Ayrılık:(((

eşinizin sizi haksız yere boşamaya çalıştığını, ailesinin etkisinde davrandığını, sizin evden gitmenizi istediğini, sizin onun ve ailesi için her şeyi yapmanıza rağmen size hakaret ettiklerini, abartayım mı? eşinizin sizi annesi ve kızkardeşleriyle oturmaya mecbur ettiğini, hiç özel hayatınız olamadığını, hep birlikte sizi ezdiklerini, psikolojik baskı yaptıklarını ve hatta eşinizin aslında başkasıyla görüştüğünü bu yüzden boşanmak istediğini =) neyse abartmayalım. kendi aramızda konusurken "bütün suç eşinin, kabahat onda" deriz ya, yargılama sırasında buna kusur diyoruz işte

Sağolun ya evet aynen böyle onlar yüzünden beni ezip psikolojik baskı uyguluyo bende mahkemede söylerim bunu şimdilik bekliyorum dava açsın diye

İnşallah ağzınızdan bal damlıyo

Eşim benim yokluğumu hiç hissetmedi her kavgada ben aradım hemen yüzüne güldüm hemen unuttum herşeyi şimdi biraz bensiz kalsın

Sağolun ya evet aynen böyle onlar yüzünden beni ezip psikolojik baskı uyguluyo bende mahkemede söylerim bunu şimdilik bekliyorum dava açsın diye

canım 1 ekimde yeni kanun yürürlüğü girdi artık iki haftalık kesin cevap süresi var, dilekçe size geldikten sonra yani mahkemeye kalmadan dilekçe ile cevaplarınızı ve iddialarınızı bildirmeniz gerekiyor. böylece duyurmuş olalım herkesin de aklında bulunsun. delillerde derhal sunulacak, mahkeme dilekçeleri ve delilleri ön duruşmayla inceleyecek ondan sonra duruşma başlayacak..

Ezdirme kendini, kocanın & ailesinin seni üzmesine izin verme.
Eğer seni seviyorsa er, geç kafasına dank edecektir ozaman
anlayacaktır. Ama o anlayana kadar kafanı dik tut
için kan ağlıyorsada sakın onlara gösterme.
Umursamıyormuş gibide yapma.
Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Üzme tatlı canını lütfen ve o telefonuda elinden bırak:99:

Son düzenleme:

yardımın için çok teşekkür ederim.bekleelim bakalım eşim ne zaman dava açıcak dava açılsın burdan gelişmeleri bildirim.iyiki bu site var içimiz biraz ferahlıyor çok şükür

Allah yardımcın olsun,mutlu huzurlu günler senle olsun kocanıda Allahım ıslah etssin..hakkınızdaa hayırlısı olsun..

İyiki bu site var ya içimi çok rahatlatıyorsunuz.Sağolun hepiniz:) Bende bekliyorum işta eşimin dava açmasını((

Son düzenleme:
Ama inan böylesi de çok acı onun da beni sevdiğini acı çektiğini bilmek de çok acı be arkadaşım

seni seviyorum ama boşanmak zorundayım da ne demek.
neden zorundaymış.
bence sen boşanma konusunda zorluk çıkartmayasın diye seviyorum ayağında seni yumuşak tutmaya çalışıyor.
arkadaşının düğünü başbaşa bir seyehat yapma zaman geçirme fırsatı. kardeşini götürmek istemesine ben de bozulurdum. haklısın.
aile çok işin içinde oldu mu evlilik olmuyor.
bu adamdan sana hayır gelmez bence. evlilik bilinci olan bir adam değil ne yazık ki

evet işte öyle tuhaf bir cevap((( Biz bir buçuk senedir heryere birlikte gittik ayrı aile olduğumuzun farkına varamadı bir türlü

annesinin eteğinden ayrılamayan adam koca olamaz. hele bir de görümceler hayatınızın içinde. nedense..... ne hastalıklı bir yaşam şekli.
adamın aklı başına bir gün gelir elbet ama senin ömrün o günü beklemekle geçmiş olur değer mi sen karar ver.
bence değmez. dünyanın sonu değil. seninki de sevgi değil aslında böyle bir insanı seviyor olamazsın.
hayal kırıklığı bu. hayallerinin ümitlerinin karşındaki tarafından acımadan çöpe atılmasının acısını yaşıyorsun.

yaşanan her acı kendiliğinden geçip gidiyor. biraz bekle bir gün bi bakmışsın aaaaa acı falan kalmamış. biraz sabır.

Senin anlattiklarinin bir benzer durumu benim basimda. Aile yuzunden bende bosanma asamasindayim, neden niye su soyle olsaydi diye hep sorguluyorum kendimi. Keske sunu soylemeseydimde boyle olmasaydi diye dusunuyorum. Ancak eger iki es birbirini seviyor ve sayiyorsa baskalarinin ozellikle annelerinin bile mudahale etmesine izin vermezler yada onlarin dediklerini yansitmazlar. Galiba seninde benimde durumumuz cok benziyor, once aile ilk planda sonra es geliyor, eger es ayak uydurmuyorsa bir mendil gibi atiliyorsun maalesef bu da bizim geleneklerimizden kaynaklaniyor. Ne kadar mesafe varsa o kadar saygi olur diye dusunuyorum aile ile. Bir erkegin esinden bosanma istemesinin ne kadar az svigisi oldugunu gosteriyor bence. Benim esimde ilk basta bosanma teklif edip aileme santaj yapip sonra vaz gecmisti. Cok rencide olmustum. Sonunda ben bosanma davasi actim. Bosanma kelimesi soylendigi an zaten evlilik sarsiliyor. Bu kelimeyi mumkun oldukca dile getirmemek gerek. Eger toparlanacagina inaniyorsan genede deneyebilirsin ancak bir bardak catladimi duzelmiyor maalesef. Allah hepimize bol bol sabir versin.

Çok üzücü gerçekten inan ne diyeceğimi bilemedim
Ama eşine çok kızdım ya iki lafının birisi boşanalım
Bütün hepsinde haklısın evliliğin ne demek olduğunu anlamamış eşin anlaşılan
Gittiğiniz yerlere kızları da götürmek zorunda değilsiniz çanta gibi
Aynı sofrada yemek yemek zorunda da değilsinişz her gün her gün -ama hadi neyse buna ok diyelim-
Eşinin dengesizliği yenilir yutulur gibi değil
Seni herkese karşı savunması gerekir
Sende biraz ağırdan sat canım kendini yani yalvarma eşine
Beni boşama ne demek ? Onun kararıyla mı olacak bu?
Demekki senin duygularının önemi yok
İnan bana böyle bi insanla zaten yıllar yılı evli kalamazsın
Adam ağzına dolamış bi kere boşanmayı
İşin içine şiddet de girmeden biraz annenlerde kalmaya devam et burnu sürtülünce zaten seni seviyorsa kıymetini anlar döner.Ve seviyorsan sakın anlaşmalı evlilik olayına girme ,
Anlaşmalı evlilik demek hiç bir hak beyan etmemek demektir
Neden bu kadar acele ediyor madem seni seviyorsa
Bence bu da annesinin verdiği akıl ama işin boyutu farklı
"anlaşmalı boşan nafaka,tazminat talep edemesin gelin hanım" misali
O kadar kolay değil ! Boşanacaksan da normal yoldan boşan her talebini de yap haktır

Canım sen boşandınmı yada nezaman açtın davayı?Bende boşanma davası açtım 5 aydır ailemleyim ne eşim nede ailesi 1 kere bile beni aramadılar.Ben açtım davayı maddi manevi tazminat ve nafakada istedim.Bakalım daha tebligat karşı tarafın eline geçmemiş.Neler yaşanıcak merak ediyorum.Kalbim ise paramparça

Anlaşmalı boşanma olayına sakın yanaşma sakın. Ne koparabiliyorsan al sürünsünler.
Bırakın %99.9 emin olmayı %100 emin olmadan evlenmemek gerekiyor.

Evet bir buçuk senedir bekliyorum ama adam her kavgada önce ailem diyo ben dış kaının dış mandalı sanki Sabrediyorum evet dediğin gibi hayal kırıklığınla baş etmek çok zor insan mutlu olmak için evleniyo ama duruma bak.Birde ben çocukları çok severim ama eşime güvenmediğim için çocuk yapmadım o duyguyu bile tattıramadı bana.O kadar içim acıyo ki keşkeler dolanıyo beynimde ama hayatı geri çeviremiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…