- Konu Sahibi Princess
- #3.041
insallah öyle olur..benimkide aslnda geri dönmicek biri degil..ama hayatinda baskasi oldugu icin emin degilim dönüp dönmeyecegine...seninkiler baska biriyle ciksadami geri döndü ?
bende ne ariyorm ne soruyorum...ama söyle oldu beni birakti sevgim bitti diye..bi bucuk ay hic aramadim sonra bi kiz oldugunu ögrendim aradim bagirdim cagirdim..oda benim biriyle görüstügümü ögrenmis..ayrilirken arkadas kalabiliriz diyen kisi simdi naparsan yap ilgilendirmiyosun diyor...sence bu dönermi? ve face profile kizla resim koymus.. bence geri dönmez gibi geliyor o reismleri herkes görüyor sonucta?
canım bak benimkinin çevresinde kızdan daha bol birşey yoktu,hergün başkasıyla bir insandı. sen yanlışı arayıp bağırıp çağırmakla yapmışsın canım.keşke öyle yapmasaydın. sen bu çocuğu rahat bırak hiç uğraşma ne ara ne sor..o nasıl dönecek göreceksin. benimkide koydu resim kızın tekiyle..sonuç olarak bana geri döndü ve cevap bile alamadı benden kudurdu hehehe :)