- Konu Sahibi Princess
- #2.861
canim bencede nispet yapiyor neden biliyomusun cünkü pazartesi günü abisiyle konustuk üzgün oldugumu falan biliyor size nasil anlatiyosam onada öyle anlattim ve hani bitti demistin dedi bende dedim ki hayatimda son erkek olsa onla birlikte olmam falan.. ne birtek resmimiz kaldi nede bir mektup ve onun bana aldigi laptopu attim dedim..ve ertesi gün profile resim koydu :)) abisiyle konustular belki ve benimde tepki göstermem icin böyle bisey yapmis olabilirmi diye düsünüyorum? birde 2-3 kere ismini degistiriyordu.. önce soyisim ön isim sonra ön isim soyisim sora soyismini noktali isaretsiz yapmalar falan :) sanki ben burdayim giriyorum internete demek ister gibi
Ama artik icim cok ferah benim icim rahatladi onun gibi bi insanla evlenmedigim icin cok sansli hissediyorum kendimi..
iste birde o konu var en azindan benim kirilmamam icin resim koymamasi lazim...benim baskasindan hoslandigimi ögrendi ya oyüzden bana kötü davrandi ve böyle seyler yapiyor gibi geliyor.. kizida hic kiskanmiyorum ayni sakip sabanciya benziyor :))) sakip sabanciya ayip oldu ama öyle napiminanamiyorm artik rahatim ve saka bile yapabiliyorum bu konunun üstüne..
insallah ruh halim hep böyle kalir
![]()
haha guldum benzetmene ıns. hep boyle olursun tabı kendını komık duruma dusuruyor ıste