Ayrılık:(((

mawish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
40
0
86
39
Bursa
Nerden başlayıp neyi anlatsam bilemiyorum.Ama rahatlamak için anlatmam gerektiğini biliyorum.3yıl önce görmeye geldi kayınvalidem beni yok yere ağlamaya başladım o gün meğer bugünlerin habercisiymiş o ağlamak bir hafta sonra oğlu ile tanıştığımda beğenmedim.Ama nasıl oldu bilmiyorum görüşmeye devam ettik ve ısındık birbirimize.3ay sonra sözlendik.1yıl sonrada nişanımız oldu.Daha sonra sorunlar başladı.Bana hayır dediği şey annesi deyince evet oluyordu bu da benim gücüme gidiyordu.Olaylar büyüdü büyüdü annesi iyice karışmaya başladı herşeye ve sonunda dayanamayıp nişanı attım.20gün ne yemek ne uyku sürekli ağlamakla geçti.sonunda dayanamayıp mesaj attım ve sonucunda kaçtık.Eşim ilk defa bu kadar sıkı tuttu ellerimden herkese karşı geldi seviyorum evlenicem dedi.Tüm zorluklara rağmen evlendik.daha balayından dönerken anladım çok büyük hata yaptığımı.Evimiz kayınvalidemin altındaydı nişanlıyken ayrı yemek diye konuşmuşken eşim balayındadn dönerken bir arada yemek yiyeceğiz dedi.çok üzüldüm çok kırıldım ama taamam dedim.1.5 sene evli kaldık ve kayınvalidem sürekli herşeyimize karıştı.gidip geldiğimiz yerler evimin düzeni vs herşeye herşeye karıştı.bu arada 2tane görümcem var.Sürekli gittiğimiz heryere onlarıda götürüyoruz.3ay önce bu yüzden kavga ettik ve bana istemiyorum seni dedi ve boşanmaya karar verdik.annesi hayır dediği için boşanmadık.3 aydır ufak tefek tartışmalar çıksada herşey çok güzeldi.geçen hafta pazartesi Ankaraya arkadaşının düğününe gidecektik.Bana sormadan yine kardeşini çağırdı.İster istemez suratım asıldı ve keşke banada sorsaydın çağırırken dedim.Ben onun kardeşlerini istemiyormuşum oda artık beni istemiyormuş boşanıyoruz dedi.Ve son zamanda sürekli aynı şeyi söylüyordu.Ve çekti gitti Ankaraya bende saatlerce yalvardım gel konuşalım diye eve geldiğimde seni görmek istemiyorum dedi.Bende en sonunda babamı aradım babam geldi kocanı dinlemeden seni götürmeyeceğim dedi.Ben fenalaşınca dayım gelip beni aldı.Babam eşimi bekledi evimde.Ertesi gün gelmiş bi sürü suçlamalarda bulunmuş.Beni çağırdılar yüzleşmek için iki aile vardı ben gidince ben konuşmak istemiyorum dedi.Sonra ikimiz dışarı çıktık konuşmak için yalvardım ayrılmayalım diye sarıldık içim kan ağlıyo ama seni boşamak zorundayım dedi.Seni çok seviyorum ama boşanmalıyız diyo.Muhtemelen annesi boşa diyo.1.5 senedir daha neler neler yaşandı.Ama herşeye rağmen onu çok seviyorum.Dün çalıştığım yere geldi.Hemen ümitlendim tabi görünce ama o anlaşmalı evlilik için protokol imzalatmaya gelmiş.beni tek celsede boşamak için ama imzalamadım.Kimseye belli etmemeye çalışsamda onu çok özlüyorum.

çok üzüldüm canım.inanki forumlarda gezdikçe içim kararıyor.
bu ailelerin burunları neden hep çocukların evliliğinde anlamıyorum.
eşinin istemediği halde boşanmasına hiç anlam veremedim zaten.
çok seviyorsun anladığım kadarıyla,bana kalsa bu adam senin verdiğin değere
değmiyor ama sen ayrılmak istemiyorsun belli.kurtarmak için tekrar konuş istersen ya da kayınvalidenle
yüz yüze konuş diycem ama aslında bu da seni küçültmekten başka bir işe yaramaz.
ayrıca anlaşmak için protokol falan adam seni gözden çıkarmış gibi zaten.allahım ya ne zor iş..

çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun ama nanlayamıyorum şu erkekleri annesinin sözü ile insan eşini boşar mı?hemde ne zorluklarla evlenmişsiniz.Rabbim çıkar yol göstersin arkadaşım

Sağolun ya çok teşekkür ederim cevaplar için.İşte benim eşim annesinin sözü ile boşuyor beni.Aramayacağım çünkü bundan çok emin zaten bekliyor aramamı.Bu sefer onun aramasını bekleyeceğim.bu yüzden de anlaşmalı boşanmayacağım uzatacağım.

eşiniz dava açarsa ve siz onu kusurlu olduğunu ispat ederseniz boşanma davası reddedilir.

eşiniz dava açarsa ve siz onu kusurlu olduğunu ispat ederseniz boşanma davası reddedilir.

benzer bi durum benim için geçerli eşim boşanmak için mesaj atıyor bana ve ben 4 aylık hamileyim.git dava aç dedi sen aç dedi. açmama ben negatif sahana girmek istemiorum hamileyim uğraşamam dedim.iki gün önce evrak göndericem imala dedi.anlaşmalı boşanma için.hayır dedim.şimdi bana attığı taciz mesajları elimde boşanma için dava açarsa kazanırmı benim nasıl bir yol takip etmem gerekir size danışmak istedim

madem bir defa boşanmanın eşiğinden döndünüz neden hala aynı şekilde davrandınızki?demekki eşiniz kardeşlerine düşkün zaten düğüne gidiyorsunuz çok özel bir yere değil gelse ne olur ki...

eşiniz eğer sizin evlilikte kusurlu olduğunuzu ispatlarsa davayı kazanır. ispatlayamazsa kazanamaz. siz hamilesiniz (eğer babası eşiniz ise) sizin sizi bu halde haksız yere bırakan taraftan çeşitli talepleriniz olması mümkün. anlaşmalı boşanmaya yanaşmayın bırakın davayı o açsın. sizi tehdit ediyorsa ve/ veya hakaret ediyorsa savcılığa şikayette bulunun...

evlilikte kusurluluk nasıl bişiydir neler örneğe girer ispatı nasıldır.

Allah sabır versin, nedir bu 3. kişilerden çekilenler.İnsanların hiç mi vicdanı allah korkusu yok da bir yuvayı bu kadar rahat bozabiliyorlar, müdahale ediyorlar.

Canım bende huku bürosunda çalışıyorum ..
Davayı sen açma , açarsan tüm o masrafları sen ödersin ..
Taciz mesajlarınıda lütfen sakla bu snein lehine delil olacaktır ..
Ayrıca senin hamile olman , artı bir durum .. Bu anlamda senin ve bebeğinin hakları mutlaka korunacaktır , eşin bile açsa davayı , maddi ve manevi tazminat ödemek zorunda , ayrıca nafaka durumuda var ..
Hamile olman hiç mi duygu yaratmamış eşinde .. Acımıyor mu sanada , çocuğuna da , yazıklar olsun.

Böyle süt çocukları için ağlamaya, üzülmeye değmez inanınki.
Boşanmakmı istiyor? Evet, zor bir durum tabiki üzülür insan
ama kaçan kovalanır bunu unutmayın.
Vurun tekmeyi gitsin. Onlar böyle analarının eteğinin arkasına
saklandıkca hiç bir işe yaramazlar, aileside hep evliliğinize maydonoz olur.
Sallayın gitsin dünyada erkekmi yok..

annesinin sözüyle eşini boşayan erkekten hayır gelmez zaten canımeğer eşinin değişeceğine dair bir umudun yoksa yol ver gitsin ama anlaşmalı boşanma.bütün haklarını al tazminat nafaka hiçbirinden vazgeçme bence

Nasıl yani kusurlu olmak anlayamadım açıklarsanız sevinirim.Sağolun cevap yazdığınız için bu şekilde içim rahatlıyor biraz.Onu aramamak için zor duruyorum ama burda sizlerin yazdığınız cevaplarla rahatlıyorum sağolun iyiki bu site var:)

canım öncelikle allah yardımcın olsun..arama tatlım inan bana arama zor evet ama sen ne kadar peşinden giidersen o da benim peşimde edalarında dolaşıcak ortalarda..allah çok büyük tatlım dua et bol bol dogru yolu sana göstericektir

Sağolun herşey için cevaplarınız için.Benim eşim bizim ayrı bir aile olduğumuzu kabul edemedi maalesef çok üzülüyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.

Haklısınız belki ama 3 senedir çok yoruldum ben bu insanlardan.Çevremdeki insanlar sen sıkılmıyor musun onlardan sürekli sizinleler demeye başladılar.Her gittiğimiz yere geliyorlar.üstelik sorun gelip gelmemeleri değil sadece eşimin beni yok sayıp bana sormaması ben kimmişim ki soracakmış

bide canım bu arada aynı olay komsumuzun basına gelmıstı cocuk tam bi anne delısydı ona naprsa yapıyo annesinde yemek yıyo yatmaktan yatmaya evıne gıdıyodu falan sonra kız dayanamadı kendı aılesının yanına gıttı noldu biliyomusun cocuk buralrda perişan oldu ve tekrar esını getırdı buraya sımdı akıllandı aynı hataları yapmıyor..esınde senın yoklugunu anlayıp hıssettı zaman eger gerckten sevıyorsa senı bırakmıcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…