- Konu Sahibi Princess
-
biz ayrildigimizda o önce gurur yapti hani bi kiz nasil iliskiyi bitirebilirdir erkek olarak gururuna yediremedi. sempatiksalakcinni Aradan 2 ay gecince tipissss tipissss geldi. Bende kusuruma bakma ama tanisiyormuyuz dedim. Basket oldu sizin anlayacaginiz hala cabaliyor. Yüz vermeyince geliyorlar. Bunlarin alayini süründüreceksin ya... kaydirigubbakcemile
kesinlikle haklısın canım şimdi o bitirdi ben bekliyorum sonuçta 4 sene az bir zaman değil bi umut bekliyorum çünkü gerçekten ben hatalıydım pişman olsamda asla aramam dedi bu kadar kararlıydı yani ama çok zor benim için şimdi üstüne düşmüyorum eğer gerçekten seviyorsa ve istiyorsa mutlaka arıcak biliyorum
madem sen hatalisin o zaman durum degisir güzelim böyle olunca ben alttan alirdim. yani ilgili oldugumu gösterirdim ama yinede gururu elden birakmazdim tabi... Rabbim sabir versin canim...:Saruboceq:
Benmki gitti 6 ay sonra tıpış tıpış geldi.. nasıl mı. hiiiç aryp sormdm bni sewdiğnden emindim 10 sene de geçse gelck dedm 6 ay dayandı geldi.... bensiz yapamazz oooo
ilgi göstermek tabii ki istiyorum ama bu seferde korkuyorum ya daha çok kaçarsa olan değerim hiç kalmazsa diye
Bende benimkine ilgi gösterdim, rahatsız olduğu şeyleri yapmadım ve bugün bir soru sordu bana. Bir kadın 9 aydamı doğum yapar diye. Hayır yani ablalarıda var bir sürü yiğeni var insan bilmez mi? Ama bu soruyu bana ciddi ciddi sordu. Bende durum böyle olunca işkillendim noldu biriyle bişeler karıştırdında hamilemi kaldı kız dedim. Tam aramız düzeldi derken gene bozuştuk telefonda bana arama haci beni bidaha diye rest çekti arkadaşlarının yanında. Şimdi ben açıkcası onun başkasından hoşlandığını düşünüyorum. Bi yanımda diyoki, gözlerimle gördüm bu çocuğa light denildiğini, acaba iş yerinde de birisi böle bişey dedide oda kendisini ispatlama çabasınamı girdi anlamadım ki.. Sonuç olarak ayrıldı benden. Dönermi dönmezmi, başkası varmı yokmu onu bile bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Biraz pat diye olacak canim ama dost aci söylermis bence sebep aramis gibi sanki... Bosver derim ben salla gitsin... Sen gelene sans ver.zemuszemus
Ben sallamayı çok istiyorum cnm ama elimde değil. Ayrılma gibi bi durum yoktu ortada aramız çok iydi birtekbu olay bozdu aramızı. Zaten sonra gene düzeldi ama yatıyorum diyince hep sinir olurdu gene sinir oldu böyle oldu.
Ben sallamayı çok istiyorum cnm ama elimde değil. Ayrılma gibi bi durum yoktu ortada aramız çok iydi birtekbu olay bozdu aramızı. Zaten sonra gene düzeldi ama yatıyorum diyince hep sinir olurdu gene sinir oldu böyle oldu.
bakalım ,cogu yazıları okudum sanırım hiçbir şey yapmamak karsı tarafı merak ettiriyor..aslında beni görünce de dayanamıyor,o yüzden esyalarını ben evde yokken almak istiyor..dedim evine mi gitsem esyalarımı almaya geldim diyerek,böyle iyiymişim gibi dik mi dursam,ama soguk davranırsa da daha yıkılırım sanırımseviyorsa döner budur olay.. bişiy yapmakla gelmiyorlar en güzeli birşey yapmamak nasılsanız öyle davranmak..giderken kapıyı kapatma hızına göre geliyorlar..kolay yıkıyorlar ama kolay inşa edemiyorlar yeniden bu kesin..sabır lazım..
bakalım ,cogu yazıları okudum sanırım hiçbir şey yapmamak karsı tarafı merak ettiriyor..aslında beni görünce de dayanamıyor,o yüzden esyalarını ben evde yokken almak istiyor..dedim evine mi gitsem esyalarımı almaya geldim diyerek,böyle iyiymişim gibi dik mi dursam,ama soguk davranırsa da daha yıkılırım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?