Ayrılık..

Benimle beraberkende bu saydığınız her şeyi yaptı bu arada. İznim olsun veya olmasın. İznim yoksa beni arkada bıraktı yine yaptı
okey tamam. sizin bekleyeceğinizden emin zaten. cepte olmanın ne demek olduğunu da bilirsiniz. kolay gelsin

Öğretmen olursada aynı şeyi kazanacak. Sorun polislik öğretmenlik değil benim istediklerimi gerçekleştirmek için hiçbir çabası olmaması yine kpss çalışır. Yine öğretmen olur neden senelerce erteliyo benimle yaşayabilceği güzel şeyleri? ?

Senelerce o işi yapacak olan kişi kendi bu konuda karar ona ait. İlerde sizin baskınızla polis olur ve bundan pişman olursa mutlu mu olacaksınız sanıyorsunuz?

Bizim artık 7 sene olmuş hanımefendi 30a kadar beklerse 13 sene olacak. O zaman 7 sene beklemeyecekti
o zaman 7 sene beklemeyecekti mi?
yahu sizinle ilişkiye başladığında 17 yaşındaymış, "17" ne demek 7 sene beklemeyecekti? ilişkim var o zaman hemen ciddi birşeyler yapmam lazım diye ilişki yaşanmaz ki. yada kimse başlarken ne kadar süreceğini bilemez ki...

bu mantıkla 25 hatta 30 yaşından önce kimse ilişki yaşamasın :)

Evlenme. 15 yaşında başladığın ilişkiden hayır gelmez. Zaten adamın da niyeti yok belli. Eminim çok daha iyileri çıkar karşına. Uyumlu değilsiniz bence.

7 sene olmuş da nolmuş şekerim? Sen 15 imişsin o da 17. Bunca sene evlenmeyi beklemedin değil mi? Offff...
2-3-4 sene bekleyecekmişsiniz zaten, bırak adam napıyosa yapsın. Yeter de artar zaman.

Ailenden yana kısıtlamalara uğruyorsan otur dersini çalış, meslek edin, paranı kazan. Elin para tutunca onların tahakkümü de kalkar üstünden yavaş yavaş. Gezersin tozarsın, dilediğini yaparsın. Sen de bazı genç kızlar gibi başı kolay, içi zor bir yol seçiyorsun. Özgürlük sandığın şey şu an içinde olduğun kafesin bir tık daha büyüğü.

İki üniversite okudum. Birisinden bu sene mezun oldum diğernden seneye olacağım. Öğretmenim
Tebrik ederim. Atandınız mı? Yeni mezun olduğunuza göre muhtemelen henüz siz de atanmadınız.
Evlenmeden önce atanıp mesleğinizi elinize alın. Daha sonra düşünürsünüz bu detayları.

Hakli da sayılmazsınız. Genele vurursak insanlar 25-26 yaşlarında anca düzgün iş buluyor hatta çok daha geç bulan var. Ya da üniversite okuyor istediginin bu olmadığına karar verip başkasını oluyor sonra vs insanın düşüncesi değişebiliyor. 15-17 yaşlarında değil de 20li yaşlardan sonra başlasaydı ilişki hicbir sorun olmazdı. Bu çocuğun suçu erken başlamak mı ilişkiye?

O da bunu söylüyor.Zaten çok kötüyüm onunda kalbini çok kırdım. Beni her şeyiml bitirdiğini söylüyor. Düşünememişim buraya yazana kadar

"İster bekle ister bekleme " Umrumda değilsin demek istemiş... Adam da sana karşı sevgi arzu istek yok.. Seninle evlenme yuva kurma gibi bir hayali yok seni istemeyeni sen hiç istememelisin...

Evlenmek istemiyorsunuz ne istiyorsunuz peki ? Yapmayın Allah aşkına bas bayağı evlenmek istiyorsunuz. 22 yaşındasınız daha yok artık diyorum. Adam bu şartlarda hazır hisstmiyordur ki çok normal. 24 yaşında o da daha ergen bence. Evlenirseniz de siz bence dır dır edip adamı bezdirirsiniz.

Senin taleplerini senin beklentilerini heyecanını paylaşmıyor.... Bu daha büyük bir sorun.... ister bekleme demek ne demek ya.... cok acı bir sevgisizlik cümlesi. Demek ki beklesen bile değmeyecek bencillikte birisi. Salla gitsin dangoz sanki ona kaldın bi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…