- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Ayrılık sonrasi numaranizin onda durmasi ve sosyal medyada ekli olmanin bir anlami olur mu sizce kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silmek ile uğraşacak kadar bile önemsemiyordur.Ayrılık sonrasi numaranizin onda durmasi ve sosyal medyada ekli olmanin bir anlami olur mu sizce kızlar ?
18 yasindaysan bundan anlam çıkarırsın .Ayrılık sonrasi numaranizin onda durmasi ve sosyal medyada ekli olmanin bir anlami olur mu sizce kızlar ?
Katılıyorum. Yaşa göre değişir. Eğer liseli veya yirmilerin başındaysanız belki böyle düşünebilirsiniz. Ama daha ileri yaşlarda, gerçek bir yetişkin olunca, pek anlam ifade etmemeye başlıyor.18 yasindaysan bundan anlam çıkarırsın .
25-26 dan sonra aklın başına gelir![]()
Bu durumda napmali sizce ? :)Olmaz. Demek ki ekli olup olmamamanızı önemseyecek kadar sizi düşünmüyor malesef.
Hemencik silip hayatınızdan çıkarmanızı ve yolunuza bakmanızı tavsiye ederimBu durumda napmali sizce ? :)
Aklı da yaşıyla beraber ilerlemiş herkes için aynı şekilde, bı anlamı olmazKatılıyorum. Yaşa göre değişir. Eğer liseli veya yirmilerin başındaysanız belki böyle düşünebilirsiniz. Ama daha ileri yaşlarda, gerçek bir yetişkin olunca, pek anlam ifade etmemeye başlıyor.
Yani en azından benim için bir anlamı olmazdı![]()
Silecek kadar sevmemiştir belki yada umursamıyor olabilir.Ayrılık sonrasi numaranizin onda durmasi ve sosyal medyada ekli olmanin bir anlami olur mu sizce kızlar ?
Gorusmeyecegim birini hesabimda tutmam diyen biriydi dediginiz dogru teşekkürler :)Bazı ayrılıklar geçici olur ya hani “tamam bitti” denilir ama iki tarafta yine de barışacağını bilir, oralardan hikaye vs. bakılır takip edilir barışma niyeti olan bir şeyler yazar çizer falan tekrar barışılır ya o tarz bir durumdur ya da dostça bitmiştir yaşananların hatrı vardır diye hemen silinemiyordur![]()
Hayır. Erkekler böyle şeylere anlam yüklemeyecrk kadar sığ.Ayrılık sonrasi numaranizin onda durmasi ve sosyal medyada ekli olmanin bir anlami olur mu sizce kızlar ?