- Konu Sahibi bikusolsam
-
Kızlar verdim kararımı.
Yazıcam ona. Sonu ne olursa olsun içimdeki o huzursuz eden şeyden kurtulmuş olucam.
Ne olursa olsun hayırlısı olsun dicem.
Ama ne yazmalıyım bilmiyorum. Bana fikir verecek olan var mı? :26: [/QUOTE
ne yazmak istiyorsun?
AYRILALI nekadar oldu?
Kızlar verdim kararımı.
Yazıcam ona. Sonu ne olursa olsun içimdeki o huzursuz eden şeyden kurtulmuş olucam.
Ne olursa olsun hayırlısı olsun dicem.
Ama ne yazmalıyım bilmiyorum. Bana fikir verecek olan var mı? :26:
kararını vermene sevindim canım,
aklından geçenleri yazacaksın tabi ki.
içine sinmeyenleri, çözmek açıklamak istediklerini.
ama bunu tartışma yada suçlama havasında yapmamalısın.
çünkü zaten o aşamayı yaşadınız ikiniz de üzüldünüz.
daha dostane, bunlardan dolayı ben böyle düşündüm, böyle hissettim, şöyle olsa daha mutlu olurdum gibi.
umarım senin bu adımın karşısında o da içinden gelenleri söyler ve konuşup barışırsınız.
Canım ben ona söyleyeceklerimi mail gibi yazıp atsam olmaz mı sence?
Çünkü karşılıklı konuşursak aklıma hiçbişi gelmez :26:
Hatta yazdıktan sonra sana atıym incele.
Uf 7 yaşındaki çocuk gibi oldum iyice ya
Canım herşeyi göze alman gerekiyor.
ama için rahatlayacak belirsizlikten kurtulacaksın diye düşün..
ne zaman yazmayı planlıyorsun ?
Yarın yazmayı düşünüyorum canım.
Henüz ne yazcağımı da bilmiyorum. Bazen pes diyorum ama yok bu içimdeki huzursuzluk rahat bırakmıcak beni.
Risk almak gerekiyor işte..
Herhangi bir gelişme olursa yazarsın özeldende olabilir dinlerim seni :)
umarım hakkında hayırlısı olur
Teşekkür ederim canım :)
Tamam ulaşırım ben sana
yazdıklarımı okuyanlar bilir ilişkim yaklaşıık olarak 4 hafta önce bitmişti karşı taraf bu sessizliğime artık dayanamadı. bu ilişkide affedilmeyecek geri dönülmeyecek şeyler vardı aslında buradaki sesszlik durmuna da nasıl kalıp hayatıma dönebilirim diye inceliyordum. aslında sessiz kalmak sadece dille değil davranışlarla düşüncelerle ssessiz kalmak gerekiyormuş. bu sürede bir bakıyorsunuz alışmaya başlamaışsınız evet ben yaklaşık bir aydır. beni üzen anlamayan hatalarını kabul etmeyn oldukça inatçı bir insana iyi bir ders vermişimki şu an gerçekten içim rahat.. eğer geri dönülmez yanlışlar yapıldıysa size sadece sözlerle değil düşüncelerle sessiz kalın ki içinize huzur dolsunn... ama dönüş yok artık... kapandıı.
Beba; haklısın sanırım canım.
Sonuçta kompozisyon yarışmasına katılmıyorum dimi yazıp yollamak en iyisi
Liipstiick; içimin rahatlaması için bunu yapmam gerektiğini düşündüm canım.
bişiler karalıyım dedim de içimi bi fenalık bastı sorma.
ikilemde kalıyorum sürekli.
ama bi yola çıktım geri dönmcem artık.
aklımdaki tek soru işareti onun yazımı okuyup beni umursamaması veya artık herşey için geç olduğunu söylemesi vs. :26:
laylaybom; bence en doğru kararı vermişsin. İçinde kalacağına,huzursuz olacağına en doğrusu bu.. Hem aklında soru işaretleri kalmamış olur böylece. Mesajda da bebanın dediği gibi içinden geçenleri yaz,pek kısa tutma pek de uzatma. Yazdığın kelimeler onu düşündürsün.
Canım ona hala içimde bir yerlerde kızgın olduğum için çokta samimi olamıyorum yazdıklarımda. evet verdiğim karar doğru, kendim için yapıyorum bunu ama yazıya dökemiyorum içimdekileri. Hani oda düşünsün istiyorum ama yazamıyorum kii hiçbişi gelmiyo aklıma :44:
Haklısın,cümleleri toparlamak hissettiklerini anlatmak eminim ki çok zordur. Benimde şuan aklıma hiçbir şey gelmiyor,düşünüyorum da :44:Yazıya girişi nasıl yapsan acaba.. Benim hep sorunum giriş yapamamakta oluyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?