- Konu Sahibi bikusolsam
-
İyiyim tatlım, günler sonra bugün karşılaştık. Aslında onu çok büyütmüşüm içimde. Görmemezlikten geldim. Ama hala içimde soru işaretleri var. Dövücem kendimi sonunda, akıllanmıyorum hiç :106:
Aaa çok şaşırdım,karşılaşmanıza.. Selam falan vermedi değil mi? Aklında soru işaretlerin olması çok normal hep dediğim gibi.. Zaman...
İyiyim tatlım, günler sonra bugün karşılaştık. Aslında onu çok büyütmüşüm içimde. Görmemezlikten geldim. Ama hala içimde soru işaretleri var. Dövücem kendimi sonunda, akıllanmıyorum hiç :106:
Dün rüyamda gördüm karşılaştığımızı ve bugün karşılaştık.. Zaten bugünlerde çok sık görüyorum rüyamda. Hayır tamam bitti yani herşey ama hala kafaya takmamdaki sebep ne olabilir onu çözemiyorum. :44:
çünkü sinirin geçmedi canım, onu tamamen unutabilmek için ne sevgi ne de nefret..
hiçbirşey olmasın içinde, bunu başarabildiğinde zaten çok huzurlu olacaksın.
Umarım tatlım.. Sabrediyorum geçicek biliyorum. Artık beklemiyorumda zaten. Sadece geçmesini bekliyorum bu hislerin..
Öldurcek beni sinirden... elim agagim titriyor gozyaslarima hakom olamiyorum.... ne istiyor benden neeee istiyornooffff adam olsun artik adam
Dunden beri telefonum kapaliydi bugun bi acdim yazmis destan yazmis..
Gecenki msjina cvp vermedimya bozulmus.. yanlis anlamicakmisim oliskiye baslamak icin yazmamis konu tel.karti...
En iyisi ben yine cvp yazmayaymisim!
Ama beni sevdigini soulemeknistemis.
Hepimiz icin en hayirlisi buymusmumusmus
Huzurlu kalaymisim!
Ne bunya iyikintelim kapaliydi oan yazardim cvp.. elime ne gecicekdi!!
Adam olsun insan gibi derdini soylesin ne bu yaaa... icim yaniyor icimmmm
Sanki icime dogmus yum gun fotolarimiza bakip agladimsoylediklerini dusunup sitemler etmisdim ona... off
Kızlar konu bu sefer onunla ilgili değil ama canımı sıkıyor bu durum son bikaç gündür. Aynı semtte oturduğumuz ve aynı zamanda ilkokul arkadaşım olan biri var. Son zamanlarda çok karşılaşır olduk, öyle nasılsın iyi misin gibi konuşurken konu nasıl geldiyse evlenmekten açıldı ve sen evlenemezsin dedi bana. Annem de o sırada balkondaydı şakayla karışık lafa dahil oldu niye öyle diyosun herkes zamanı gelince evlenir dedi bende aman bırak anne ya konuşsun kendi çapında dedim ( bu arada hep gülerek konuşuyoruz ciddi manada değil ) sonra hala devam ediyor bu konuşmaya, bende pek önemsemedim yorgundum zaten eve girdim. Bir süre sonra yine karşılaştık annem beni karşılamaya sokağa inmişti yine aynı muhabbet, yine takmadım. Bugün de annemle bi komşumuz yürüyüşe çıkmıştı onunla karşılaşmışlar ordan burdan konuşuyorken yine bu demiş işte benim için, o kırk yaşına kadar evlenemez zor evlenir falan demiş. Annemde cevabını vermiş biraz öncede bana anlatınca ee yeter ama ne alıp veremediği var benimle dedim ister istemez sinir oldum. Zaten hassas dönemdeyim kimseden olumsuz şeyler duymakta istemiyorum haliyle. Paylaşmak istedim sadece
Dip not: bu şahıs 2-3 yıl önce bana hislerini açmıştı ama ben asla o gözle bakmadığımı söyleyip reddetmiştim. Ama konuyu buna bağlamıyorum, onun sevgilisi var zaten ama niye böyle bişi yaptığına anlam veremiyorum, bi düşmanlığımızda yok ki. :44:
Canım bu dönemde biraz hassaslaştın sanırım.. Düşmanlıkla alakası bile yok takılıyor sana işte :) Benim bir arkadaşım da var aynı böyle,8 senedir sevgililiğimizi bir türlü evliliğe getiremedik ya,sen evde kaldın sen evlenemezsin diyor her seferindeBende gülerek gerekli cevabı veriyorum,hiç de bozulmuyorum.. Bu arada Dipnotunda aslında "ama bu konuyu buna bağlamıyorum" demişsin ama,bağlamışsın. Ben öyle hissettim kelimelerinden. Yani başka bir anlam arayıp da moralini bozma,herkesin dediğini kafaya taksaydık halimiz dumandı
Haklısın canım, hassaslaştım bu ara ondan takmış olabilirim kafama. Dip notu cidden o konuya bağlamadım, zerre kadar umrumda değil o kişi. Sadece yazıp rahatlamak istedim. Bu arada özel mesajlar iletilmiyor sanırım yine :44:
O halde sorun yok,ağzı olan konuşuyor işte
Bilmem,mesaj göremedim ben :26:
güzel bişiler olmuuş
Eveeeettt
Aradı beni, iki saat filan konuştuk.
Haftasonunu tekrar yaşadık resmen.
Bu sefer farklı bi bakış açısıyla yaklaştı o.
özlemek yaramış, ohh olsun sana dedim.
Seni bırakmıyorum dedi, sonuç olarak barıştık.
ohaaaa bebaaaaaaaaaa ciddimisin huuuuuuuuuuuuuhhhuuuuuu
evet canım yaa, ben de beklemiyordum hani.
konuştuk uzun uzun, hem güldük hem ağladık.
ama bu sefer gülerek kapattık telefonu.
çok mutluyum,
hani telefonu kapattım ama benim ağzım kapanmadı, kulaklarımda.
Rabbim hep güldürsün yüzünüzü inşallaahGece gece musmutlu oldum
Ama bak en başında benim içime doğuyor barışacaksınız demiştim,nasıl da bildimSende benim gibi barışıp mutlu olanlar kervanına katıldığına göre bunu kutlasak mı ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?