- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
okey tamam. sizin bekleyeceğinizden emin zaten. cepte olmanın ne demek olduğunu da bilirsiniz. kolay gelsinBenimle beraberkende bu saydığınız her şeyi yaptı bu arada. İznim olsun veya olmasın. İznim yoksa beni arkada bıraktı yine yaptı
Öğretmen olursada aynı şeyi kazanacak. Sorun polislik öğretmenlik değil benim istediklerimi gerçekleştirmek için hiçbir çabası olmaması yine kpss çalışır. Yine öğretmen olur neden senelerce erteliyo benimle yaşayabilceği güzel şeyleri? ?Yaşı hayallerini gerçekleştirmek için geç bir yaş değil eğer hayali öğretmenlikse yapabilir tabi belki polisliği istemediğine karar verdi ve bundan vazgeçti iş ciddiye binince yapamayacağına karar verdi olabilir. Sizin tavrınız bana 2 3 sene sonra ciddi adım atmaya yönelik değil de polis olsun maaşını kazansın bi yola koyulalım gibi geldi.
Evet zaten sorun cepte olmak. O yüzden beklemeyeceğimi defalarca söyledim.okey tamam. sizin bekleyeceğinizden emin zaten. cepte olmanın ne demek olduğunu da bilirsiniz. kolay gelsin
söylemek bir işe yaramaz. ha duvara söyle ha ona.Evet zaten sorun cepte olmak. O yüzden beklemeyeceğimi defalarca söyledim.
İki üniversite okudum. Birisinden bu sene mezun oldum diğernden seneye olacağım. ÖğretmenimYaşlarınız çok küçük.
Siz ne yapıyorsunuz? 22 yaşında üniversite mezunu olmanız lazım. Okudunuz mu? Mesleğiniz nedir?
Senelerce o işi yapacak olan kişi kendi bu konuda karar ona ait. İlerde sizin baskınızla polis olur ve bundan pişman olursa mutlu mu olacaksınız sanıyorsunuz?Öğretmen olursada aynı şeyi kazanacak. Sorun polislik öğretmenlik değil benim istediklerimi gerçekleştirmek için hiçbir çabası olmaması yine kpss çalışır. Yine öğretmen olur neden senelerce erteliyo benimle yaşayabilceği güzel şeyleri? ?
o zaman 7 sene beklemeyecekti mi?Bizim artık 7 sene olmuş hanımefendi 30a kadar beklerse 13 sene olacak. O zaman 7 sene beklemeyecekti
7 sene olmuş da nolmuş şekerim? Sen 15 imişsin o da 17. Bunca sene evlenmeyi beklemedin değil mi? Offff...Hanımlar kafamı aşırı karıştıran bir şey var.
7 senedir onunlayım. O 24 yaşında ben 22 yaşındayım.
Polisliğe hazırlandı kazanma ihtimali çok yüksek ama kazansada gitmeyi çok düşünmüyormuş. Öğretmenlik için kpss deneyecekmiş. Bende kızıyorum ertelediği için madem bunu istiyordun neden polisliğe hazırlandın öğretmenliğe hazırlansaydın diyorum veya askerliği o ara aradan çıkarsaydın diyorum zaten 7 senedir birlikteyiz senin ciddi bir şeyler için çabalaman lazımken zamanı hep erteliyosun diyorum.Bu yüzden ayrıldık.Hem çok acı çekiyorum hemde kızıyorum. Ona kızmakta haksız mıyım?
7 sene oldu hanımlar hemen evlenelim demiyorum ama 2-3-4 sene sonrası için şimdiden bir şeyler yapmamız lazım.oda diyorki ben tekrar kpss çalışıcam ister bekle istersen bekleme .Lütfen bana akıl verin.
Ailenden yana kısıtlamalara uğruyorsan otur dersini çalış, meslek edin, paranı kazan. Elin para tutunca onların tahakkümü de kalkar üstünden yavaş yavaş. Gezersin tozarsın, dilediğini yaparsın. Sen de bazı genç kızlar gibi başı kolay, içi zor bir yol seçiyorsun. Özgürlük sandığın şey şu an içinde olduğun kafesin bir tık daha büyüğü.Aslında acımı buraya dökemedim. Korkularımıda. Boşuna beklemiş olmak istemiyorum. Beni evlilik meraklısı gibi görmeyin lütfen ailem katı bir aile onunla akşam bile dışarı çıkamıyorum o yüzden artık bir şeyler için çabalayıp 2-3 seneye ciddiyeye dökmesini istiyorum
EvetSiz çalışıyor musunuz?
Tebrik ederim. Atandınız mı? Yeni mezun olduğunuza göre muhtemelen henüz siz de atanmadınız.İki üniversite okudum. Birisinden bu sene mezun oldum diğernden seneye olacağım. Öğretmenim
Hakli da sayılmazsınız. Genele vurursak insanlar 25-26 yaşlarında anca düzgün iş buluyor hatta çok daha geç bulan var. Ya da üniversite okuyor istediginin bu olmadığına karar verip başkasını oluyor sonra vs insanın düşüncesi değişebiliyor. 15-17 yaşlarında değil de 20li yaşlardan sonra başlasaydı ilişki hicbir sorun olmazdı. Bu çocuğun suçu erken başlamak mı ilişkiye?Ben haksız mıyım? Hayatımın en güzel yaşlarını onunla geçirmek istiyorum ve bu kadar ertelemesine kızıyorum sadece. Hadi hemen evlenelim demiyorum ama bir çaban olsun diyorum kpssye çalışmak istiyosan hemen mezun olunca başlasaydın o zaman diyorum
O da bunu söylüyor.Zaten çok kötüyüm onunda kalbini çok kırdım. Beni her şeyiml bitirdiğini söylüyor. Düşünememişim buraya yazana kadarHakli da sayılmazsınız. Genele vurursak insanlar 25-26 yaşlarında anca düzgün iş buluyor hatta çok daha geç bulan var. Ya da üniversite okuyor istediginin bu olmadığına karar verip başkasını oluyor sonra vs insanın düşüncesi değişebiliyor. 15-17 yaşlarında değil de 20li yaşlardan sonra başlasaydı ilişki hicbir sorun olmazdı. Bu çocuğun suçu erken başlamak mı ilişkiye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?