Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Herkes kendi sevgisini daha büyük görüyo, bana kalsa ben onun için neler yaptım onunkiler benim yaptıklarımın yanında hiçbi şey ona kalsa o neler yaptı benimkiler yanından bile geçemez. Erkekler bizim gibi olmuyo sevgi konusunda iki tarafı farklı kılan şeyler var maalesef bu konuda.
Yan taraftaki evden ah yandım ben Allah'ım şarkısı çalmasaydı iyiydi

Katre... dogru soyluyirsun ama ben bu gibi kiyaslamalari sevmiyorum. Tabiki seviyoruz kim nekadar sevmis onemlimi! Deger birliktelik beraber mutlu olabilmek dehilmi asil konu... sikildim zaman ver deyip.. konusmak isteyince bitti hersey demekmidir sevgi! Sorunlari oldugunu anlaya bikiyorum bunalmisda olabilir. Yetiskin insanlariz... cocuk gibi davranmasina tebgim buyuk ve butur takdiklerinden biktim.. bitsin deyip kemik atiyor

Buyuyun artik buyuyun Erkeklerrrrrrrr

merhaba kızlar, sessiz bir gün daha.

lost canım çok geçmiş olsun, ailene anlattın mı yaptığı hayvanlığı?
sonrasında özür diledi mi peki nasıl ayrıldınız?

aynı fıkırdeyim azracım.hele kı erkeklerın sevebılecegıne hıc ınanmıyorum.bız kızlar yıne sevıyoruz da erkeklerde o duygu yok bence

Merhaba canım bende öyle düşünüyorum. Sanki artık erkeklerin hepsinin akılları kalplerinde değil de başka yerlerinde çalışıyor.

Biz eşimle hiç ayrılık yaşamadık bir iki defa sinirlendim ona ve kendimi ondan uzak tuttum, telefonla iletişimimizi kestim kısa tuttum görüşmemeye çalıştım ve doğru olan bu bence gerçekten baya merak içinde olmuştu..
Çünkü sinirle kırmak ve yanlış konuşmak istemedim..
Ayrılıkta böyle bir şey iki tarafın da gergin ve stresli olduğunu düşünürsek uzak kalmak sessiz kalmak en mantıklısı..

Karşıdakinde de kesinlikle merak uyandırıyor, aksi taktirde kovalayan taraf içinde bulablirsiniz kendinizi..

aynı fıkırdeyim azracım.hele kı erkeklerın sevebılecegıne hıc ınanmıyorum.bız kızlar yıne sevıyoruz da erkeklerde o duygu yok bence

Yanlış düşünüyorsunuz bence kızlar, aslında çok sevilmek çoğunlukla bizim elimizde..

Merhaba kızlar ben geldim
Aslında her erkek aynı değil,bazıları karşı taraftan bile çok seviyor. Bir kaç arkadaşımdan biliyorum bunu.
Bende hala sessiz kalmaya devam ediyorum bakalım Bu süre zarfında unutulur muyum veya sevgisi biter mi bilmiyorum..

giden gider banane . beni merak mı etmiş ne yapmış ne etmiş hiç umrumda değil . ben içimi boşaltırım ağzıma ne geldiyse sayarım valla içimde tutup hasta edemem kendimi . sonrada hattımı değiştiririm beni bulamasın . sonradan beni arar diye beklemem . o beklemek çok saçma geliyor bana denenmişin denemesi olmaz . bana ulaşamaz hiçbir şekilde . silince tam siliyorum ben .

Selam kizlar biz en iyisi sohbet bolumune bi kose acalim sessizlik kosesi diye :)) safak sayar gibi birbirimize desdek olalim olmazmi???

Yesilpay... Lipstick... ve diyer arkadaslar sesislik sureniz nezamandir devam ediyor??

Birde b laf var eee o seni unutur ki diye =( sanki üstüne gidersem ne olacak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…