• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın canım ama ben sadce aramayınca içim rahat etmiycek diye düşünüyorum.çünkü o kadar evlerine gittim geldim..zaten ayrıldık falan da demeyi düşünmüyorum sadce hal hatır sorduktan sonra teyze bi daha görüşmek var görüşmemek var hakkını helal et desem diye düşündüm.. bilmiyorumm:(

bence de arama derım ben cunku ararsan mutlaka kulagına gıder annemı arıyor hala unutmamıs pesımde dıye ızlenım bırakırsın dengesız ıste erkekler hem neler demıs sana hem de tavırlarına bak

bence de arama derım ben cunku ararsan mutlaka kulagına gıder annemı arıyor hala unutmamıs pesımde dıye ızlenım bırakırsın dengesız ıste erkekler hem neler demıs sana hem de tavırlarına bak

bilmiyorum kızlarrr..:( çok üzgünüm..annesiyle hep dertleşirdik bana hep derdi ki kadın aman kızım bırakmayın birbirinizi..ya bu kadını zaten kandilde aramazsam bi tuhaflık olduğunu anlar..bende oğlundan duysun istemiyorum..gerçi kendi ağzımlada söyeleyemem de..sadece bi veda gibi..

sakınnnnn arama...hakaten yanlış anlıyorlar erkek tarafı için diyorum...bak ben ayrıldım ama ailesiyle telde msn de görüşmeyi sürdürdüm.. arkadaştık onlarla..sonra belli bir süre sürekli ailesindekiler her konuşmada onun ismini geçirdiler.. bir gün telden bu beni aramış sonradan gördüm bende dönmedim..ondan sonra ailesi bana biraz soğuk davranmaya başladı..yani ne düşündüklerini ne yapmaya çalıştıklarını algılamak zor ne yazıkki..

ben zaten ailesi ile görüşmeyi falan düşünmüyorum..sadce bunu son görev gibi yapsam mı diyorum çünkü zamanında erkek arkadaşım bazı psikolojik sıkıntılar yaşadı o dönemlerde hep annesi ile dertleştik.. şimdi arayıp bi konuşmak helallik istememek ayıp olmazmı?? kendimi küçük düşürürüm belki ama bak ben sen gibi yapmadım adam gibi gidip hellaik istedim sen onu da yapamadın gibi bi mesaj olur belki..

ben zaten ailesi ile görüşmeyi falan düşünmüyorum..sadce bunu son görev gibi yapsam mı diyorum çünkü zamanında erkek arkadaşım bazı psikolojik sıkıntılar yaşadı o dönemlerde hep annesi ile dertleştik.. şimdi arayıp bi konuşmak helallik istememek ayıp olmazmı?? kendimi küçük düşürürüm belki ama bak ben sen gibi yapmadım adam gibi gidip hellaik istedim sen onu da yapamadın gibi bi mesaj olur belki..

hayırrrrrrrr kesinlikle...kendini küçük düşürürsen sonrasında çok daha büyük depresyon yaşarsın bana inan..sen değer verdikçe kendilerini bişey sanıyorlar...sakınn sakın... yahu ben dönmedim teline diye msn de ailesindekiler online olup bana slm vermedi hatta bir süre bende inat ettim bende vermedim.. en sonunda dayanamayıp yine onlar meraklanıp neler yaptığımı sordu.. kız evi naz evi hiç sallama naparsalar yapsınlar.. asla ödün verme..

sagol duaların ıcın:D benım dualarım da senın ıcın kafandakı karısıklıkların gıtmesı ıcın...

konuştuk biraz uzunca bi konuşmaydı ama gayet sıradandıda.ben onu daha sıklıkla ararmışım şimdi acaba aramak istemiyomuymuşum.kuzene yazıcam mesajı ona gönderdim yanlışlıkla pat aradı hemen peşinden.ordan burdan konuştuk.ailesinin yanında bi süredir uzagızda.anlamadım ben valla.oda anlamamazlıga ve arkadaşlıga vuruyo canım yaa.napıcam bilemedim.:59:

konuştuk biraz uzunca bi konuşmaydı ama gayet sıradandıda.ben onu daha sıklıkla ararmışım şimdi acaba aramak istemiyomuymuşum.kuzene yazıcam mesajı ona gönderdim yanlışlıkla pat aradı hemen peşinden.ordan burdan konuştuk.ailesinin yanında bi süredir uzagızda.anlamadım ben valla.oda anlamamazlıga ve arkadaşlıga vuruyo canım yaa.napıcam bilemedim.:59:

bence o da konusmak ıstemıstır de bahane olmustur senın yanlıslıkla mesaj atman:)) dur bakalım belkı tekrar kendılıgınden arar cesaret buldumu :)) ama bence sen yıne tepkısız kal

bence o da konusmak ıstemıstır de bahane olmustur senın yanlıslıkla mesaj atman:)) dur bakalım belkı tekrar kendılıgınden arar cesaret buldumu :)) ama bence sen yıne tepkısız kal

kestirip atmak istiyorum herşeyi onun arkadaşlıgını istemiyorumki ben.ama kalbimde hala o var.benim sohbetime doyamaz saatlerce konuşur hep.bana alıştıgından böyle davranıyo belki yada gerçekten dost olmak istiyo kestiremiyorum tavrını.bakalım nolucak.:53:

dualarınızda benim içinde hayırlısını dileyin canlar onun geri dönmesini ve beni çookk çokkk sevdigini söylemesini istiyorumm :)) Allah hepinizin dualarını kabul etsinnnn :))

dualarınızda benim içinde hayırlısını dileyin canlar onun geri dönmesini ve beni çookk çokkk sevdigini söylemesini istiyorumm :)) Allah hepinizin dualarını kabul etsinnnn :))
Evet inşallah benimkide döner.. İnşallahhh.. Çok dua ettım çok yalvardım daha da edıcem.. Daha demın aklıma geldı . gozlerım doldu yıne pufff.

Evet inşallah benimkide döner.. İnşallahhh.. Çok dua ettım çok yalvardım daha da edıcem.. Daha demın aklıma geldı . gozlerım doldu yıne pufff.

bende biraz önce salya sümüktüm valla.güçlüyüm ona karşı.sabırlıyım sabrediyorum.dualarımız kabul olsun canım :))

kestirip atmak istiyorum herşeyi onun arkadaşlıgını istemiyorumki ben.ama kalbimde hala o var.benim sohbetime doyamaz saatlerce konuşur hep.bana alıştıgından böyle davranıyo belki yada gerçekten dost olmak istiyo kestiremiyorum tavrını.bakalım nolucak.:53:

arkadaş t aolunmaz dost ta olunmaz ya gülün ısmı degısse kokusu degısır mı dıye bı laf vardır bısıler hıssedılıyorken arkdas olunur mu hıc ya nolcak bakalım zamanla..

bende biraz önce salya sümüktüm valla.güçlüyüm ona karşı.sabırlıyım sabrediyorum.dualarımız kabul olsun canım :))

bekledım valla kandılde mesaj atar mı dıye atmadı sımdı bayramı beklıyorum ben de zor tutuyorum aramamak sormamak ıcın sırf mesaj atmım dıye sms yapmadım almıyorum lıra falan tutamayabılırım cunku kendımı su mubarek zamanda dualarımız kabul olur inş. da pısman olurlar ya ama cok gectı zaman umudum kalmadı artık

bekledım valla kandılde mesaj atar mı dıye atmadı sımdı bayramı beklıyorum ben de zor tutuyorum aramamak sormamak ıcın sırf mesaj atmım dıye sms yapmadım almıyorum lıra falan tutamayabılırım cunku kendımı su mubarek zamanda dualarımız kabul olur inş. da pısman olurlar ya ama cok gectı zaman umudum kalmadı artık

Aynı bensiiiiin .. bende atmadım mesaj. bende yapmıyorum sms. yapsam atarım bılıyorum :D benımde 1 bçuk ay oldu. umudum kalmadı. unutmustur dıyorum..

biz ayrıldıktan sonra o attı bi mesaj ama ben cevap vermedim

doğumgünümde atar mı dedim atmadı

bende bugün atmamak için zor tuttum kendimi.aslında herkese atarken atabilirdim hani listece attığım için özel olmazdı.ama bu seferde saçma saçma düşünmesini istemedim.

belki arkadaş olarak kalabiliriz diyordum ama olmaz ..karşılaşırsak belki bi merhaba o kadar olur

yani öyle çok değil ama hala üzülüyorum.doğaldır.rol yapıyorum herkese kendimi inandırıyorum hatta ama bir süre sonra o da fayda etmiyor

merhaba kızlar:70: kadır gecenız mubarek olsun Rabbım tum dualarnzı kabul eder insallah :70: keyifler nasıl attımı ex sevdıcekleriniz kandıl mesajı?mesela bnmkı atmadı beklemıyorumda zaten ondan onun pek umrnda olmaz kandılmıs bayrammıs pehh

merhaba kızlar:70: kadır gecenız mubarek olsun Rabbım tum dualarnzı kabul eder insallah :70: keyifler nasıl attımı ex sevdıcekleriniz kandıl mesajı?mesela bnmkı atmadı beklemıyorumda zaten ondan onun pek umrnda olmaz kandılmıs bayrammıs pehh

sağol seninde mübarek olsun :)

kandil bahane mesaj atsa şahane

ama o atınca da cevap vermeyipte hala atsın demem de tuhaf benim.

Aynı bensiiiiin .. bende atmadım mesaj. bende yapmıyorum sms. yapsam atarım bılıyorum :D benımde 1 bçuk ay oldu. umudum kalmadı. unutmustur dıyorum..

ya basta cok buyuk konustum sanırım asla atmam falan hala da atmıcam dıyorum sonucta vazgecen ben degılım ama 3 gundur facete de bısı yaptıgı yok asırı meraklanıyorum acaba baskasınımı buldu dıyorum benı unuttumu dıyorum gorunce degısır mı duyguları dıyorum asırı da ozledım ya acıkcası ama tutcam kendımı onun sesını duymayı mesajlasmayı gorusmeyı falan asırı ozledım o hıc mı ozlemedı dıyorum nasıl dayanıyor dıyorum 2 ay olcak nerdeyse ama hala cıkamadım ısın ıcınden hala hayatımdaymısım gıbı gelıyor acıckası

Back
X