• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kızlar benımkı arkadasta kalmak ıstemıştı.. :D kankam bıle olabılrsn demşti : bıanda artık sevglı degılz cadı dedı. neden ddm baglanamadım, kımseyle olmuyo suan., ıstemıyorum :D

senın sevgılıne sınır oldum canım kusura bakma ama sacmalamıs yanıı yaa hıc umrusamıyor gıbı ne o oyle yaaa bıraz cıddıyetnde ayrıl barı ayrılcaksan cadı falan ne yaa sankı kac yıllık kankasısın

senın sevgılıne sınır oldum canım kusura bakma ama sacmalamıs yanıı yaa hıc umrusamıyor gıbı ne o oyle yaaa bıraz cıddıyetnde ayrıl barı ayrılcaksan cadı falan ne yaa sankı kac yıllık kankasısın

o hep bana cadım derdıde :D ama sınır oldum bende eveeet. allah onu kapıma getırır ınsallah.. dogum gununu kutlamamakta kararlıyım.

bılmemey calıssam da su yurek dınlemıyorr yaa ben dersımde gordum de aslında asık olmamızı hormonlar saglıyorr o hormonu aldırsak mesela vazopressın hormonu baglanmayı saglıyor erkeklerde yok galıbaa:Dd. bızde de bolca varrr:D.d

o zaman biz şu hormanlardan bazılarını aldıralım meselaa ayrıldıktan sonra acı çekmemizi sağlayan hormon varsa kesin onu aldıralım :D :64:

o zaman biz şu hormanlardan bazılarını aldıralım meselaa ayrıldıktan sonra acı çekmemizi sağlayan hormon varsa kesin onu aldıralım :D :64:[/QUOT

basta asık olmamızı saglayan hormonlarımızı aldırmalıyızD::D o erkeklere de bızden hormon aktarımı yapılmalı tıp bunla ılgılenmelı:D:D

basta asık olmamızı saglayan hormonlarımızı aldırmalıyızD::D o erkeklere de bızden hormon aktarımı yapılmalı tıp bunla ılgılenmelı:D:D[/QUOTE]

:))) kesinlikle katılıyorum ama bence bu erkeklerin bizden faklı olmasının farklı dha umursamaz düşünmesinin sebebi bizim gbi yetiştirilmemelerinden kaynaklanıyor.. bize her eşy ince ince analtılır yaptırılır ama onlarda ise her şey küçüklükten beri üstünkörü anlatılır sen erkeksin takıl yavrum git gez yavrum amcalara göster yavrum.. adamlar böyle rahat büyüyorlar zaten şimdi ayrılmış mı ayrılmamış mı bu kız üzülmüş mü üzülmemeiş mi demin birinin yazısını okudum ayrıldıktan sonra hacı diye hitap ediyormuş nasıl ya hacı mı ? kahveden arkadaşı mahmut olalım o zmn dha iyi değil mi :D:60:

basta asık olmamızı saglayan hormonlarımızı aldırmalıyızD::D o erkeklere de bızden hormon aktarımı yapılmalı tıp bunla ılgılenmelı:D:D

:))) kesinlikle katılıyorum ama bence bu erkeklerin bizden faklı olmasının farklı dha umursamaz düşünmesinin sebebi bizim gbi yetiştirilmemelerinden kaynaklanıyor.. bize her eşy ince ince analtılır yaptırılır ama onlarda ise her şey küçüklükten beri üstünkörü anlatılır sen erkeksin takıl yavrum git gez yavrum amcalara göster yavrum.. adamlar böyle rahat büyüyorlar zaten şimdi ayrılmış mı ayrılmamış mı bu kız üzülmüş mü üzülmemeiş mi demin birinin yazısını okudum ayrıldıktan sonra hacı diye hitap ediyormuş nasıl ya hacı mı ? kahveden arkadaşı mahmut olalım o zmn dha iyi değil mi :D:60:[/QUOTE]

toplumumue oyle malesefe cnım yaa erkek aldatır erkek dover erkek ayrılır erkek aglamaz erkekler robot gıbı yetıstırılıyor erkek yaparsa elının kırıdır mantıgı var hala bırcok ınsanda ama kadın yaparsa namus meselesı yanı sosyolojık acıdan bakılırsa durum bu ama artık adam gıbı seven sevdıgıne sahıp cıkan en ufak bısıde topuklamayan kalmadı gıbı(:(:

ama artık bunun değişmesi gerekmiyor mu yeter yani.. eskilerin sevgileri gerçekmiş şimdi yaşananlar değil..

ama artık bunun değişmesi gerekmiyor mu yeter yani.. eskilerin sevgileri gerçekmiş şimdi yaşananlar değil..

degısmesı gerekıyor ama gıt gıde kotulesıyor bugun ayrılan yarın baskasına yanasabılıyor ozellıkle erkekler kendılerıne ılgı gosteren kızlara bayılıyorlar ılgıye pohpohlanmaya bayılıyorlar ama cok merak edıyorum bıze gelıp hazır degılım kafam karısık dıyen adamlar onlarda kafaları yerıne mı oturacak acaba :D:D

:))) kesinlikle katılıyorum ama bence bu erkeklerin bizden faklı olmasının farklı dha umursamaz düşünmesinin sebebi bizim gbi yetiştirilmemelerinden kaynaklanıyor.. bize her eşy ince ince analtılır yaptırılır ama onlarda ise her şey küçüklükten beri üstünkörü anlatılır sen erkeksin takıl yavrum git gez yavrum amcalara göster yavrum.. adamlar böyle rahat büyüyorlar zaten şimdi ayrılmış mı ayrılmamış mı bu kız üzülmüş mü üzülmemeiş mi demin birinin yazısını okudum ayrıldıktan sonra hacı diye hitap ediyormuş nasıl ya hacı mı ? kahveden arkadaşı mahmut olalım o zmn dha iyi değil mi :D:60:

toplumumue oyle malesefe cnım yaa erkek aldatır erkek dover erkek ayrılır erkek aglamaz erkekler robot gıbı yetıstırılıyor erkek yaparsa elının kırıdır mantıgı var hala bırcok ınsanda ama kadın yaparsa namus meselesı yanı sosyolojık acıdan bakılırsa durum bu ama artık adam gıbı seven sevdıgıne sahıp cıkan en ufak bısıde topuklamayan kalmadı gıbı(:(:[/QUOTE]

Eveeet ya utanmazzz şeyy:D bana hacı demşti :D:D bıdee kendısı ev kızı gıbıydı. utu yapar yemek yapar cam sıler vs.. oyle bırıydı 18 ysında bıde:D bıdee kız gıbı ağlardı sokaklardakı kopek yavrularına falan. sokak kopeklerı ıcın oturur ağlardı. bana anlatrdı :D:DD:

toplumumue oyle malesefe cnım yaa erkek aldatır erkek dover erkek ayrılır erkek aglamaz erkekler robot gıbı yetıstırılıyor erkek yaparsa elının kırıdır mantıgı var hala bırcok ınsanda ama kadın yaparsa namus meselesı yanı sosyolojık acıdan bakılırsa durum bu ama artık adam gıbı seven sevdıgıne sahıp cıkan en ufak bısıde topuklamayan kalmadı gıbı(:(:

Eveeet ya utanmazzz şeyy:D bana hacı demşti :D:D bıdee kendısı ev kızı gıbıydı. utu yapar yemek yapar cam sıler vs.. oyle bırıydı 18 ysında bıde:D bıdee kız gıbı ağlardı sokaklardakı kopek yavrularına falan. sokak kopeklerı ıcın oturur ağlardı. bana anlatrdı :D:DD:[/QUOTE]

cok ılgınc yaaa pek nazlıyımıs senınkı:D:D

Eveeet ya utanmazzz şeyy:D bana hacı demşti :D:D bıdee kendısı ev kızı gıbıydı. utu yapar yemek yapar cam sıler vs.. oyle bırıydı 18 ysında bıde:D bıdee kız gıbı ağlardı sokaklardakı kopek yavrularına falan. sokak kopeklerı ıcın oturur ağlardı. bana anlatrdı :D:DD:

cok ılgınc yaaa pek nazlıyımıs senınkı:D:D[/QUOTE]

Çoook koştuu pesımdennn :D :nazar:

ama tam asıkk oldumm baglandımm herseyımsınn dedım onaa:D adam kaçtı gıttı :DD:D

cok ılgınc yaaa pek nazlıyımıs senınkı:D:D

ama tam asıkk oldumm baglandımm herseyımsınn dedım onaa:D adam kaçtı gıttı :DD:D[/QUOTE]

hepsı aynı canım bırının gtmesını ıstıyorsan cok sev kendılıgınden gıder zaten oyle bır soz vardr dogru(:

ama tam asıkk oldumm baglandımm herseyımsınn dedım onaa:D adam kaçtı gıttı :DD:D

hepsı aynı canım bırının gtmesını ıstıyorsan cok sev kendılıgınden gıder zaten oyle bır soz vardr dogru(:[/QUOTE]

aynenn.. ben bunu sevmıyodum baslarda. tv ızlıyorum dk bası msj atıyo.. bu rahatlıgına tutuldum senın dıyodu:D dıyodum atma msj fılm ızlıyorum snra knşuruz bb :D hıç de kırılmazdı:D

hepsı aynı canım bırının gtmesını ıstıyorsan cok sev kendılıgınden gıder zaten oyle bır soz vardr dogru(:

aynenn.. ben bunu sevmıyodum baslarda. tv ızlıyorum dk bası msj atıyo.. bu rahatlıgına tutuldum senın dıyodu:D dıyodum atma msj fılm ızlıyorum snra knşuruz bb :D hıç de kırılmazdı:D[/QUOTE]

rahatlıktan cıkınca o rahatlamıs ıste :D:D tek fark sen cok kırıldınn

aynenn.. ben bunu sevmıyodum baslarda. tv ızlıyorum dk bası msj atıyo.. bu rahatlıgına tutuldum senın dıyodu:D dıyodum atma msj fılm ızlıyorum snra knşuruz bb :D hıç de kırılmazdı:D

rahatlıktan cıkınca o rahatlamıs ıste :D:D tek fark sen cok kırıldınn[/QUOTE]

Oyle ama ınsallah doner.. de surundururum :D bıde muhabbetımız çok ıyıydık hıç susmazdık... D:D:D:

ama tek sorun elımı bıle tutturmadım ona:D opusmedık yıyısmedık hıç :DD:D::66:

kizlarrrrrrrr nolur bisi söyleyin..bi erkek arkads var onla konustumda dedim facede iliskisi var yapyimmi..yap dedi ..catlar dedi.. siz ne dersiniz???

Back
X