- Konu Sahibi gwencooper
-
Banada öyle geliyor.. Başkasıyla görüşmek hem zedelenen egolarını tatmin açısından hemde ayrıldığı kişiyi daha çabuk unutma açısından yararlı olur diye düşünüp mantıklı gelebilir erkeklere o an.. Görüşmedim diyende sanmıyorum ki doğru desin.. Büyük ihtimal inkar ediyordur..
genel anlamda bir sey sorucam bir erkek ayrılıktan sonra 5-6 aylık bir surede birileriyle gorusmus olabilme birseyler yasayabilme olasılıgı nedir bana gore mutlaka olmustur ama bunu inkar eden erkek ne kadar dogru soyluyordur
Bir erkek bir haftalık aralarda ve ayrılıklarda tekrar barışacak olmalarına rağmen , mutlaka farklı kişilerle konuşuyordur ..
5- 6 ay gibi uzun bir süre zarfında da mutlaka konuşuyodur..
Karşı tarafı ne kadar çok severse sevsin bu durum hep aynıdır ..
Erkekler yapar,erkekler konuşur . Sorduğumuzda da sadece arkadaşca konuşmuşuzdur der geçer gider .. (bir kısmı için böyle )
Ama bu ayrılık durumunda biz kendi erkek arkadaşlarımızla iki sohbet edelim , ha bu dünyayı başımıza yıkarlar ..
Kötü biz oluruz ..
Kötünün iyiside onlar ..
aynen ona sorsan hep arkadasca veya hep ona asılmıslarben sebepsiz bilmemkacıncı ayrılıgından onra baskasıyla oldum diye bana ben doncektim zaten bilmiyomusun demisti beyfendii dusunsenize ben acı cekiyorum aglıyorum omrumden omur gidiyor arıyorum telefon suratıma kapanıyor sonr baskasıyla olunca kıymete biniyorum bak yine sinirlendim
Dur hele bi , sinirlenme ağlamayıda kes ! Bak kuzum erkeklere bu gibi durumları inandırabilmek için onlara somut belgeler sunacaksın ... Benimde başıma gelmişti böyle bir durum . Kısacık bir ayrılık yaşamıştık , ikimizde birbirimize döneceğimizi biliyorduk . İşte benim o zamanlarda okuldan bir kaç erkek arkadaşım vardı , canımın sıkkın olduğunu bildiklerinden günlük hal ve hatrımı soruyorlardı . Hani sözlüleri olmasına rağmen . Aldım karşıma nişanlımı dedim benim sendne gizlim saklım yok ,buyur tüm şifrelerimi teker teker oku .. Aldı baktı , bakmas bile beni kırmıştı . İçi rahatladı ama sinir krizleri geçirdi . E mübarek ben zaten seni sevdiğimi ettiğimi dünya aleme duyurmuşum , bilmeyen yok . Neyin tribini yapmıştın ki bana ? Haksız mıyım .. Sonra ben çok kırılmıştım, bana güvenmiyor diye düşünmüştüm . Çekilmiştim kabuğuma .Sonra gelip aslında sana boşyere kızdım , bende kız arkadaşlarımla konuşmuştum seninle ilgili mevzuları demişti . Normal karşılamam gerekirdi dedi ve böylelikle konu kapanmıştı .. Hağğğ birdaha böyle bir durum oldu mu olur mu diye soracak olursan , olmaz . Olursa da kötü olur
gwencim ben açıkçası erkek milletine güvenmiyorum
5-6 ay kısa değil bence her iki taraf için de
bişeyler yaşamış olabilir
ama sen de biriyle çıktın diye hiç kötü hissetme kendini
zaten o zamanlar soğutmuş kendinden seni
yas mı tutacaktın arkasından di mi?
genel anlamda bir sey sorucam bir erkek ayrılıktan sonra 5-6 aylık bir surede birileriyle gorusmus olabilme birseyler yasayabilme olasılıgı nedir bana gore mutlaka olmustur ama bunu inkar eden erkek ne kadar dogru soyluyordur
kesinllikle bos kalmaz 5-6 ay diyosun 3-4 ay bile cok gelebilir onlara!
ezik biri degilse tabi :)
bunun aksini iddia ediyosa yalan söylüyodur
bir dakika yazmayacağım çünkü 'bi dakkaaaaa' daha uygun buraya
bi dakkaaaaaaa, ajanlık da bir yere kadarhareket dökümü falan tamam da, kimi arattığına nasıl bakıyorsunuz ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?