- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.696
- 898
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
ben bu forumda bunu daha once hic yazmadim galiba ama size yazacagim, bu adam sizi sevmiyor sadece vakit geciriyor.
bu “bana 2 yillik iliskimiz oldugunu hatirlatma, evlenmek istersin diye korkuyorum” diyen ve bir arkadasi evlendi diye arkadasina kusen adam degil mi? bundan ne gibi bir ciddiyet bekliyorsunuz? adam sizinle seks haric beraber vakit gecirmeye bile tenezzul etmiyormus ki.
Paşanın gönlünü yapmak için bi de palyaço kılığına girerse tam olur bence. Eksiksiz mükemmel kız arkadaş. Çünkü bu adama da böylesi yaraşır.Adam sizi kullanmıyor da sanırım artık sıkıcısınız sızden sıkılmıs basbasa kalmak ıstemıyor. Yerınızde olsam neselı tatlı davranır guleryuzlu olurdum eglencelı olurdum bunalmıs sızden
Size cinsellikten başka vakit ayirmiyor gibi geldi bana bir de iki buçuk yıllık ilişki bilemedimBaşlarda böyle değildi ilişkinin bu son zamanlarında diyorum bi kahve içelim çıkasım yok gel bize oturalım vs. Ya da bana diyor ki gel dışarda bş kahve içelim tamam diyorum. Bi bakıyorum tüm arkadaşları var ben 4-5 erkekle oturuyor buluyorum kendimi.
Biz 10 yıldır bıktık biraz kardeşim siz yeni evlisiniz herhalde. :)1,5 yaşında kızımız var maşallah tam bir cadi çocuk uyuyunca kadar bizde ne libido kaliyor ne enerji...Evlenince degismeyenlerden bizimki yademeyelim oyle evlenince haftada bir diye :dd
Paşanın gönlünü yapmak için bi de palyaço kılığına girerse tam olur bence. Eksiksiz mükemmel kız arkadaş. Çünkü bu adama da böylesi yaraşır.
16 yıllık evliyiz 2 cocuk var;dBiz 10 yıldır bıktık biraz kardeşim siz yeni evlisiniz herhalde. :)1,5 yaşında kızımız var maşallah tam bir cadi çocuk uyuyunca kadar bizde ne libido kaliyor ne enerji...
Maşallah maşallah Allah bozmasın16 yıllık evliyiz 2 cocuk var;d
Ay oha, hatırladımben bu forumda bunu daha once hic yazmadim galiba ama size yazacagim, bu adam sizi sevmiyor sadece vakit geciriyor.
bu “bana 2 yillik iliskimiz oldugunu hatirlatma, evlenmek istersin diye korkuyorum” diyen ve bir arkadasi evlendi diye arkadasina kusen adam degil mi? bundan ne gibi bir ciddiyet bekliyorsunuz? adam sizinle seks haric beraber vakit gecirmeye bile tenezzul etmiyormus ki.
On senelik evliyim cocuklarim var ama disari bas basa cikalim desem esim kosa kosa gelir. Bazi erkekler basbasa vakit gecirmeyi bilmiyor, ya ailesi olacak ya kankalari olqcak. Bu adam sizin beklentilerinizi karsilamiyor bence. Arti eksilerini degerlendirin, ona gore karar verin, ama adamin huyu Cok degismez.Merhabalar. 25 yaşımdayım ilişkim 2 buçuk senelik. Erkek arkadaşım 27 yaşında. Bugün en büyük kavgamızı ettik diyebilirim. Şöyle oldu,
Bugün buluşalım vs dedik ama kendisinin hiç evden çıkası yokmuş annesiyle yaşıyor bu arada. Sen gel bize oturalım dedi. Ek bilgi ben arada onlara gidip oturuyorum annesiyle de samimi sayılırız. Ama bayadır dışarı baş başa çıkmıyoruz, dışarı çıksak da yanımızda hep birilerini çağırmış oluyor. Ne zaman baş başa olsak da yakınlaşıyoruz birliktelik yaşıyoruz. Bugün de eve çağırınca patladım biraz. Ama kendimi de iyi ifade ettiğimi düşünüyorum, kendi evin olsa neyse ama ben bir aile evine bu kadar sık gir çık yapmaktan hoşlanmıyorum vicdanım el vermiyor rahatsız da oluyorum dedim. Sadece bir şeyler yaşamak için çağırdığını söyledim.
gerçekten de öyle bir süredir ve çok bunaldım sıkıldım. Kendisi de bu dediklerime alındı ben seni kullanıyor muyum yani 2 buçuk seneyi çöpe mi atıyorsun sana hiç değer vermemişim gibi vs konuştu. Yüz yüze konuşalım dedik ama şimdilik istemedi. Öyle kaldı konuşmuyoruz. Haksız mıyım ?? Hala haksız olduğum bir kısım fazla göremiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?