5 aydır beraberdik üniversitede tanıştık ve aynı siniftayiz 5 ayda kimseyi böyle sevmedim ben. Ailemle tanistirdim evime geldi ailemle oturdu ailesi şehir dışında beni biliyorlardı seviyorlardi da ama yüzyüze tanisamadik. Kavgalarimiz olsada her şey güzeldi sevdik yani buna inandım planlarımız vardi evet desem eklenecekti yani. Kendisi benden önce çok umursamaz biriydi 2 yıl ayrı evde yaşamış üniversiteden önce ne yaptığı belli olmayan biriydi iliskileride oyle kimseyi sevmemis ciddi iliskisi olmamis ve sinir hapı içiyor ailevi sorunları da vardı. Ama beni sevdiğine inandım ve guvendim hep yanında oldum destek oldum derslerinden hayatına sorunlarına kadar, oda hep yanimda oldu ama defalarca hata yaptı ve affettim kavgalarda sinirlenip hakaretler eder küfürler ederdi pişman olur özür dilerdi ama artık özür dilemesi yetmiyordu. Son kavgamizda da kıskançlık yuzunden kavga ettik sosyal medya yüzünden ve bana bunu iyilikle söylemek yerine sen dikkat çekmekten hoslaniyorsun ilgiyi seviyorsun gibi laflar edip küfürler etti bende dediğini yapmadim haliyle oda ya gerekeni yap yada yazma gerek yok dedi yazmadım 1 gün sonra yazdı ama tekrar kavga ettik ben o lafları yediremedigimi söyledim haketmedim dedim biraz tartıştık ve benden ayrılıp beni engelledi beni suçladı o sevmis ben gormemisim ben onu hep kirmisim fedakarliklari hep o yapmış kavgalarda hep o yazmış, evet o yazdı çünkü hata ondaydı hata bende olsa bile hakaret ve küfürler ettiği için yazacağım varsa bile yazmadım. Ve biz ilişkiye girmiştik yani ilkimdi o benim. En çok buna üzülüyorum hayatıma nasıl devam edeceğimi bilmiyorum sevdiğini söylüyor hala ama biz bittik diyor. Zaten bencede oluru yok artik cunku çok şans verdim sadece özür diledi ama telafi etmedi. Şimdi yeni biriyle bile olamam gibi geliyor utanıyorum ve çok pişmanım yasadiklarimiz yüzünden. Hayatima nasıl bakarım bilmiyorum dertlesecek kimsemde yok kimseye anlatamıyorum yaşadığımız şeyi..