da... şu an bu ispata muhtaç bir durum.
Sizinleyken erkek arkadaşlarını çağırmasına çok gücendim.
Benimle aynı fikirde olmayanlar olabilir. Ama ben sevgilimle oturacaksam ortama kız arkadaşlarımı doldurmuyordum.
Anladığım kadarıyla dışarıda basbasa vakit geçirmiyorsunuz, eger yalnızsanız da birliktelik yaşanıyor, normal paylaşım yapamıyorsunuz. Ya annesi ya da arkadaşlari.. Evet rahatsız ediciBaşlarda böyle değildi ilişkinin bu son zamanlarında diyorum bi kahve içelim çıkasım yok gel bize oturalım vs. Ya da bana diyor ki gel dışarda bş kahve içelim tamam diyorum. Bi bakıyorum tüm arkadaşları var ben 4-5 erkekle oturuyor buluyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?