Ayrılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilara Cavusoglu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
36
13
3
25
Merhaba ablalarım kardeşlerim. Ben 20 yaşında üniversite sınavına hazırlanan genç bir kızım.3 senelik erkek arkadaşım benden o kadar saçma sebepten ayrıldı ki kavga ettik. Sonra tuttum kendimi yazmadım ona ablasıyla iletişim halindeydik.Bana sağolsun destek falan verdi sonra bir akşam bana mesaj attı ablası unut onu başkası var diye öyle diyor diye sonra tabi tutamadım kendimi yazdım sevgilime bana hep başkasına inan bana inanma dedi bende başkası dediğin senin ablan dedim hala seni sevdiğime inanmiyosun falan dedi bende inanmasam niye çabalıyorum dedim kavga ettik bana kafam dolu lütfen beni anla dedi bende benim dolu değil dimi dedim devam et anlama beni dedi tamam yalnis kalmaya ihtiyacın var dedim neyse dedi daha bisey yazmadım.Sorum şu pişman olup geri dönsün sürünsün istiyorum ne yapmalıyım sizce

Ablasını da kendisini de heryerden sil. Sana yazacaktır asla yazma 3 yılımız geçmiş diye düşünme bu adam hep bunu yapacak sana sınavı kazan ve görgülü yakışıklı kibar ama seni yönetebilen birisini bul yani güzelim kendine iyilik yap kötülük yapma

Bırak giden gitsin. Üniversiteye başlayınca çevrenden birini bulursun. O yaşta uzun süreli sevgilini mi taşıyacaksın peşinden

Çok teşekkür ederim ama yani nasıl diyim benim degerimi anlasin istiyorum ve döndüğünde şaşırsın istiyorum

Fazla mı dizi izliyorsun acaba?

Onun pişmanlığı sana bir şey katmayacak ki. Hayatta kendi yoluna bakmayı ne kadar çabuk öğrenirsen o kadar doğru kararlar verirsin.
Dizi izlemek ne alaka insanin neler yaşadığını nelere katlandigini sevdiği için bilemezsiniz bir kere de o çabalasin istiyorum o kadar zaten şans vermeyi düşünmüyorum

Ablası ile beraber plan kurup kurmadıkları muamma tabi. Nereden bilebilirsiniz ki?
Ablasına lütfen hayatımda biri oldugunu söyle kendisine bakalım ne diyecek dayanamayacak mı, yazmıyor zaten diye söylemediği bilinmez. Çünkü siz yazmadım, tuttum kendimi demissiniz. O da sizin adım atmanız için böyle bir seye başvurmuş olabilir. Ne ablası ne kendisi hiç inandırıcı değil.

Güzelce oturun, dersinizi çalışın üniversitede daha güzel aşklara yelken açacaksınız.

Evet haklisiniz ama ablası evli çocuklu bir kadın bunu yapabilecek olduğunu düşünmüyorum kavga ettiler zaten öyle diyince sevgilimle ablası

Dizi izlemek ne alaka insanin neler yaşadığını nelere katlandigini sevdiği için bilemezsiniz bir kere de o çabalasin istiyorum o kadar zaten şans vermeyi düşünmüyorum
Tabi ne yaşadığını bilemem. Ama insanların nelere katlanabileceğini ne kadar seveceğini bilirim. İntikam negatif bir duygudur. Sadece sana zarar verir.

Onun çabalaması sana bir şey katmayacak. Zaten geri dönmeyi de düşünmüyorsun. Bununla enerjini harcama, bunun üzerine düşünüp zamanına yazık etme diyorum.

Evet haklisiniz ama ablası evli çocuklu bir kadın bunu yapabilecek olduğunu düşünmüyorum kavga ettiler zaten öyle diyince sevgilimle ablası
Sevgilinizle ablasının kavga edişini gözlerinizle gördünüz mü? Gözlerinizle gördüğünüzü sanmıyorum. Belki sana inandırmak için ss attı “bak ablamla kavga ettim” diye. Ablasının evli, çocuklu olması bir şeyi değiştirmez. Günümüz gençleri artık dedelerini, ebelerini kullanıyor tüm planlara. Abla hiçbir şey.

Öyle yapmaya çalışıyorum sadece braz burnu sürtsun istiyorum

Böyle bir çaba sadece onun totosunu kaldırır.
Burnu sürtulecek insan kaybetmeyi zaten en basta göze alamaz ya da ayrilmaz

Senin şu an onun icin yaptığın her hareket- burnu surtsun diye olsa dahi- bak gordun mu nasıl da peşimde diye dusundurecek

Ablası bana video attı kavga işte ben bisey yapmıyorum şuan ki

Ablası bana video attı kavga
Bir insan kavga ederken neden videoya alsın? Gerçekten kavga etmiş olsalardı böyle bir video atılmazdı. Yani size inandırmak için videoyu atmaları bile planlama gibi duruyor. Çünkü siz yazmamışsınız sizin yazmanız için böyle bir yola başvurulmuş.
İnanmamalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…