O zaman hem onunla olmayı ümit etmeye devam et, hem de daha rahat olmayı dene. Etrafınla da ilgilen. bilmiyorumkismile Madem ümit kırıntıları var mutlaka seninle olacaktır yeniden. Sen de o ana kadar mutlu olmaya çalış, nasılsa beraber olursunuz diye düşün.
Yani ben senin yerinde olsam kesinlikle bir kabus yaşamazdım.(
Eğer ümit olsaydı çok mutlu olurdum. Onunla olabileceğimi bilseydim hiçbir şey beni üzemezdi. Bir yandan da keyfime bakardım, her zaman hayırlısını dilerdim.
Kesinlik yoktur hiçbir zaman tabii ama hissedebildiğine göre olacaktır bir şeyler.
Benim gibi aniden ayrılıp 13 ay hiçbir şekilde diyalog kurmadığını düşün... Çok daha zor böylesi. Neler olup bitiyor bilemiyorum hiç. Gerçi unuttum artık ama çok zor oldu.
O kişiyle içinde bulunduğun duruma iyi yönden bakabilmeni sağlayacak sebeplerin olduğuna eminim. Mutlu olmak için nedenlerin var.
canımm yapma böyle ama hani opsiyon olarak görücektik. .fazla üstüne düşmicektik değişen biz olucaktık. onu hala önemsediğin için belirsizlik gelgitler seni yıprattı sanırım .
Yani rüyaların oldukça olumlu ama gerçekte mi ters gidiyor olaylar?
evet rüyalar hep olumlu hayırlı sahih rüyalar.yalnız bazılarında isteğimin gerçekleşmesine kadar bi takım sıkıntı yaşayacağımıda gördüm.gerçek hayatta olanlara gelince çok ters şeyler deil aslında.çocukca can yakmaları ukalalıkları işi oyuna çevirmesi işte.bunlar belki çok büyük şeyler olmasa da uzun zamandır devam etmesi çok yıpratıcı oluyo.sanki boşa kürek sallıomuşsun gibi bi his oluşuyo içinde.hem dönecek gibi oluyo hem hiç gelmicekmiş gibi ne olduğu belirsiz yani.anlatabildim umarım.
ama şöyle bi durum varki ayrıldığımız zamandan itibaren tamamen kopmadı benden.hep bi açık kapı bıraktı hep sezdirmeden takip etmeye çalıştı ama hayatını da yaşadı aynı zamanda.işte ben onu yapamıyorum.
Rüyalarına güvenmen de önemli. Eğer ki daha önce de başka durumlarla alakalı gördüğün rüyalar seni yanıltmadıysa, bu kişiyle alakalı gördüklerin de aynı doğrultuda gerçekleşecektir. Nasıl hissediyorsan öyle olacaktır. Madem zorluk yaşadıktan sonra ona kavuşacağını düşündürdü rüyaların; o zaman kendini yıpratmana gerek yok ki. Demek ki inişler, çıkışlar olacak ama muradına ereceksin.
Ne demek istediğini, ne yaşadığını anladım.
Seninle irtibatı koparmayıp aynı zamanda hayatını da yaşayan bir adama çok yüz vermeden işi yürütmek gerektiğini biliyorsundur. Bence en önemli olanı o bunları yaptığı halde sen yapamıyorum diyorsun ya, bunu ona belli etmemek. Her zaman onu bekleyeceğini asla bilmemeli. Ondan vazgeçebileceğine, onsuz da olabileceğine inanmalı ki etekleri tutuşsun.
Kendini yıpratma gerisi gelir.
evet rüyalarımın çoğunda aynı anlam var.ve birebir çıkar genelde yanıltmaz beni.hatta en son gördüğüm rüyanın içindeki öğelerin aynısını gördüm daha önce ve birebir yaşadım.şimdi bunla ne olcanı tahmin edebiliyorum ama işte dayanamıyorum sabrım tükeniyo bi yerde.aslında benim yerimde başkası olsaydı elinde bu kadar malzemee varken ona yapmadığını bırakmaz sıkar suyunu çıkarır ya ben onu yapamıyorum aklinialirimsmile ah bi yapabilsem :) çek çek bitmiyoki sıkıntı da
benim hatam ona karşı zaafımı belli etmek.inşallah bundan sonra bunu bilmeyecek.hatta avucunu yalasın kaydirigubbakcemile3
sen bir ara bana takil, içindeki seytan'i çikarayim ortaya kötükedihüso
ehuehuehueu valla korkuyom sen benim kanıma gircen sempatiksalakcinni
yok kiz korkma bi fenalik gelmez benden
en fazla cabbar bir hatun olursun o kadar :)))) aklinialirimsmile
körle yatan şaşı kalkar dimikaydirigubbakcemile3 dünden razıyım ben kaydirigubbakcemile5 hatta çoktan bulaştı bile senden bişeyler şimdi bi planım var görür o gününü kötükedihüso
kısasa kısasssss aklinialirimsmileaklinialirimsmile
:teytey:
dise dis göze göz anam!!! simdi anlasin ne çetin cevize çatmis!!! var mi öyle kolay kalp çalipta sonra elini kolunu sallayip gelip gelip gitmek... yok öyle :)))
aynısını bana da yaptı güzelim.bi ara yine böle iyice tepem attı sildim onu heryerden.bitane msn.im vardı şifresini biliodu onun.onu açmış gizlilik bölümünden adresini kaldrmış yeniden eklemiş beni davet gelsin die.bende normalde açmam o msn.i bi gün açtım birde ne göriyim.sonra bi gün eski msn.i iptal etmişti yenisini almıştı bizimde yıldönümümüzdü ozamanlar içimdeki öfkeyi kusup ağzının payını vermiştim.bana yeni msn adresi aldım arkadaş olarak görüşelim dio hayvan.normalde ben istesem kendi kabul etmez arkadaşlığı ama baktı ki ben sert tepki veriyorum sırtımı dönüyorum son çare dedi heralde.arkadaş kalıomu peki ekleyince hayırr.ama napsın da elinde tutsun dimi o an.biliyorum dönecek bigün eşşekler gibi dönecek eminim ama ne zaman dönecek o zamana kadar ben ne hale gelicem onu düşünemiyorum.belirsizlik içinde yaşamak kadar kötü bişey yok kızlarr yaşayanınız da içimizde azçok anlarsınız beni.ama ben cidden çok yoruldum ne yoluma bakıcamı biliyorum ne onun geliceni.hani derler ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal benimki de o hesap.oyuna çevirdi durumu yeterr:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?