- 17 Mart 2020
- 36
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi Dilara Cavusoglu
-
Yanı orası öyle de pişman olsun istiyorum sürünsün istiyorum değerimi anlasınSürünse ne olur sürünmese ne olur? Gidene yol ver. Daha hayatın başındasın. İleride ben niye bu adamın peşinden koşmuşum diyeceksin.
Fazla mı dizi izliyorsun acaba?Yanı orası öyle de pişman olsun istiyorum sürünsün istiyorum değerimi anlasın
Çok teşekkür ederim ama yani nasıl diyim benim degerimi anlasin istiyorum ve döndüğünde şaşırsın istiyorumAblasını da kendisini de heryerden sil. Sana yazacaktır asla yazma 3 yılımız geçmiş diye düşünme bu adam hep bunu yapacak sana sınavı kazan ve görgülü yakışıklı kibar ama seni yönetebilen birisini bul yani güzelim kendine iyilik yap kötülük yapma
Inanın benden büyük olmasına rağmen o kadar olgun davrandım ki ona hiç olgun değilBırak giden gitsin. Üniversiteye başlayınca çevrenden birini bulursun. O yaşta uzun süreli sevgilini mi taşıyacaksın peşinden
Öyle yapmaya çalışıyorum sadece braz burnu sürtsun istiyorumSınavına çalışıp istediğin bölümü kazan sonra muhtemelen son cümleni unutacaksin
Dizi izlemek ne alaka insanin neler yaşadığını nelere katlandigini sevdiği için bilemezsiniz bir kere de o çabalasin istiyorum o kadar zaten şans vermeyi düşünmüyorumFazla mı dizi izliyorsun acaba?
Onun pişmanlığı sana bir şey katmayacak ki. Hayatta kendi yoluna bakmayı ne kadar çabuk öğrenirsen o kadar doğru kararlar verirsin.
Evet haklisiniz ama ablası evli çocuklu bir kadın bunu yapabilecek olduğunu düşünmüyorum kavga ettiler zaten öyle diyince sevgilimle ablasıAblası ile beraber plan kurup kurmadıkları muamma tabi. Nereden bilebilirsiniz ki?
Ablasına lütfen hayatımda biri oldugunu söyle kendisine bakalım ne diyecek dayanamayacak mı, yazmıyor zaten diye söylemediği bilinmez. Çünkü siz yazmadım, tuttum kendimi demissiniz. O da sizin adım atmanız için böyle bir seye başvurmuş olabilir. Ne ablası ne kendisi hiç inandırıcı değil.
Güzelce oturun, dersinizi çalışın üniversitede daha güzel aşklara yelken açacaksınız.
Daha yeni olduğu içinŞunun için konumu açmışım diyeceksin
Tabi ne yaşadığını bilemem. Ama insanların nelere katlanabileceğini ne kadar seveceğini bilirim. İntikam negatif bir duygudur. Sadece sana zarar verir.Dizi izlemek ne alaka insanin neler yaşadığını nelere katlandigini sevdiği için bilemezsiniz bir kere de o çabalasin istiyorum o kadar zaten şans vermeyi düşünmüyorum
Sevgilinizle ablasının kavga edişini gözlerinizle gördünüz mü? Gözlerinizle gördüğünüzü sanmıyorum. Belki sana inandırmak için ss attı “bak ablamla kavga ettim” diye. Ablasının evli, çocuklu olması bir şeyi değiştirmez. Günümüz gençleri artık dedelerini, ebelerini kullanıyor tüm planlara. Abla hiçbir şey.Evet haklisiniz ama ablası evli çocuklu bir kadın bunu yapabilecek olduğunu düşünmüyorum kavga ettiler zaten öyle diyince sevgilimle ablası
Öyle yapmaya çalışıyorum sadece braz burnu sürtsun istiyorum
Tabi ne yaşadığını bilemem. Ama insanların nelere katlanabileceğini ne kadar seveceğini bilirim. İntikam negatif bir duygudur. Sadece sana zarar verir.
Onun çabalaması sana bir şey katmayacak. Zaten geri dönmeyi de düşünmüyorsun. Bununla enerjini harcama, bunun üzerine düşünüp zamanına yazık etme diyorum.
Ablası bana video attı kavgaSevgilinizle ablasının kavga edişini gözlerinizle gördünüz mü? Gözlerinizle gördüğünüzü sanmıyorum. Belki sana inandırmak için ss attı “bak ablamla kavga ettim” diye. Ablasının evli, çocuklu olması bir şeyi değiştirmez. Günümüz gençleri artık dedelerini, ebelerini kullanıyor tüm planlara. Abla hiçbir şey.
Böyle bir çaba sadece onun totosunu kaldırır.
Burnu sürtulecek insan kaybetmeyi zaten en basta göze alamaz ya da ayrilmaz
Senin şu an onun icin yaptığın her hareket- burnu surtsun diye olsa dahi- bak gordun mu nasıl da peşimde diye dusundurecekBöyle bir çaba sadece onun totosunu kaldırır.
Senin şu an onun icin yaptığın her hareket- burnu surtsun diye olsa dahi- bak gordun mu nasıl da peşimde diye dusundurecekIsBöyle bir çaba sadece onun totosunu kaldırır.
Senin şu an onun icin yaptığın her hareket- burnu surtsun diye olsa dahi- bak gordun mu nasıl da peşimde diye dusundurecek
işte ben bisey yapmıyorum şuan kiBöyle bir çaba sadece onun totosunu kaldırır.
Senin şu an onun icin yaptığın her hareket- burnu surtsun diye olsa dahi- bak gordun mu nasıl da peşimde diye dusundurecek
Bir insan kavga ederken neden videoya alsın? Gerçekten kavga etmiş olsalardı böyle bir video atılmazdı. Yani size inandırmak için videoyu atmaları bile planlama gibi duruyor. Çünkü siz yazmamışsınız sizin yazmanız için böyle bir yola başvurulmuş.Ablası bana video attı kavga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?