Ayrılık zilleri çalıyor mu ?

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Merhabalar. 25 yaşımdayım ilişkim 2 buçuk senelik. Erkek arkadaşım 27 yaşında. Bugün en büyük kavgamızı ettik diyebilirim. Şöyle oldu,
Bugün buluşalım vs dedik ama kendisinin hiç evden çıkası yokmuş annesiyle yaşıyor bu arada. Sen gel bize oturalım dedi. Ek bilgi ben arada onlara gidip oturuyorum annesiyle de samimi sayılırız. Ama bayadır dışarı baş başa çıkmıyoruz, dışarı çıksak da yanımızda hep birilerini çağırmış oluyor. Ne zaman baş başa olsak da yakınlaşıyoruz birliktelik yaşıyoruz. Bugün de eve çağırınca patladım biraz. Ama kendimi de iyi ifade ettiğimi düşünüyorum, kendi evin olsa neyse ama ben bir aile evine bu kadar sık gir çık yapmaktan hoşlanmıyorum vicdanım el vermiyor rahatsız da oluyorum dedim. Sadece bir şeyler yaşamak için çağırdığını söyledim.
gerçekten de öyle bir süredir ve çok bunaldım sıkıldım. Kendisi de bu dediklerime alındı ben seni kullanıyor muyum yani 2 buçuk seneyi çöpe mi atıyorsun sana hiç değer vermemişim gibi vs konuştu. Yüz yüze konuşalım dedik ama şimdilik istemedi. Öyle kaldı konuşmuyoruz. Haksız mıyım ?? Hala haksız olduğum bir kısım fazla göremiyorum çünkü.

Annesi evdeyken sizi birliktelik için mi cagariyor, sohbet muhabbet mi önce bunu bir netlestirin.

İki buçuk senelik ilişki içerisinde her bulustugunuzda illa birlikte oldunuz mu yani adam birlikte olmak için mi buluşmak istiyor ?
Net anlayamadim ben ya

Annesi yokken yaklaşıyor genelde ama yine de kötü bir durum ya kızlar
Niye kötü bir durum? Birbirini seven insanlar imkanları da kısıtlıysa her buldukları fırsatta sevişirler eğer ilişkilerine cinsellik de dahilse. Ha adam için kötü bir durum olabilir sevişmek istemeyen sevgili.

Sevişmek istemesinde bir sıkıntı yok. Bu sıcaklarda ve pandemide dışarda fellik fellik gezmektense sevişmek tabii ki daha cazip geliyordur annesi de tahmin ediyordur zaten merak etmeyin. Ama dışarı çıktığınızda da sürekli milleti dahil etmesi konusunu kendiniz değerlendirin sıkıldığı için mi yoksa öyle mi denk geliyor burdan bilemeyiz

Bas basa vakit gecirmek istediginiz de bencillik yapmıs sizi eksik birakmis ve aslinda idare ettiginiz icin bugun patlama noktasına gelmissiniz.Söyleyince de haliyle sevgiliniz alınmış cunku erkekler gerizekalı boyle konularda..
Altı ustu gel askım gel sevgilim gadınım sen ilgi mi istiyosun gel soyle bi gezelim deseler pamuk seker havasinda aksam da onlarda oturulur mesela.Ama nerdeee..
Uzerine dusmeyin sessiz kalin manipule etmesine izin vermeyin hatasini görsün.

Sizinle birlikte bi kafede filan oturmuyor. Oturulacaksa ortama erkek arkadaşlarını çağırıyor. Bu hiç hoş bir davranış degil. Sizin sohbetiniz sarmıyor beyefeniyi galiba.

Diğer bir yandan ben sevgilimin aile evine gitmezdim açıkçası. Kendisi tek yaşasa neyse de... annesi ile oturup sohbet etmek istemezdim.

Ve benimle baş başa sohbet etmek istemeyip ortama erkek arkadaşlarını çağıran bi adam , beni evine baş başa kalmak için çağırsa ben de sizin gibi düşünürüm . Beni sadece birliktelik için çağırıyor bunun başka açıklaması yok.

Sizi sevdiğinden emin misiniz? Eminseniz emin olmamanızi öneririm. Sizi seviyorsa da... şu an bu ispata muhtaç bir durum.

Sizinleyken erkek arkadaşlarını çağırmasına çok gücendim.

Benimle aynı fikirde olmayanlar olabilir. Ama ben sevgilimle oturacaksam ortama kız arkadaşlarımı doldurmuyordum.

Erkek arkadaşınızın sizinle vakit geçirmeyi sevdiğini sanmıyorum. Üzgünüm. Birtek o işler hoşuna gidiyor çağırıyor. Bir birliktelik sadece bedenlerin kaynaşmasından ibaret değildir, kalpler de sohbetle muhabbetle kaynaşmalı. yine yaşlı gibi konuştum

Kendisini bazen çağırırım kız kıza otururken yakınsa filan gelsin selam versin diye gelirse sadece selam verir biz de kalkarız ve ben sormadan buluşmaya kimseyi dahil etmem. O yüzden bu hareketinden hiç hoşlanmıyorum.

Beraberken erkek arkadaslarını cagırması normal bir durum değil bana göre. Sanırım sizinle sohbet etmek, vakit geçirmekten sıkılıyor gibi.

Ya da ne bileyim adım şanım çıkmasın bizim cocuklarda yanımda dursun mu diye düşünüyor diyeceğim de bu dinamiği sergileyen sevgililer de 2005 de kaldı bilemedim.

Anladığım kadarıyla dışarıda basbasa vakit geçirmiyorsunuz, eger yalnızsanız da birliktelik yaşanıyor, normal paylaşım yapamıyorsunuz. Ya annesi ya da arkadaşlari.. Evet rahatsız edici

ben bu forumda bunu daha once hic yazmadim galiba ama size yazacagim, bu adam sizi sevmiyor sadece vakit geciriyor.

bu “bana 2 yillik iliskimiz oldugunu hatirlatma, evlenmek istersin diye korkuyorum” diyen ve bir arkadasi evlendi diye arkadasina kusen adam degil mi? bundan ne gibi bir ciddiyet bekliyorsunuz? adam sizinle seks haric beraber vakit gecirmeye bile tenezzul etmiyormus ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…