- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
ben hemen evlenelim demiyorum sadece işi olsun istiyorum. O da işinin kpss çalışıp atanırsa olacağını atanmazsa özel sektörde işe gireceğini söylüyor. Yani 25-26 yaşına yakın hayata başlayacak.siz istiyor olabilirsiniz ama o henüz evlenmek ,ciddi sorumluluklar altına girmek istemiyor olabilir.
zaten ister bekle ister bekleme diye açık etmeye çalışmış . ille bunla evlenecem diye 4 elle sarılmayın sevgilinize .
Ben öğretmenlikten vazgeç demiyorum ki. Bunu istiyosan buna çalışsaydın o zaman neden bu seneye kadar erteledin diyorum. Madem bunu istiyordun neden polisliğe bir sene boyunca çalıştın diyorum.O zaman çalışsaydın diyorumçocuk öğretmen olmak istiyorsa siz bir an önce adım atılsın istediğiniz için vazmıgeçsin? bu mu çocuktan istediğiniz?
Ben haksız mıyım? Hayatımın en güzel yaşlarını onunla geçirmek istiyorum ve bu kadar ertelemesine kızıyorum sadece. Hadi hemen evlenelim demiyorum ama bir çaban olsun diyorum kpssye çalışmak istiyosan hemen mezun olunca başlasaydın o zaman diyorumİster bekle ister bekleme demek ne demek? Evlilik düşünmüyorum benim başka hayallerim var bu süreçte yanımda olacaksan ol demek. Ayrıca daha çok gençsin, önüne kimler kimler çıkar. 15 yaşında sevgili olduğun biriyle evlenmek zorunda değilsin.
hanımefendi yazdıklarınızdan sizin daha ciddi olduğunuz, işini gücünü bulsun evlenelim isteğiniz gayet net görünüyor. ben burdan anladım sevgiliniz tabiki anlar ve ister bekle ister bekleme diyebiliyor. şunu unutmayın. o sizinle evlenmek zorunda değil , o sizin istediğiniz hayat planına uymak zorunda değil, sizin istediğiniz meslekleri seçmek zorunda değil.ben hemen evlenelim demiyorum sadece işi olsun istiyorum. O da işinin kpss çalışıp atanırsa olacağını atanmazsa özel sektörde işe gireceğini söylüyor. Yani 25-26 yaşına yakın hayata başlayacak.
Şuan ailesinden almıyor kendisine yetecek kadae günlük işlere gidiyor ama ben düzenli düzgün işi olsun istiyorum
Evet hiçbir şey için zorunlu değil. Sadece her şeyin daha planlı işlemesini isterdim. Yaşım daha evlilik için çok erken ben sadece 2-3 sene sonrası için hazır olsun istedim. Eline gelen şansı kaçırsın istemedim.hanımefendi yazdıklarınızdan sizin daha ciddi olduğunuz, işini gücünü bulsun evlenelim isteğiniz gayet net görünüyor. ben burdan anladım sevgiliniz tabiki anlar ve ister bekle ister bekleme diyebiliyor. şunu unutmayın. o sizinle evlenmek zorunda değil , o sizin istediğiniz hayat planına uymak zorunda değil, sizin istediğiniz meslekleri seçmek zorunda değil.
siz de onu beklemek zorunda değilsiniz. korkunuz boşuna beklemiş olmak yazmışsınız ama bu da bir seçenek.
Ben öğretmenlikten vazgeç demiyorum ki. Bunu istiyosan buna çalışsaydın o zaman neden bu seneye kadar erteledin diyorum. Madem bunu istiyordun neden polisliğe bir sene boyunca çalıştın diyorum.O zaman çalışsaydın diyorum
7 seneni vermişsin ve adam ister bekle ister bekleme diyor?sende düşünüyon?ne diyeyim canım,bekleme tabiHanımlar kafamı aşırı karıştıran bir şey var.
7 senedir onunlayım. O 24 yaşında ben 22 yaşındayım.
Polisliğe hazırlandı kazanma ihtimali çok yüksek ama kazansada gitmeyi çok düşünmüyormuş. Öğretmenlik için kpss deneyecekmiş. Bende kızıyorum ertelediği için madem bunu istiyordun neden polisliğe hazırlandın öğretmenliğe hazırlansaydın diyorum veya askerliği o ara aradan çıkarsaydın diyorum zaten 7 senedir birlikteyiz senin ciddi bir şeyler için çabalaman lazımken zamanı hep erteliyosun diyorum.Bu yüzden ayrıldık.Hem çok acı çekiyorum hemde kızıyorum. Ona kızmakta haksız mıyım?
7 sene oldu hanımlar hemen evlenelim demiyorum ama 2-3-4 sene sonrası için şimdiden bir şeyler yapmamız lazım.oda diyorki ben tekrar kpss çalışıcam ister bekle istersen bekleme .Lütfen bana akıl verin.
sadece kendi açımızdan düşünüyorsunuz. o sizinle değil belki arkadaşlarıyla şehir şehir gezmek, içmek sızmak istiyor. belki maçlara gidecek, parklarda yatacak, sorumluluğun olmadığı bir dönem yaşamak istiyor.Evet hiçbir şey için zorunlu değil. Sadece her şeyin daha planlı işlemesini isterdim. Yaşım daha evlilik için çok erken ben sadece 2-3 sene sonrası için hazır olsun istedim. Eline gelen şansı kaçırsın istemedim.
Adam istediği mesleği seçmek konusunda özgür. Ayrıca daha 24 yaşında hayallerini gerçekleştirmek için geç falan değil. Evlilikten daha önemli konular var ve bunun bilincinde. Bu arada sen ne iş yapıyorsun? Üniversitede okuyorsundur veya mezun olmuşsundur diye düşünüyorum. Tüm ümidini evliliğe bağlamamışsındır inşallah.Ben haksız mıyım? Hayatımın en güzel yaşlarını onunla geçirmek istiyorum ve bu kadar ertelemesine kızıyorum sadece. Hadi hemen evlenelim demiyorum ama bir çaban olsun diyorum kpssye çalışmak istiyosan hemen mezun olunca başlasaydın o zaman diyorum
Bizim artık 7 sene olmuş hanımefendi 30a kadar beklerse 13 sene olacak. O zaman 7 sene beklemeyecektisadece kendi açımızdan düşünüyorsunuz. o sizinle değil belki arkadaşlarıyla şehir şehir gezmek, içmek sızmak istiyor. belki maçlara gidecek, parklarda yatacak, sorumluluğun olmadığı bir dönem yaşamak istiyor.
şunu unutmayın. sizin istediğiniz evliliği şu an ya da 30 yaşına kadar istemiyor olabilir.
alacağınız cevaplardan depresyona girmeyeceksiniz oturun konuşun. o ne düşünüyor, gelecekte ne yapacak,ben o gelecek planlarında ne zaman nerdeyim diye sorun. ucunda ayrılık olma ihtimalini de düşünerek.
Benimle beraberkende bu saydığınız her şeyi yaptı bu arada. İznim olsun veya olmasın. İznim yoksa beni arkada bıraktı yine yaptısadece kendi açımızdan düşünüyorsunuz. o sizinle değil belki arkadaşlarıyla şehir şehir gezmek, içmek sızmak istiyor. belki maçlara gidecek, parklarda yatacak, sorumluluğun olmadığı bir dönem yaşamak istiyor.
şunu unutmayın. sizin istediğiniz evliliği şu an ya da 30 yaşına kadar istemiyor olabilir.
alacağınız cevaplardan depresyona girmeyeceksiniz oturun konuşun. o ne düşünüyor, gelecekte ne yapacak,ben o gelecek planlarında ne zaman nerdeyim diye sorun. ucunda ayrılık olma ihtimalini de düşünerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?