Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

yahu halime gülüyorum da yani ben açtım ayrılık konusunu çünkü gerçekten mutlu değildim, şimdi niye mesaj atıp duruyorum?
çünkü şimdi de mutlu değilim
maalesef benim istediğim hayal ettiğim gibi olmadı herşey, şimdi benim de onun gibi sessiz kalıp durumumuzu iyice düşünmem gerek, tabi başarabilirsem sessizliği..
o nasıl yapıyor anlamıyorum gerçekten yetenekliler bu konuda yakın erkek arkadaşlarımızla konuşup nasıl oyalandıklarını sormak lazım.

Çok haklısın dediklerinde aslında. Gerçekten de aynısı oluyor. Aslında konuşmam gerekeni konuştuğum halde hala bir şeyler söylemek,anlatmak istiyorum ona. Sonra vazgeçiyorum tuhaf bir his bu. 2 aydır ayrıyız ve hiçbir tepki yok onda. Yokluğuma mı alıştı ne,bende bu sessizlik oyununu oynuyorum. Kendi halimdeyim.. Umarım dediğin gibi olur hepsi de gece başını yastığa koyduğunda hepsini bir bir düşünür. Pişman olsun,merak etsin,özlesin beni hatasını anlasın istiyorum da aslında düşünüyorum da giden bir insanın bunları düşünmesi olanaksız. Bilemiyorum ne kadar doğru düşünüyorum ama kafam çok karışık gerçekten :26:

Zaten sen ayrılmak istemiyorum yapamıyorum dediğinde hep pişman olursun. Neden? Çünkü adam sessizdir, kabulenmiştir ve acaba sen biraz daha deneyebilirmişmissindir? ve sonuçta birden böyle olursun -->

evet zamana bıraktık ama bir sınırlandırma getirmedik daha objektif olabilmek için, atıyorum dört ay versek zaten dört ay sonra barışacağız diye sadece konuşmamaya çalışırdık, böyle bir ucunu açık bırakınca düşünmek zorunda kalıyoruz ilişkimizi.
umarım sevgimizin değerini bilip kaybetmemek için birşeyler yapar, kolay kurulmuyor ilişkiler o güven duygusu.. dördüncü seçeneği rica ediyorum sevgili evrenden
gerçekten ne beraber yapabiliyorsun ne ayrı, keşke sevmek hep yeterli olsa.
eğer barışırsak bir daha döneceksin diye söz ver dinlemeyeceğim

Asıl kalandan çok giden pişman olup düşünüyo

Umarım umarım.. Nereden tutsak elimizde kalıyor
Malesef sevmek yeterli olmuyor,mesela eski sevgilim bana günlerce vakit ayırmadığı oluyordu.
Bende o arasın mesaj atsın diye yatağımda bazen gözyaşlarımla bekliyordum. İnsan bazı şeyler kaldıramıyor.
Bu kadar severken neden her şey yolunda gitmez ki? Çünkü eksik bir şeyler var. Çözemiyoruz.
O şarkıyı mı dinliyorsun?

Zaten sen ayrılmak istemiyorum yapamıyorum dediğinde hep pişman olursun. Neden? Çünkü adam sessizdir, kabulenmiştir ve acaba sen biraz daha deneyebilirmişmissindir? ve sonuçta birden böyle olursun -->

teşekkür ederim güldüm buna
sanki ayrılık acısını sadece ben yaşıyormuşum gibi geliyor o böyle sessiz kalınca, hiç konuşmasak birbirimize cevap vermesek ama farklı zamanlarda birşeyler yazsak, belli etsek hani anlatabiliyor muyum?
orda olduğunu bilmek istiyorum onun da beni düşündüğünü bilmek istiyorum ama hiç yardımcı olmuyor.
kovalamayacağım kesinlikle, bugün sondu kendime söz verdim ondan bi hamle beklemem gerek.
ayrılığımızın bi amacı vardı boşa yaşanmış olmasını istemiyorum benim de düşünmem gerek bazı şeyleri sonuçta.

Ciddiyim. Çünkü düşünsene sen ayrılmak istediğini söylüyorsun karşındaki de sadece kabul ediyor, sen zaten bir karar vermişsindir. o ise sadece kararını kabul etmiştir. Aksi hiçbir şey söylese ve sen de bu yüzden kızsan desen ki beni sevsen biraz engel olmaya çalışırdın dicek ki sen bi karar almışsın ilişkiyi kurtarmak deil ki çaban çok acı ama durum böyle Üste çıkmak isteyenn insanın her durumda bahanesi var,özellikle bu kişi kalansa. Sonra sen düşün dur neden bir konuşmayı denemedim son kez diye ama o son kezler bitmiyo ki

o şarkı beni öldürdü dün artık dinlemiyorum gözlerim ağrıyor
kendimize işkence ediyoruz bazen.
çok haklısın madem seviyorsun bu kadar neden yolunda gitmiyor değil mi?
umarım senin sevdiğin de farkına varır birşeylerin ve yine mutlu olursun.

seven erkek gelir sevdiği kızı gerekirse kaçırır...
hadi onu yapmadı diyelim kızın evinin kapısında yatar.
eğer bunları yapmıyorsa sevmiyor sevmemiş demektir.
olan sadece giden zamandır ona yazık...

Gerçekten de bitmiyor. Ah bu erkekler ya hepsi ayrı bir dert sevsen olmuyor unutmaya çalışsan olmuyor sussan olmuyor susmasan olmuyor:26:

Şarkıya bağlayacağım şimdi; sussan olmuyoor susmasaan olmaaaz dırıdırım

Aaah aaah bilmez miyim o bekleyişleri şu anda ben de o durumdayım ama işte artık sinirden gülmeye vurdum
Sanki nefesin kesilir, göğsüne kocaman bir şey oturur, boğazında bi düğüm yutkunsan yutkunamazsın, konuşsan hep aynı şeyleri anlatıyosundur.
Bazen yaşayamıcam sanırsın.
Her şey hatırlatır onu hem de en saçma şeyler bile.
Hep söylemek istediğin bir şeyler vardır, hep anlatmaya çalışacağın bir şeyler.
Hep keşkelerin vardır hem de hiç bitmicek sandığın,
Gece onla yatarsın üzgün sabah onla kalkarsın üzgün, gözün telefonda operatör mesaj atar heyecanlanırsın banka mesaj atar heyecanlanırsın, yanlış numara arar yine heyecanlanırsın...
En kötüsü de hep bir şeyler kursağında kalır, bunca sevdim uğraştım yanlış nerdeydi diye düşünürsün.
Sevgim, sevgimiz neden yetmedi neyi tam yapmadım, neyi beceremedik diye kendini yer durursun.
Beklediğinse sadece "Nasılsın?" mesajıdır ona bile razısındır.
Bekler beklersin günlerce, göğsünde ağırlık, boğazında düğümle...
Aslında boğazındaki düğümse kursağında kalmış sevgindir, anlarsın

seven erkek gelir sevdiği kızı gerekirse kaçırır...
hadi onu yapmadı diyelim kızın evinin kapısında yatar.
eğer bunları yapmıyorsa sevmiyor sevmemiş demektir.
olan sadece giden zamandır ona yazık...

Haklısın. Bazı bahanelerle avutuyorum bende kendimi malesef.
Zaten aklıma ilk şu geliyor; "sevse gider miydi?"
Cevabını da biliyorum.. Gitmezdi
Gerçekten yazık.. Gözyaşlara,üzüntülere,beklerken geçen zamana..

Gerçekten de öyle,dinleme o şarkıyı bırak Sezen Aksu'dan "Vazgeçtim" veya "Gitme dur ne olursun" u dinleyebilirsin mesela.
Daha çok acı verir Şaka bir yana umarım dediğin gibi olur ve umarım artık her şey yolunda gider de artık üzülmeyiz

az önce gülüyorduk, şimdi ağlamanın eşiğindeyiz..
bütün ayrılanların kalpleri bir olabilir mi, yaşadıklarımı o kadar doğru anlattın ki
ben yatayım yoksa yine elimde telefon saatlerce oturacağım..

herşey için teşekkür ederim hanımlar, takipteyim konuyu.
kendinize iyi davranın ve gerçekten sessiz kalın. :13:

Maalesef öyle ya canımın acısından bi gülüyorum bi ağlıyorum Bak şimdi de şair oldum Haydi sessizlikle canım

Son düzenleme:

canım ben 4 gün önce nişanlımdan ayrıldım...
bu konuda çook dertliyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…