Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

2 hafta kısa gerçekten çünkü ben hiç olmadı 3 4 günde mesaj atardım konuşmazdık ama 2 hafta tamamen hiç sustuğum olmamıştı bende sustum ve devam edeceğim bu defa ders olsun diye değil içimdeki huzuru elde etmişken canlı tutmak için..

Kesinlikle canım. burunlarının sürtmesi gerekiyor.
alıştırdık raahata,nasıl olsa dönecek diyorlar.
çoook acı çekiyorsun biliyorum ama ne yapalım sabrın sonu selamet

Pes doğrusu bu kadar olur,eski sevgilinle benim eski sevgilimin söylediği şeyler hiç abartmıyorum BİREBİR aynı.
Ne kadar kolay için onlar için yahu. Bir anda rest çekip gidiyorlar sudan bir sebepten dolayı. Sebep bile değil halbuki dediğin gibi "bahane".
Benden de eminim ki şuan bir adım atmamı bekliyordur,veya hala peşinden koşacağımı sanıyordur ama yaklaşık 60 gündür ne arıyorum ne mesaj atıyorum.
Bir de annemle falan da çok yakınlardı,"sizi çok özledim" diye mesaj atıyor. Özleyen insan 60 gün duramaz değil mi? Çok çelişkili her şey.

Umarım bende senin gibi olurum da gerçekten "kafamda biter".. Benimde içim çok rahat en azından elimden gelen her şeyi sonuna kadar bahanesiz bir şekilde yaptım.
Çok haklısın kimse vazgeçilmez değil umarım bunu bir an önce kafama sokabilirim artık. Kabullenmek gerek en önemlisi.
Bu arada çok sevdim seni,içten yorumların için ayrıca teşekkür ederim sana:13:

O huzuru yakalamana çok sevindim,umarım her daim o huzur içinde canlı bir şekilde kalır.
Ve inşallah benim içinde:44: Bende susmaya devam ediyorum,bakalımmm..

Kesinlikle canım. burunlarının sürtmesi gerekiyor.
alıştırdık raahata,nasıl olsa dönecek diyorlar.
çoook acı çekiyorsun biliyorum ama ne yapalım sabrın sonu selamet

Aynen canım..
O kadar eminler ki onlarsız yapamayacağımızdan belki de o yüzden kılını bile kıpırdatmıyor hiç birisi.
60 gündür pişman olmayan insan,kafasında bitirmiş demek ki diye düşünüyorum.
Ama bu kadar yılı bir çırpıda nasıl unutabiliyor hiçe sayıyor aklım almıyor.
Bol bol dua ediyorum hakkımda hayırlısı olsun diye.
Belki de hayırlısı bu değildir diye düşünmeye başladım artık böyle rahatlıyorum biraz da olsa.
Sende terkedilenlerden misin peki?

bence herşey konuşulmadan ayrılmamalı iki insan, içinde ne varsa konuşmalı öyle bitirmeli.
sonra zaten konuşacak birşey kalmadığı için sessiz kalınmalı, çünkü konuşmaya devam edildikçe ilişki de devam ediyor öyle yada böyle.
eski sevgiliden arkadaş olmaz diye boşuna dememişler
benim 5 yıllık ilişkim yeni bitti, herşeyi konuştuk anlaştık yani. yine de duramıyorum ona yazmasam da bi şekilde ne yapmış ne etmiş takip etmeye çalışıyorum. söylemek kolay aslında ama iş yapmaya gelince maalesef zor oluyor. zamanla alışmayı bekliyorum bakalım

Kılını kıpırdatmaya yüzü yoktur canım..
Allahın cezası gururları var onların canım erkekler ya ağır abi olacaklar illa. Kızlar ayağına gelecek ! yok yaa :)
Kaç yıldır birlikteydiniz peki tatlım ?
sanmıyorum o kadar yılı çöpe atsın ama dediğim gibi onlar duygusuzz böyle ince fikirler hoş mesajlar beklemek hata.
En doğrusunu yapıyorsun Rabbim eenn enn kıymetli yarin , yoldaşın.
Hayırlısıysa bir şekilde seni bulacak zaten nasipten öteye köy yok demişler..
Bu zamana kadar hiç terkedilmedim. Aldatılmıştım.. 2 sokak ötemde oturmasına rağmen benden haber alamadı uzaklaştım şehirden. hattımı kırdım.
4 sene geçmesine rağmen hala peşimde .. ne önemi var benim 3.5 senelik bir ilişkim var.. Allahım onu kaderime yazsın

5 yıl da dile kolay.. Sizin de mi sıkılma,bunalma gibi durumlar yüzünden bitti? genelde hep böyle oluyor da
Her şey konuşulduktan sonra zaten yapacak hiçbir şey kalmıyor. Bize beklemek düşüyor. Aslında gideni niye bekliyoruz onu da çözemedim ya
Ağlanılacak halime güler duruma geldim,bu aşk insanı sarhoş gibi yapıyor

Hah işte o gurur,o ağır abi takılmaları "siz seveceksiniz,siz geleceksiniz,siz uğraşacaksınız!" tavırları yok mu..
İnsanı deli ederler. Bizim toplam 8 yıl. Ama arada ayrılıkla yaşadık tabi ki soluksuz bir 8 yıl değil. Ama son 2 yılı sayıyorum her şey yoluna girmişti.
Yada ben öyle sanıyordum. Sanmışım..
Kesinlikle Rabbimden başka dayanağım güveneceğim hiç kimsem yok. Dualarla ayakta duruyorum,durdum da bu zamana kadar.
Allah'a şükür işimde eğleniyorum, animasyon(çizgi film) sanatçısıyım seslendirmede yapıyorum,ama eve gelince tüm enerjim,moralim yerlerde
Yalnız kalınca düşünmeden edemiyorum malesef..
O daha ağırmış,aldatılmak. Kelimesi,yazması bile o kadar itici ki..
Ne güzel,Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah.
Aslında o eski sevgilinin sana yaptığı haksızlık sonucunda doğru insanı bulmuşsun.
Boşuna dememişler her şeyde bir hayır vardır diye :)

Ah canım ahh.. sözde ağır abiler işte..
8 yıll. dile kolay.. imkansız seni düşünmemesi canım olur mi hiç öyle şey çocuğunuz olsa 2.sınıfa gidecek yaşa gelecekmiş baksanaa
mesleğine bayıldım ya ne kadar eğlencelidir. biliyorum biliyorum başını yastığa koyduğun andan bahseder herkes ama öyle değil
makyajımı temizlerken,ne bileyim yemeği ısıtırken bile acı çekerdim ben. insan reklam izleyip ağlar mı?
deli gibi deli..
Aldatılmak canım.. Allahım acısını düşmanıma bile yaşatmasın..
keşke diyorum.. keşke terkedilseydimde o acıyı yaşamasaydım. bu bambaşka birşey çünkü..
ama Allahım dualarımı boşa çıkarmadı. çok kavga ederiz sevgilimle ama çoook başka benim için, ben terazi o oğlak imkansızı başarmaya çalışıyoruz yani

hayır bizim ki daha bir garip, birbirimizi çok seviyoruz.
ne başka insanlar girdi araya ne de sıkılıp bunaldık, biz konuşamadığımız için bu hale geldik.
önceden ilk sırada ilişkimiz vardı planlarımızı birbirimize göre yapar birlikte bir gelecek planlardık,
fakat sonra işler değişmeye başladı bana zaman ayıramaz oldu hiç konuşamadığımız günler geçti, bir mesaj bile yoktu :)
ben mutlu değildim ve ondan soğumaktan onu soğutmaktan çekindim, daha fazla bekleyip tartışarak bitirmek istemedim.
düşüncelerimi durumdan ne kadar rahatsız olduğumu anlattım, o da farkında olduğunu aslında böyle olmasını istemediğini beni sevdiğini söyledi.
ama maalesef olan olmuştu zaten. uzun uzun konuştuk, tekrar bir araya gelir miyiz bilmiyorum çünkü kaybedilmemiş bi sevgi var arada.
ama mantığımız ağır bastı ikimiz de bunun doğru olduğuna karar verdik ayrıldık.

Son düzenleme:

Gerçekten öyleymiş ya (çocuğumuz olsa 2.sınıfa gidecek kadar)
Tam beni anlattın.. Hiç susmadan ağladığım geceleri biliyorum hiç uyumadığım günler de cabası.
Benim uyumadığım geceler,ağladığım günler de mışıl mışıl uyuyordur muhtemelen. Bu acı nasıl geçer gerçekten bilemiyorum.
Zaman mı,başka bir şey mi.. :26: Amin inşallah ihanet asla kabul edemeyeceğim bir şey benim için. Çok çok kötü bir durum.
Her şeyin hayırlısı işte umarım bu birlikteliğiniz evlilikle sonuçlanır ve evlendikten sonra da elinizde bir bebişle fotoğrafınızı görürüz burada umarım
Burç uyumlarını hiç bilmiyorum açıkçası. Bizde Aslan-Boğa çiftiydik zıt karakterdir ilişki yürümez falan diye okumuştum bir yerde doğru muymuş ne

İçimdeki yaramaz çocuğun sukunet sebebinden ayrıldım birkaç gün önce... Hiçbir yanlışı yoktu, sadece görevi ayrı düşürüyordu bizi ve bu beni hasta etmeye başlamıştı artık. Ömrümce gel git yaşayacağıma kangren olan yeri kesmeyi düşündüm, kestim. Günlerdir gıkım çıkmıyor...Bırakın ona karşı sessizliği, dünyaya karşı sesim kısıldı

Rica ederim canım :) Takipteyim konuyu atlarım arada
Yorum yaparım yanii :))

Demekki ne yapıyormuşuz,alışkanlıklarımızdan vazgeçip fark edilmeyi bekliyormuşuuz :)
Aminnn inşallah tüm sevenler kavuşsun
ben bizim uyumsuzluğumuz dışında diğer burçlarla ilgilenmiyorum belkide sizde bizim gibi ters açı yapıyorsunuzdur

Ne kadar zordur kim bilir.. Tahmin edebiliyorum.
Duygularını değil de mantığını kullanman senin için daha hayırlı olmuştur belki de. Çıkmaza sürüklenmekten daha iyidir.
Her şeye rağmen güçlü kalmayı başarabilirsin eminim ki. Ne kadar zor olsa da

Amin canım,inşallaah
Belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…