atar canım fakat 2 ay kadar süre ver kendine..kendine engel ol asla bişi yapma..görüceksin arıcak 2 aya kadar ..
ama sen sakın hiç birşey yapma..
evet benim erkek arkadasım yengeç burcuydu.yengeç burçlarıyla ilgili bir yığın şey okudum ama ayrılma döneminde ve sonrasında nasıl davrandıklarıyla ilgili bişey bulamadım.biz evlenmeye karar vermiştik istemeye geliceklerdi.tartıştık ve ayrıldık.2 yıllık bir ilişkiydi bunun 1 senesi uzaktan yürüyordu.ayrılalı 9 gün oldu ve herhangi bir iletişim kurmadık o gunden beri sessizim.face msn gibi sanal yollardan da herhangi bir şey yapmadım.yengeç burçlarıyla ilgili bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz.ben sessiz kaldım ama doğrumu yapıorum bilmiorum.fikirlerinizi bekliorum...
işte sonuç korkutuyo beni canımçok istiyorum hatam aniden parladım peki sizce neden sessiz kalıyor?
Birkaç sene önce benzer bir ayrılık yaşamıştım. Aynı şekilde nedensiz bir şeydi bir anda artık yapamıyorum bahaneleri. Ben de o zamanlar yalvarmıştım, bir faydası olmadı. Hiç aramadım sormadım asla, yaklaşık 1 yıl sonra geri döndü. Bu sefer de ben istemedim onu çünkü başta üzülüp sonrasında bütün duygularımı yitirmiştim. Kısacası bu çark hep böyle ilerliyor, aramayıp sormazsan geri geliyorlar ama eskisi gibi olmuyor malesef.kızlar bende 15 gün önce bırakılıp gidilenlerdenim. hem de ortada gözle görülür bir sebep yokken benim açımdan, haksızlığa uğrayan taraf çoğu zaman ben olmama rağmen sevgilim eskisi gibi olamıyoruz, eskisi gibi sevemiyorum seni, artık bunları aşamayacağımızı düşünemiyorum, ilişkimizin süresi artık doldu, hakkını helal et diyerekten, hem sarılıp öperek hem de bana teselliler vererek gitti. çok ağladım gitme diye, çok yalvardım senden başka kimse yok diye ama durmadı benimle. bi hafta sonra buluşup sevgimiz bunu hak etmiyor, daha bitmedi dedim yine ağladım yalvardım yine olmadı. o zamandan beri daha da aramadım. ama dün kendisi facebookta ''harama bulaşan gözum; guzellıgının hırsızı, ey hırsızlıga da değen hırsızlık edıyorsun,etme'' yazarak Mevlana'nın Etme şiirini paylaşmış. sanki bırakıp giden benim gibi. üstüme mi alınsam, alınmasam mı bilemedim.
bide eski sevgilimi yıllardır tanıyorum, çıkmadan önce çok iyi bi arkadaşlığımız da vardı, hiçbir zaman eski sevgilisine geri dönmedi. Acaba bana geri döner mi? çünkü ben onu gerçekten çok seviyorum ve yanımda istiyorum. daha yaşayacağımız birlikte çok şeyin olduğunu düşünüyorum. ve onun için diğerlerinden de farklı olduğumu az çok biliyorum. Ama kafasında bitirdiğini de söylüyordu. Lütfen bana bişeyler söyleyin. kafayı yemek üzereyim düşünmekten. yalvarmamın yakarmamın güçsüz görünmemin hata olduğunu biliyorum ve artık yapmıyorum ama içim içimi yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?