- Konu Sahibi gwencooper
-
bence erkekler boş kalmaz sewgılısı varken bıle yedek tutmayı sever onlar
ama sevıyorsa tabııkı ozlem duyar sevgılısıne ama ben terkeden bır erkegın yeterınce sevdıgını dusunmuyorum ayrılıkta acı cekecek olsaydı bırakıp gıtmezdı..
bence erkekler boş kalmaz sewgılısı varken bıle yedek tutmayı sever onlar
ama sevıyorsa tabııkı ozlem duyar sevgılısıne ama ben terkeden bır erkegın yeterınce sevdıgını dusunmuyorum ayrılıkta acı cekecek olsaydı bırakıp gıtmezdı..
acıkcası bende boyle dusunuyorum birsey yasayıp yasamadıgınada takılmamda erkek milleti işteee hem terkeder hem yaparr
canım benım bu erkek mılletınden sıtkım sıyrıldı valla bırak ne yaparsa yapsınlar yaaa .. doyumsuzluk mu ego mu anlamadım canım. terkeder capkınlık yapar kadın bırını bulcak olsa kıymete bıner tuhaf valla
Yaşanılan ilişkiye ve bıraktığı ize bağlı bence bu.
e canım ayrılık donemındekı mesajlasmaları mıydı kı o .. sen varken olmasın bide:26:
valla oda muamma aslında işte yani boyle olunca bende sinir oluyorum diyorum kendi kendime onca seyden sonra hala kendim vicdan yapıyorum..
ah be canım sen neyın vıcdanını yapıosun.o yapsın ama zeytınyagı gıbıler mubarek.inşallah kotu bır sey yazmıyordur ama canım bızım kaderımız benzıo adamlara talep cok veya adamlar capkın bana ıkısıde gbı gelıo:18:
ay ne bilim cnm ya valla biriyle cıkınca hemenmi davrandım falan diyorum ama oyle canım yanmıski sevgi mevgi kalmadı bende o donem sonrasında barısmak icin cok ugrastı evlensen bosansan umrumda olmaz yeterki biraraya gelelim falan diye o sekilde kabul ettim yani onada dedim eski mevzuları acma birlikte oldugum insanla ne yasadın ne ettin gibi sorular sorma iki kisinin yasadıgı iki kisi arasında kalır mevzusunun gecmesine bile tahammulum yok oyle kapandı gitti zaten o her ne kadar cıktıgımı bile kabullenemese bile hani yokmus gibi davranıyorama ozamanlar onun cok fındık kırdıgını hissedebiliyorum gecen hareket dokumlernde bir kızı arkadaslıktan cıkardıgını gordum kim bu diyom aaa tanımıyorumki diyo kızıda bir gorsen ama insan iyi seyler dusunemiyor..varsada bişiyi cıkar zamanla diyorum :26:
kesınlıkle bır sey varsa cıkıyor ınan hıc bır sey gızlı kalmıyor ama fazla da kurcalama ınann ben hareket dokumlerıne bakmaya cesaret edemıyorumbide eskı sewgılısını aratmıstr fean aman kaldıramam
aman bakma yanlıslıkla bi harf aratsa bi o harfle baslayan kız isimlerine bakarız
aman bakma yanlıslıkla bi harf aratsa bi o harfle baslayan kız isimlerine bakarız
genel anlamda bir sey sorucam bir erkek ayrılıktan sonra 5-6 aylık bir surede birileriyle gorusmus olabilme birseyler yasayabilme olasılıgı nedir bana gore mutlaka olmustur ama bunu inkar eden erkek ne kadar dogru soyluyordur
bir dakika yazmayacağım çünkü 'bi dakkaaaaa' daha uygun buraya
bi dakkaaaaaaa, ajanlık da bir yere kadarhareket dökümü falan tamam da, kimi arattığına nasıl bakıyorsunuz ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?