Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

değr görmediğini düşünüyosun sanırım zaten onlar bizim kadar ilşkiye değer verse maymun iştahlı olmaz her dala konmaz ha bide merak ederim el üstünde tutulan hatunların tek fazlalığı çok güzel olmasımı işi bilmesi iyiliğimi çözemedim ok afedersiniz bakıyosun bundan eve kadın olmaz dediklerimiz el üstünde prenses gibi sevilip yaşatılıyo anlamıyorum biz neden değer görmüyoruz

Bunun güzellikle, taktiklerle falan ilgili olduğunu sanmıyorum.

Kadın ne kadar mükemmel olursa olsun karşısındaki erkek adam gibi adam değilse hepsi boş bence

Bunun güzellikle, taktiklerle falan ilgili olduğunu sanmıyorum.

Kadın ne kadar mükemmel olursa olsun karşısındaki erkek adam gibi adam değilse hepsi boş bence

ozaman biz yanlış tercihler yapıyoruz işi bilmiyoruz yani ben bu kafayla öğreneceğimi sanmıyorum hep duygusal yaşıyrum hissettiğim gibi. hayırlısı olsun bakalım

Kuzucuklarıım.. Her gün,her an dua ediyorum sizin için. laylaybom'da en doğru olanı yaptı,yapıyor.. Elinizden geleni yaptıysanız gönlünüz ferah olsun.beba'da belki de en doğrusunu yaptı/yaptılar. Seviyeli bir şekilde konuşup bitirmek,olmayacağını bile bile zorlamamak belki de en güzeli.. (ne kadar sevseler de) Çoğumuzun sıkıntısı hemen hemen aynı,bazılarımız bunlardan ders çıkarttık. Emin adımlarla yürüyoruz artık.. Öldürmeyen acı güçlendirirmiş,boşuna dememişler. Beni biliyorsunuz,yeni barıştık sayılır. Eskisi gibi kafama hiç takmıyorum,her şeyden bir anlam çıkarmıyorum. Biraz umursamaz,biraz da ben-cil olarak devam ediyorum yoluma. Şimdi o benim üstüme düşüyor.. Böylesi çok daha iyi oldu.. Kafamı öyle gereksiz kuruntularla doldurmuşum ki "bu ben miyim?" dedim kendi kendime bir an.. Bu topikte herkes birbirine tavsiyeler verdi,gerçekten ayrılıktan sonra sessiz kalmak çok işe yarıyor. Herkes artılarıyla,eksileriyle birbirlerinin yokluklarında ne yaptıklarını,ne yapacaklarını düşünüyorlar. Daha sakin bir şekilde..

Artık üzülme sırası sizde değil.. Ne zaman vazgeçerseniz,işte o anda gelirler dikilirler başınıza,pişman oldum derler. Artık bundan o kadar eminim ki ben.. Hep dediğim gibi; "gidip de geri dönmeyenini görmedim".. Artık mutlu olun,mutluluğunuzun da tadını çıkarın.. Ben yapmadım çok pişmanım. Umursamaz olduğunuz an her şey daha kolay oluyor.

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Canım en iyisini yapıyorsun umursamamakla

Kızlar eğer bir şey olmuyorsa vardır bir hayır, çok zorlamamak gerek.

Veya daha iyisi olacağı içindir.

O yüzden en iyisi akışına bırakmak, ama kendimizi yıpratmadan.

Ben elimden geleni yaptım oturdum manzarayı izliyorum

Gerektiğinde durmasını bil ! Bazen tek bir adım bile fazladır.. diyerekten artık kafama takmıyorum hiçbir şeyi

Son düzenleme:
Beba canım senden hiç böyle bir haber beklemiyordum..
ama ikinizde gerçekten aşka saygılı olduğunuzu nasılda belli etmişsiniz.
hep adını duyduğunda seni gülümsetecek bir adam olarak kalacak hayatında..
hakkımızda hayırlısı olsun..

çok teşekkür ederim canım,
hepimiz için hayırlısı olsun.
umarım herkes mutluluğa ve huzura kavuşur en kısa zamanda.

kızlar bugün birbirimizden haber almayalı tam 3 ay oldu...
ve sölenenlere göre 3 ay geçmişse geri dönüş pek yaşanmazmış..benim ümidim bitti..
sanırım artık hiç bi şekilde bişey olmayacak..

kızlar bugün birbirimizden haber almayalı tam 3 ay oldu...
ve sölenenlere göre 3 ay geçmişse geri dönüş pek yaşanmazmış..benim ümidim bitti..
sanırım artık hiç bi şekilde bişey olmayacak..

Benim eski sevgilim beni aldatmış olmasına rağmen
1.5 sene sonra geri dönüş yapmıştı yani yapmaya çalışmıştı.
gerçi bu yüzsüzlükle doğru orantılı
demek istediğim 3ü 5i yok o işin
hemen ümitsizliğe kapılma

Ya bunlar bir gün bir şekilde dönüyorlarda o zaman biz hala aynı yerde olur muyuz muamma.

Onu beklerken aldığım kazağı o döndüğünde toz bezi yapmış olucam ne anlamı kalıcak ki?

Ha o ha kazak bi yerde

evet o şekilde bi örnek bendede var..2 sene sonra dönmüştü..evlilik teklifi ile...
o kadar süre nasıl beklenir yaaa,midesiz herif..bak şimdi gene gıcık oldum..
o değilde yaaa bu ateş sönmeden dönmeli,yada bidaha asla bu kapıyı çalmamalı..

bende de aynı havadis. 3.5 senelik ilişkim bitti 5 gündür konuşmuyoruz ve mümkünse konuşmayalım çünkü o ateşi aldı önce zayıf bi mum ışığına çevirdi sonra söndürdü. insan merak ediyor, üzülüyor bazen kafayı yicek gibi oluyor. çünkü ciddi anlamda hayatımda ilk kez evlenmek istedim ben bu adamla. ama kalkıp bana çok ama çok gereksiz bir yerde küfür etti. şimdi ben bunu kaldırır mıyım?

erkekler çok çabuk vazgeçiyor, biz kadınların bu konuda bağlılıktan kaynaklanan bi savaşçı durumu var. savaşıyoruz hayatımız boyunca. işte bazen saygının ya da sevginin bittiğini anladığınızda o savaşçı da baltalarını bırakıp meydanı terkediyor.

ben pişman değilim. yeter yani, her şey bi yere kadar. sırf psikolojisi kötü diye yanında olmaya çalışan bi insana küfretme hakkına sahip olamaz kimse. ne çok sevilse de sevse de. kızgın değilim de kırgınım çok. ama aramak ya da görmek gibi en ufak bi istek yok içimde. sağolsun ben hiç dayanamazdım, tutamazdım kendimi. onu bile yok etti.

boşverin aramayın. yanınızda olacak insan olur ve gurur bir tek onlarda yoktur. aramayın ya. valla, değmez. sessizlik iyidir.

"ayrıldıktan sonra sessiz kalmak"ın canlı bir örneği olarak şunu söyleyebilirim. evet : işe yarıyor!

arayacağından artık tümüyle umudu kestiğim eski sevgilim, sessizliğimin 5. ayında aradı. o süre zarfında ne sesimi duydu ne gördü , benden hiçbir şekilde haber almadı. ben ona arada faceboktan gizlice baktım ve komalara girdim aradı da ne değişti peki neye yaradı? hiçbir şey. sadece daha çok sinirlerim gerildi, asla beklediğim şekilde bir arayış değildi. pişmanım geri dön vs böyle şeyler yok. sadece sesini duymak istedim dedi. birkaç gün konuşur gibi olduk ama eskisinden de ilgisizdi ve ben de artık eskisi kadar tahammül gösterebilen bir insan olmadığımı anladım ve noktaladım. canım ikinci kez yandı( ama asla ilki kadar değil) yani dönüşü bi b.ka yaramadı

Dönüşler hep çok geç oluyor nedense.

Biz 2 güne çok derken onlar 5 ay hatta 2 yıl sonra bile dönüyorlar.

Rahatlığın bu kadarı.

5 ay sonramı...Allahım kafamı duvarlara vurmak istiyorum..üstelik vazgeçmişken dönecek..napim ben böle dönüşü yaaa..
3 ay olduysa ben daha çooook beklerim..ne biçim bi rahatlık bunlardaki..onla bunla gezip dolaşıp gelirler kesin..

sonradan dönmeleri..kırılan kırıldı bir kere..henüz bir kaç gün geçti üzerinden ayrılığımızın.ben yeni bir hayatı, ondan kalanlarla toparlamak derdine düşmüşken tam düzeliyorum derken neyin gelişleri bu?

buna dönüş de denemez. bir tür yoklama yapıyor, bıraktığı yerde miyim diye..ona hala çok aşığım ama bana resmen kötü muamele yaptı. o kadar sevgisiz bir geliş ki anlatamam. içim yana yana ben yine gitmek zorunda kaldım. ondan nefret ediyorum bana bunları yaşattığı için.

hepimizin en büyük hatası ve muhtemelen bundan sonra da yapmaya devam edeceği hata döneceği ümidi ile beklemek, çeşitli stratejiler geliştirmek, nette sürekli ayrılıp barışanların hikayesini okumak, kendimizi kandırmak için türlü bahaneler aramak. 9 ay bunu yapmış biri olarak söyleyebilirim ki keşke gittiği gün tüm acımı yaşayıp döner ümidi ile beklemek yerine kendimi ayrılığa alıştırmaya çalışsaymışım çünkü şu anda içimde sadece 9 aylık kayıp zamanımın acısı var. seven insan zaten kaybetmeyi göze alamaz, birkaç gün süren kızgınlıkla aniden ağızdan çıkan bitti laflarını dışında tutuyorum ama bir erkek mantıklı gerekçeler sunup ayrılmak zorunda olduğunu söylüyorsa vicdanen rahatlamak ve karşı tarafı da sözde kırmamak uğruna seviyorum ama buna rağmen gitmeliyim yalanının ardına sığınıyorsa o dönse bile ondan artık fayda gelmez.

bendeki süreç şöyle işledi; 1.5 ay sonra aradı ilk kez çoğunu açmadım birkaç kez açtım kavgalar sürdü... sonra boş mesajlar geldi tepkisiz kaldığımda saçma sapan mesajlar izledi. bir dönem yine duygularıma yenik düşüp o boş mesajları neden gönderdiğini sormak için aradığımda "yanlış olduğunu" söyleyip hal hatır sormaya başladı ve kavgalar yine sürdü... bir süredir yine sessizdim dün aradı gürültülü bir ortamdaydım ne dediğini bile anlamadım daha da güzeli ne dediğini umursamadım ve sonra telefon kapandı... aramadım. eskiden olsa arardım, muhtemelen tepkisizliğim de şaşırtmıştır onu ama şu saatten sonra dönse neye yarar? ona her baktığımda muhtemelen güzel günleri değil onsuz geçen günlerin acısını görürüm yüzünde ve benim acım her geçen gün canlı kalırken o nasıl olsa bir kez gitmiş ve bensiz yapabilmiş olmanın verdiği cesaretle yine gitmeyi göze alır. sessiz kalmak en iyisi ama dönmesi için değil bir an önce kendimize yeni bir hayat kurup geçmişi ardımızda bırakabilmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…