Ayrılık..

Henüz çok gençsiniz..belliki evlilik için erken olduğunu düşünüyor..üstüne gitmeyin

20li yaşının baslarında nedir bu kadar kasmak?
Gören de 35 tesin sanacak .
Bırak ne istiosa yapsın, sen de keyfine bak gez toz yaşa...iş falan buldun mu sen?

Atanıp farklı bir şehire gitmeye bakın. Sizi kısıtlamayacak, yargılamayacak arkadaşlarınız ile doya doya gezersiniz. Evlenmeden önce mutlaka aile evinden farklı sizin kendi bekar evinizde yaşayın, kendi hayatınızı kurun. Kendi kafanıza göre kendi kurallarınız ile yaşayın. İnanın çok gençsiniz. Umarım sizi önemseyen biri ile birlikte olur ve mutlu olursınuz. Bu çocuğu sallayıp bir süre tamamen kendiniz odaklı yaşayın.

Şöyle söyleyeyim 5 sene de ben konuştum sevdim ettim evlendim 1 sene evli kaldım 1 cocugum var şimdi de boşanma sürecindeyim, daha gençsin be güzelim ayrılıyorsa sal ipini gitsin, erken zamanda Rabbim sana gerçek yüzünü göstermiş işte üzülmeye değmez. Eline ekmeğini almadan evlenme sakın evlenince hiçbişi olmuyo. Ben şimdi 1 cocukla oturup derse kafa patlatıyorum, evlilik boş iş, sorumluluk isteyen şey boşver

15 yaşındaki kafanla seçtiğin biriyle devam etmek zorunda değilsin, tembel birisi ise değmez

İster bekle ister bekleme cümlesini bu şekilde kurduysa bu umrumda değilsin demek bence. Gerekeni yapın, ardınıza bakmayın. O sizin üstünüze düşsün ya hu bırakın.

Daha yaşlarınız çok kucuk .Çocukta daha ıstemıyor bellıkı .Bence haklı.Daha yaşı kaç ki

Sız aksam dısarı cıkamıosunuz dıye cocuk hayallerındenmı vazgecsın ıster polıs olur ıster ogretmen .Bence sizde okutun.Daha yasınız kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…