bu arada dün gece hepinize çok içten bi şekilde gözyaşlarıyla dua ettim inşallah kabul olur :teselli:
ay inşallah kabul olur.. bişi sorcam size fala inanaıyor musunuz ? dinen çok yanlış olduğunu biliyorum ama hepimizin baktırmışlığı vardır die düşünüyorum..bunu şuandan soruyorum benim işte tanıştığım bi abla vardı bi kaç sene önce o zaman kimse yoktu hayatımda tabi..ben bi kere aşık olmuştum o zamanlar.. bu da ikinci işte..elime bakmıştı sen bi kere aşık olmuşsun hayatına iki kişi daha gircek demişti.. ilki olmıcak sen ondan vazgeçiceksin demişti.. sonra yine seviceksin demişti.. serça parmağın elle birleştiği yerde ince çizgilere bakmıştı benim orda üç çizgi var.. nerden anladın deyince orayı göstermişti siz de bi baksanıza merak ettim. .eğer doğruysa gerçekten benim kısmetim sevdiğim değil başka biri. .
Hele ki sevgilisinden ayrılan kızların o dönemde vazgeçilmezi oluyor falcılar.
Her falcı geri gelecek ve yeniden beraber olacaksınız der ama olmaz.
Bunu yaşayan çok tanıdığım var. Vakit geçirmek ve acıyı hafifletmek için terapi gibi geliyor bazen fallar.
Serçe parmağın elle birleştiği yer neresi ki? Elimizin dışından mı, iç kısmından mı bakıcaz? :uhm:
Hele ki sevgilisinden ayrılan kızların o dönemde vazgeçilmezi oluyor falcılar.
Her falcı geri gelecek ve yeniden beraber olacaksınız der ama olmaz.
Bunu yaşayan çok tanıdığım var. Vakit geçirmek ve acıyı hafifletmek için terapi gibi geliyor bazen fallar.
Serçe parmağın elle birleştiği yer neresi ki? Elimizin dışından mı, iç kısmından mı bakıcaz? :uhm:
canım bu dediğim kişi tanıdıktı zaten bi tek bunu ve bide eğitimimi söyledi.. ısrar ettim ben anlat biraz diye yok başka bişi söylemem dedi.. tanıdık olduundan biraz güvendim.. serçe parmağının bittiği yer işte sol elde.. parmağın bitiyor ordaki çizgiler değil hemen onun altında elinin yanına doğru uzayen çizgiler derin de değil fazla. .elinin içini gökyüzüne aç serçe parmağının bitim yerindeki çizgiler değil onlardan hemen sonrakiler. .
Yok canım ben zaten genel olarak yazdım o fal olayını.
Kahve falı zımbırtılarından bahsettim.
Tabi tutturanı da yok değil. Haksızlık etmeyelim.
Sana bakan değişikmiş. Herkes el falı bakamaz.
Pfffff... Neyse ben biraz uğraşayım. Kaç çizgi var acep.
Canım bir de şurdan baksan... 1 mi, 2 mi, 3 mü?
Hangi kısma bakcaz? İşaretlemesini yaptım.
tamam canımm.. evet ben kahve de bir ay önce baktırdım.. o zaman hala görüşüoduk malum kişiyle.. dediki 3 gün sonra konuşcaksınız 1 ay sonrada yine birlikte olcaksınız.. ve öle anlatıyor ki anam resmen adam senin kaprislerinden ayrılmış dedi ben de nasıl yahu o beni üzdü dedim.. o da sen de çok iyi insanlarsınız birbirinizi üzmenize gerek yok ikiniz de mükemmel görünüosunuz birbirinize çok uygunsunuz dedi.. hala seninle gelecek düşünüyor dei ama biz tam da o hafta tamamen koptuk. dedikelrinin biri bile tutmadı resmen umut dağıtıyor.. zaman zaman benim yengem bakardı ve blirdi de ağzımın açık kaldığı bunu nasıl bili dediğim çok olmuştur yani.. ama inanmam iki dakika sonra unuturum hatta. .
Kesinlikle boş yere umut veriyorlar insana.
Ama dediğin gibi ben de o an şaşırırım belki biraz , ardından hemen unuturum söylenenleri.
Hepsi yalan, dolan.
heh işte birle ikinin arasına bakcan. .bak bulamazsan ben kendi elimi çekerim koyarım :)))))
Hea anlıyorum galiba tam parmağın bittiği yerdeki yatay çizgilere değil altındaki dikey çizgilere bakıcaz di mi? Pek belli olmayan dikey çizgiler?
nerden ekliyorum fotoğraf eklersem ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?