Sağolun ya çok teşekkür ederim cevaplar için.İşte benim eşim annesinin sözü ile boşuyor beni.Aramayacağım çünkü bundan çok emin zaten bekliyor aramamı.Bu sefer onun aramasını bekleyeceğim.bu yüzden de anlaşmalı boşanmayacağım uzatacağım.
eşiniz dava açarsa ve siz onu kusurlu olduğunu ispat ederseniz boşanma davası reddedilir.
benzer bi durum benim için geçerli eşim boşanmak için mesaj atıyor bana ve ben 4 aylık hamileyim.git dava aç dedi sen aç dedi. açmama ben negatif sahana girmek istemiorum hamileyim uğraşamam dedim.iki gün önce evrak göndericem imala dedi.anlaşmalı boşanma için.hayır dedim.şimdi bana attığı taciz mesajları elimde boşanma için dava açarsa kazanırmı benim nasıl bir yol takip etmem gerekir size danışmak istedim
eşiniz eğer sizin evlilikte kusurlu olduğunuzu ispatlarsa davayı kazanır. ispatlayamazsa kazanamaz. siz hamilesiniz (eğer babası eşiniz ise) sizin sizi bu halde haksız yere bırakan taraftan çeşitli talepleriniz olması mümkün. anlaşmalı boşanmaya yanaşmayın bırakın davayı o açsın. sizi tehdit ediyorsa ve/ veya hakaret ediyorsa savcılığa şikayette bulunun...
evlilikte kusurluluk nasıl bişiydir neler örneğe girer ispatı nasıldır.
benzer bi durum benim için geçerli eşim boşanmak için mesaj atıyor bana ve ben 4 aylık hamileyim.git dava aç dedi sen aç dedi. açmama ben negatif sahana girmek istemiorum hamileyim uğraşamam dedim.iki gün önce evrak göndericem imala dedi.anlaşmalı boşanma için.hayır dedim.şimdi bana attığı taciz mesajları elimde boşanma için dava açarsa kazanırmı benim nasıl bir yol takip etmem gerekir size danışmak istedim
eşiniz dava açarsa ve siz onu kusurlu olduğunu ispat ederseniz boşanma davası reddedilir.
madem bir defa boşanmanın eşiğinden döndünüz neden hala aynı şekilde davrandınızki?demekki eşiniz kardeşlerine düşkün zaten düğüne gidiyorsunuz çok özel bir yere değil gelse ne olur ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?