Ayrılık

18 yasindaysan bundan anlam çıkarırsın .

25-26 dan sonra aklın başına gelir ☺️
Katılıyorum. Yaşa göre değişir. Eğer liseli veya yirmilerin başındaysanız belki böyle düşünebilirsiniz. Ama daha ileri yaşlarda, gerçek bir yetişkin olunca, pek anlam ifade etmemeye başlıyor.

Yani en azından benim için bir anlamı olmazdı 😊

Katılıyorum. Yaşa göre değişir. Eğer liseli veya yirmilerin başındaysanız belki böyle düşünebilirsiniz. Ama daha ileri yaşlarda, gerçek bir yetişkin olunca, pek anlam ifade etmemeye başlıyor.

Yani en azından benim için bir anlamı olmazdı 😊
Aklı da yaşıyla beraber ilerlemiş herkes için aynı şekilde, bı anlamı olmaz 🌺

Bazı ayrılıklar geçici olur ya hani “tamam bitti” denilir ama iki tarafta yine de barışacağını bilir, oralardan hikaye vs. bakılır takip edilir barışma niyeti olan bir şeyler yazar çizer falan tekrar barışılır ya o tarz bir durumdur ya da dostça bitmiştir yaşananların hatrı vardır diye hemen silinemiyordur 🤷🏼‍♀️

Bazı ayrılıklar geçici olur ya hani “tamam bitti” denilir ama iki tarafta yine de barışacağını bilir, oralardan hikaye vs. bakılır takip edilir barışma niyeti olan bir şeyler yazar çizer falan tekrar barışılır ya o tarz bir durumdur ya da dostça bitmiştir yaşananların hatrı vardır diye hemen silinemiyordur 🤷🏼‍♀️
Gorusmeyecegim birini hesabimda tutmam diyen biriydi dediginiz dogru teşekkürler :)

nasıl bittiğine ve sosyal medya kullanım şekline, bakış açısına göre değişir.
ben kimseyi öylesine takipte kalmıyorum ve takipte de tutmuyorum mesela. ayrıldığım kişi benim için değerliyse silmem. tekrar barışma umudu varsa günün birinde, yine silmem. artık tekrar bir araya kazayla bile gelmeyeceğim biri ise silerim.

Back
X