Nasıl yani kusurlu olmak anlayamadım açıklarsanız sevinirim.Sağolun cevap yazdığınız için bu şekilde içim rahatlıyor biraz.Onu aramamak için zor duruyorum ama burda sizlerin yazdığınız cevaplarla rahatlıyorum sağolun iyiki bu site var:)
eşinizin sizi haksız yere boşamaya çalıştığını, ailesinin etkisinde davrandığını, sizin evden gitmenizi istediğini, sizin onun ve ailesi için her şeyi yapmanıza rağmen size hakaret ettiklerini, abartayım mı? eşinizin sizi annesi ve kızkardeşleriyle oturmaya mecbur ettiğini, hiç özel hayatınız olamadığını, hep birlikte sizi ezdiklerini, psikolojik baskı yaptıklarını ve hatta eşinizin aslında başkasıyla görüştüğünü bu yüzden boşanmak istediğini =) neyse abartmayalım. kendi aramızda konusurken "bütün suç eşinin, kabahat onda" deriz ya, yargılama sırasında buna kusur diyoruz işte
İnşallah ağzınızdan bal damlıyobide canım bu arada aynı olay komsumuzun basına gelmıstı cocuk tam bi anne delısydı ona naprsa yapıyo annesinde yemek yıyo yatmaktan yatmaya evıne gıdıyodu falan sonra kız dayanamadı kendı aılesının yanına gıttı noldu biliyomusun cocuk buralrda perişan oldu ve tekrar esını getırdı buraya sımdı akıllandı aynı hataları yapmıyor..esınde senın yoklugunu anlayıp hıssettı zaman eger gerckten sevıyorsa senı bırakmıcaktır
canım öncelikle allah yardımcın olsun..arama tatlım inan bana arama zor evet ama sen ne kadar peşinden giidersen o da benim peşimde edalarında dolaşıcak ortalarda..allah çok büyük tatlım dua et bol bol dogru yolu sana göstericektir
Sağolun ya evet aynen böyle onlar yüzünden beni ezip psikolojik baskı uyguluyo bende mahkemede söylerim bunu şimdilik bekliyorum dava açsın diye
Canım bende huku bürosunda çalışıyorum ..
Davayı sen açma , açarsan tüm o masrafları sen ödersin ..
Taciz mesajlarınıda lütfen sakla bu snein lehine delil olacaktır ..
Ayrıca senin hamile olman , artı bir durum .. Bu anlamda senin ve bebeğinin hakları mutlaka korunacaktır , eşin bile açsa davayı , maddi ve manevi tazminat ödemek zorunda , ayrıca nafaka durumuda var ..
Hamile olman hiç mi duygu yaratmamış eşinde .. Acımıyor mu sanada , çocuğuna da , yazıklar olsun.
Nerden başlayıp neyi anlatsam bilemiyorum.Ama rahatlamak için anlatmam gerektiğini biliyorum.3yıl önce görmeye geldi kayınvalidem beni yok yere ağlamaya başladım o gün meğer bugünlerin habercisiymiş o ağlamakbir hafta sonra oğlu ile tanıştığımda beğenmedim.Ama nasıl oldu bilmiyorum görüşmeye devam ettik ve ısındık birbirimize.3ay sonra sözlendik.1yıl sonrada nişanımız oldu.Daha sonra sorunlar başladı.Bana hayır dediği şey annesi deyince evet oluyordu bu da benim gücüme gidiyordu.Olaylar büyüdü büyüdü annesi iyice karışmaya başladı herşeye ve sonunda dayanamayıp nişanı attım.20gün ne yemek ne uyku sürekli ağlamakla geçti.sonunda dayanamayıp mesaj attım ve sonucunda kaçtık.Eşim ilk defa bu kadar sıkı tuttu ellerimden herkese karşı geldi seviyorum evlenicem dedi.Tüm zorluklara rağmen evlendik.daha balayından dönerken anladım çok büyük hata yaptığımı.Evimiz kayınvalidemin altındaydı nişanlıyken ayrı yemek diye konuşmuşken eşim balayındadn dönerken bir arada yemek yiyeceğiz dedi.çok üzüldüm çok kırıldım ama taamam dedim.1.5 sene evli kaldık ve kayınvalidem sürekli herşeyimize karıştı.gidip geldiğimiz yerler evimin düzeni vs herşeye herşeye karıştı.bu arada 2tane görümcem var.Sürekli gittiğimiz heryere onlarıda götürüyoruz.3ay önce bu yüzden kavga ettik ve bana istemiyorum seni dedi ve boşanmaya karar verdik.annesi hayır dediği için boşanmadık.3 aydır ufak tefek tartışmalar çıksada herşey çok güzeldi.geçen hafta pazartesi Ankaraya arkadaşının düğününe gidecektik.Bana sormadan yine kardeşini çağırdı.İster istemez suratım asıldı ve keşke banada sorsaydın çağırırken dedim.Ben onun kardeşlerini istemiyormuşum oda artık beni istemiyormuş boşanıyoruz dedi.Ve son zamanda sürekli aynı şeyi söylüyordu.Ve çekti gitti Ankaraya bende saatlerce yalvardım gel konuşalım diye eve geldiğimde seni görmek istemiyorum dedi.Bende en sonunda babamı aradım babam geldi kocanı dinlemeden seni götürmeyeceğim dedi.Ben fenalaşınca dayım gelip beni aldı.Babam eşimi bekledi evimde.Ertesi gün gelmiş bi sürü suçlamalarda bulunmuş.Beni çağırdılar yüzleşmek için iki aile vardı ben gidince ben konuşmak istemiyorum dedi.Sonra ikimiz dışarı çıktık konuşmak için yalvardım ayrılmayalım diye sarıldık içim kan ağlıyo ama seni boşamak zorundayım dedi.Seni çok seviyorum ama boşanmalıyız diyo.Muhtemelen annesi boşa diyo.1.5 senedir daha neler neler yaşandı.Ama herşeye rağmen onu çok seviyorum.Dün çalıştığım yere geldi.Hemen ümitlendim tabi görünce ama o anlaşmalı evlilik için protokol imzalatmaya gelmiş.beni tek celsede boşamak için ama imzalamadım.Kimseye belli etmemeye çalışsamda onu çok özlüyorum
canım inan çok üzüldüm.senin ki yine seni seviyorum demiş.benimki seni artık sevmiyorum.sevseydim avukata vermezdim.boşanmak itemezdim dedi yüzüme karşı.o anki duyguyu anlatamam sana.
seni seviyorum ama boşanmak zorundayım da ne demek.
neden zorundaymış.
bence sen boşanma konusunda zorluk çıkartmayasın diye seviyorum ayağında seni yumuşak tutmaya çalışıyor.
arkadaşının düğünü başbaşa bir seyehat yapma zaman geçirme fırsatı. kardeşini götürmek istemesine ben de bozulurdum. haklısın.
aile çok işin içinde oldu mu evlilik olmuyor.
bu adamdan sana hayır gelmez bence. evlilik bilinci olan bir adam değil ne yazık ki
annesinin eteğinden ayrılamayan adam koca olamaz. hele bir de görümceler hayatınızın içinde. nedense..... ne hastalıklı bir yaşam şekli.
adamın aklı başına bir gün gelir elbet ama senin ömrün o günü beklemekle geçmiş olur değer mi sen karar ver.
bence değmez. dünyanın sonu değil. seninki de sevgi değil aslında böyle bir insanı seviyor olamazsın.
hayal kırıklığı bu. hayallerinin ümitlerinin karşındaki tarafından acımadan çöpe atılmasının acısını yaşıyorsun.
yaşanan her acı kendiliğinden geçip gidiyor. biraz bekle bir gün bi bakmışsın aaaaa acı falan kalmamış. biraz sabır.
Senin anlattiklarinin bir benzer durumu benim basimda. Aile yuzunden bende bosanma asamasindayim, neden niye su soyle olsaydi diye hep sorguluyorum kendimi. Keske sunu soylemeseydimde boyle olmasaydi diye dusunuyorum. Ancak eger iki es birbirini seviyor ve sayiyorsa baskalarinin ozellikle annelerinin bile mudahale etmesine izin vermezler yada onlarin dediklerini yansitmazlar. Galiba seninde benimde durumumuz cok benziyor, once aile ilk planda sonra es geliyor, eger es ayak uydurmuyorsa bir mendil gibi atiliyorsun maalesef bu da bizim geleneklerimizden kaynaklaniyor. Ne kadar mesafe varsa o kadar saygi olur diye dusunuyorum aile ile. Bir erkegin esinden bosanma istemesinin ne kadar az svigisi oldugunu gosteriyor bence. Benim esimde ilk basta bosanma teklif edip aileme santaj yapip sonra vaz gecmisti. Cok rencide olmustum. Sonunda ben bosanma davasi actim. Bosanma kelimesi soylendigi an zaten evlilik sarsiliyor. Bu kelimeyi mumkun oldukca dile getirmemek gerek. Eger toparlanacagina inaniyorsan genede deneyebilirsin ancak bir bardak catladimi duzelmiyor maalesef. Allah hepimize bol bol sabir versin.
annesinin eteğinden ayrılamayan adam koca olamaz. hele bir de görümceler hayatınızın içinde. nedense..... ne hastalıklı bir yaşam şekli.
adamın aklı başına bir gün gelir elbet ama senin ömrün o günü beklemekle geçmiş olur değer mi sen karar ver.
bence değmez. dünyanın sonu değil. seninki de sevgi değil aslında böyle bir insanı seviyor olamazsın.
hayal kırıklığı bu. hayallerinin ümitlerinin karşındaki tarafından acımadan çöpe atılmasının acısını yaşıyorsun.
yaşanan her acı kendiliğinden geçip gidiyor. biraz bekle bir gün bi bakmışsın aaaaa acı falan kalmamış. biraz sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?