bi erkek ayrılmayı kafaya koyduysa gözünün üstünde neden kaşın var diye bahane eder yine gider.kendini toplamaya çalış canım kendinle ilgilenmeye başla.umursamadığını göster eğer aynı ortamda bulunma imkanınız varsa.sakınn ama sakın üzüldüğünü belli etme dik dur.ozaman egosu incinir, kabullenmene dayanamaz.mutlu görün. üzerine düşme sakın tekrar barışmak için mantıklı çözümle bulmaya çalışma onunla.daha çok kaçar senden.geriye çekil ve bak bakalım bi süre.
Gitmek isteyeni ya da gideni geri çevirmeye çalışmak nedendir?Bence hiç bir anlamı yok..
şöyle ki ben kendi adıma kaybetmek nedir bilmiyorum aslında gideni geri döndürme çabamı da özünde buna bağlıyorum. . benim geri gelmesini istediğim kişi daha önce de aynı şekilde gitti ama paşa paşa geri dönndü gelsin ben onu terkediyim. .kafamçokkarıştı sebeplerden biri bu. .
ikincisi bu insanı sevdiğimi düşünüyorum karşıma çıkan en mükemmel insandı.. fazla ilişki yaşayan fazla beğenebilen biri değilim. bu insana ilk gördüğümde kırk yıldır tanıyor gibiydim .onunlayken kendimi gerçekten şanslı görüyordum diyebilirim. .
ve üçüncüsü de aramızda ten uyumu vardı. . iki insan arasında en zor bulunan şey. .opuyorumnanaktan
bende buraya yazılanların hepsini okudum ayrılalı 5 gün oldu 4.5 yıllıktı ilşkimiz hergeçen gün iyi olcağıma daha kötü oluyorum onun unuttuğunu düşünüyorum aramadm msjda atmadm bu 5gn içerisinde.bana göre çok büyük olmayan ona görese baya hatalı olduğum için o terkketi beni..ama olay çıktıktan 1 hafta sonra ayrıldı birazda bahane olduğunu düşünüyorum ve ben hala dönmesini bekleyicek kadar kötüyüm şuan aramızda sadece kısa bi msn konuşması geçti dün msn şifresnn değiştrdiğini ve doştça muhabbetler edemiceğini bida hiçbişekilde konuşmamz gerektiğini söledi ve ben yine kötü durumdayım(en vahim benm aranızda sanırm
dediği laflarla gururm çok incindi demidame,sanırım bunca laftan sonra pişman olmaz evet çok özlüyorum yaptğı hataları değil,güzel günlerimizi hatrlıcak kadarda salağın tekiyim
Onca laftan sonra pişman olmayacaksa benimki hiç olmazdı canım. Bana neler yapmadı, neler demediki...
dediği laflarla gururm çok incindi demidame,sanırım bunca laftan sonra pişman olmaz evet çok özlüyorum yaptğı hataları değil,güzel günlerimizi hatrlıcak kadarda salağın tekiyim
Eger ex iniz baskasi ile beraber ise :
Bunu duydugunuzda aramama kuralini bile bozmak isteyebilirsiniz..
Ama kesinlikle aramamalisiniz.
Eger ararsaniz bu yeniden sizi basa dondurecektir.
Ve sizden daha cok uzaklasmasina neden olacaktir.
Birakin date etsin baskasi ile. Siz o bunu yaparken pozitif etkilere goz atin.
a. siz simdi biri ile date etseniz cekingen olurdunuz degilmi? O da ayni seyleri hissediyor su an.
b. Yeni kisi ile sizinle oldugu gibi eski anilari yok. Buda sizin icin arti puandir.
c. Daha oncede soyledigim gibi rebound iliskiler uzun sureli olmazlar.
d. Siz ondan uzaklastikca o sizinle olan beraberligi icin daha bir nostaljik olacak.
Ve kotu hatiralarin yerini iyilerine birakacak.
Buda yeni date inle arasindaki iliskiyi daha aza indirecek.
Yani yine size bir arti puan.
Bu yuzden ex im birinle cikiyor diye hayiflanacaginiza memnun olun.
O denizdeki baligin sizden daha iyi olmadigini daha iyi gorecektir.
Ve exiniz yeni insanla date ederken sizinle rahat oldugu kadar olmadigini gorecek .Bu da yine sizin icin arti puan getirecek.
Eger ex iniz baskasi ile beraber ise :
Bunu duydugunuzda aramama kuralini bile bozmak isteyebilirsiniz..
Ama kesinlikle aramamalisiniz.
Eger ararsaniz bu yeniden sizi basa dondurecektir.
Ve sizden daha cok uzaklasmasina neden olacaktir.
Birakin date etsin baskasi ile. Siz o bunu yaparken pozitif etkilere goz atin.
a. siz simdi biri ile date etseniz cekingen olurdunuz degilmi? O da ayni seyleri hissediyor su an.
b. Yeni kisi ile sizinle oldugu gibi eski anilari yok. Buda sizin icin arti puandir.
c. Daha oncede soyledigim gibi rebound iliskiler uzun sureli olmazlar.
d. Siz ondan uzaklastikca o sizinle olan beraberligi icin daha bir nostaljik olacak.
Ve kotu hatiralarin yerini iyilerine birakacak.
Buda yeni date inle arasindaki iliskiyi daha aza indirecek.
Yani yine size bir arti puan.
Bu yuzden ex im birinle cikiyor diye hayiflanacaginiza memnun olun.
O denizdeki baligin sizden daha iyi olmadigini daha iyi gorecektir.
Ve exiniz yeni insanla date ederken sizinle rahat oldugu kadar olmadigini gorecek .Bu da yine sizin icin arti puan getirecek.
kuşum benim yaaa:) yerim seni..Şeniz
üşenmeden nasıl da yazar gerce gecea.s.
off off ne anısı ne dönmesi bacım herif beş aydır o kızla beraber ayrılıyo barışıyo bi türlü kopamadığı gibi bide evlenmeyi düşünüyo nasıl hayıflanmım da memnun olım ben yaa neler yazmış neler bide.yok hayat seninle güzel sewgilim de yok sewgilimi düşünmektan başka şey düşüncek hal mi kaldıda ben bunun nesine memnun olım yaa:sinifsinif::gitme:alsanaalsanasmile:1no2:fisfisfissenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?