hayatım bu senin rüya boş deil..benim rüyalarımı yorumlattığım abi de bigün buna benzer bi rüya gördüğümde demişti ki ''barışma rüyaları çok önemlidir olduğu gibi çıkar'' dedi.yani öle sahte hacı hocalardan deil o da.büyük bi zat.ın elinin altında yetişmiş birisi.bence sen bu rüyanı ulu orta anlatma artık özellikle olumsuz insanlara.çünkü nasıl yorulursa öle çıkar.yalnız şunu da belirteyim dereyi görmeden paçaları da sıvama ne olur ne olmaz :) yani gönlümüz isteğinini gerçekleşmesinden yana ama o abi bana hep bu uyarıyı yapıyo bende sana yapıyım dedim :) sonra Allah korusun hayal kırıklığına da uğrama kendini de başkaları için kısıtlama yani.zaten o senin kısmetinse hiçbiyere kaçmaz gelir seni bulur :) senin adına sewindim canım bu güzel bi gelişme :) galiba Allah okadar yalvarmalarımızı görüp bize yardım edeceği, dualarımızı kabul ettiğinin işaretlerini veriyo.bazen benzer durumlar yaşıyorum bende :)
"Dönerse senindir,
dönmezse zaten hiç senin olmamıştır,diye bir şey yok..
Dönecek.
B...ir katil, olay mahaline
mutlaka geri döner !"
kızlar benimki bana ne yapıyorsun diye mesaj atmıştı akşam üstü bişey yapmadım oda tekrar bişey yazmadı ne yapmamı tavsiye edersiniz
arkadaşlarım nasılsınız?? bayadır yazamıyorum uğrayamıyorum buraya bikaç defa da geldim aceleyle çıktım kalamadım.bi gelişme yaşayanımız oldumu aramızda?? güzel haberleri alırız inşallah.
bende az önce bişey öğrendim.hani anlatmıştım ya size bikaç çakma face ve içinde iğrenç ötesi videolar.emin deilim ama onun sanıyorum demiştim.çok şükür ona ait deillermiş.ama ben ondan ümidimi kestim diyim.Allah'tan ümit kesilmez de ondan yana bi ümidim kalmadı.tamam beni takip edio, ilgilenio çaktırmadan (ben akıllı olmasam saksıyı çalıştırmasam bunuda anlayamıcam o bildiklerimin farkında deil ) ama yine de nasıl olacak ki diyorum.onca acı yaşattı bana, bende onu kırdım bana yaptıklarına karşılık.bazen bilerek kızdım ona bazen yanlış anladığım şeyler için.beni belkide gerçekten sevio ama belkide bu başka bişey bilemiyorum.şuanda çok tuhaf oldum.onu yine yanlış anladım diye bi yandan üzülüyorum bi yandan o face.ler ona ait çıkmadı diye seviniyorum.bu tür yanlış anlama olaylarını çok yaşadım onlayken.sonra acı bi kahrolma duygusu..yani halimi anlayın işte dicem de benim yaşadıklarım gibisini yaşayanınız yok heralde.öle bi karmaşık ruh hali içindeyim.yine de bi yandan Allah bana onun yanlış bi insan olmadığını, sandığım gibi ahlaksız biri olmadığını gösterdi bunda bi hikmet varmıdır ki diye düşnmeden kendimi alamıyorum.canlarım yaa içimi dökmek istedim sizlerle paylaşmak istedim duygularımı umarım beni yadırgamazsınız.senağlama
arkadaşlarım nasılsınız?? bayadır yazamıyorum uğrayamıyorum buraya bikaç defa da geldim aceleyle çıktım kalamadım.bi gelişme yaşayanımız oldumu aramızda?? güzel haberleri alırız inşallah.
bende az önce bişey öğrendim.hani anlatmıştım ya size bikaç çakma face ve içinde iğrenç ötesi videolar.emin deilim ama onun sanıyorum demiştim.çok şükür ona ait deillermiş.ama ben ondan ümidimi kestim diyim.Allah'tan ümit kesilmez de ondan yana bi ümidim kalmadı.tamam beni takip edio, ilgilenio çaktırmadan (ben akıllı olmasam saksıyı çalıştırmasam bunuda anlayamıcam o bildiklerimin farkında deil ) ama yine de nasıl olacak ki diyorum.onca acı yaşattı bana, bende onu kırdım bana yaptıklarına karşılık.bazen bilerek kızdım ona bazen yanlış anladığım şeyler için.beni belkide gerçekten sevio ama belkide bu başka bişey bilemiyorum.şuanda çok tuhaf oldum.onu yine yanlış anladım diye bi yandan üzülüyorum bi yandan o face.ler ona ait çıkmadı diye seviniyorum.bu tür yanlış anlama olaylarını çok yaşadım onlayken.sonra acı bi kahrolma duygusu..yani
.öle bi karmaşık ruh hali içindeyim.yine de bi yandan Allah bana onun yanlış bi insan olmadığını, sandığım gibi ahlaksız biri olmadığını gösterdi bunda bi hikmet varmıdır ki diye düşnmeden kendimi alamıyorum.canlarım yaa içimi dökmek istedim sizlerle paylaşmak istedim duygularımı umarım beni yadırgamazsınız.senağlama
[/COLOR]
Tek sorun o videolar, paylaşımlar olsaydı bundan bir mana çıkarmanız sağlıklı olurdu, "Allah'ın hikmeti" derdik. Oysa siz arkasında durulmayan bir sevgi, türlü gelgitler, yeterince sevilmemek ve bunca karmaşa içinde tamamını bilmediğim hikayenizde belki de araya başkalarının girmesiyle bu duygusal çöküşü yaşadınız. Onu zihninizde aklayacak sebep ararsanız geçmişi didikler daha iyilerini de bulursunuz, merak etmeyin. Asıl mesele bu sebepler size ne kazandıracak? Bu durum onu tekrardan dört dörtlük bir sevgili, bir eş, baba namzeti yapmaya yetiyor mu? Bu paylaşımı yapmadı diye size çoğu zaman "Bunlar neden benim başıma geldi?" feryatlarını ettirdiği günahlarını yıkamış mı oluyor? Madem "ahlaksız videolar" paylaşmaması onu idealleştiriyor kafanızda, yüzlerce ahlaklı genç var dünyada... Size bu sıkıntıları yaşatmayacak, bir gün öyle diğer gün böyle dengesiz hareketlerle arkasında duramayacağı işlere kalkışmayacak onca genci de gösterecektir size Allah... Hikmeti bu ihtimalde arayın... Yoksa çamura saplanan araba gibi istikametiniz yerinde saymak olur, ileriyi göremezsiniz... şakkıdı
ne kadar da yanlış anlaşılmışım.onun hakkında bi konuda yanıldım diye diğer yaptıklarını unuttuğumu söledimmi ben size?? onu haklı yerine koyupta kendimi suçladığımı sölemiyorum.okadar da kör aşık deilim siz beni anlamıyorsunuz..sadece bu konuda yanıldığımı söledim.belki beni savunuyorsunuz ama üslubunuz çok ağır.iç dünyamı yaşadıklarımı tam olarak bilmeden yargısız infaz yapıyorsunuz.benim gördüklerimi yaşadıklarımı bilseydiniz sizde benim gibi düşünürdünüz belki bazı konularda.bu kadarda sert tepkilerle karşılaşmazdım belki.o benden aradaki engeller sebebiyle ayrı kaldı.ama bu durumun geçici olduğunu biliyorum.dama şimdi siz buna da yakıştırma yapar geleceğini düşünüp kendini avutuyor dersiniz.bundan sonra tek kelime etmicem burda.mademki anlaşılmıyorum mademki her yaşadığımdan anlamadan dinlemeden yanlış anlamlar çıkarılıyor yokum artık.ha doğru söleyeni dokuz köyden kovarlar ya da dost acı söyler deyimlerini de kullanmanıza gerek yok.bu sizin sandığınız gerçeklerden kaçış deil sadece anlaşılmadığım yerde işim yok okadar.ben sizin sandığınız kadar aşkından aptal olmuş,kendini ezdiren aciz zavallı bir mahlukat deilim kendimide sizden daha çok düşünüyorum bunu da unutmayın.!
bence beklemeli adımı erkekler atmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?