Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Aaa.. Ne kadar zordur kim bilir
Sanıyorum ki uzun bir birlikteliğiniz vardı,neden bitti ki? :26:

ben batılıyım o doğulu karslıydı
çook asabi sinirli ve kompleksli bir insandı
birde şiddet uyguladı.
zaten oraya gittim kadınların hepsi dayak yiyor kadına değer yok.
dediğim kişide okumuş üniversite hocası...

Pes doğrusu. Şiddet uygulaması İhanet,"şiddet" falan benim asla affetmeyeceğim şeylerdir büyük konuşmayayım ama..
Bende batılıyım doğu kısmını pek bilmiyorum ama her insanın bir olduğunu düşünmüyorum.
O kadar okumuş etmiş,ama bir şeyi unutmuş sanırım. "kadına el kalkmaması gerektiğini,bunun seviyesizlik olduğunu"..
Peki neden nişana kadar uzadı? Sevgililik dönemindeyken bunları düşünmedin mi?

bana hep derdiki biz doğulular aslında anaerkiliz kadına değer veririz
işte bide inanılmaz övünürdü biz böyleyiz şöyleyiz diye.
gittim oraya yengesi bana aklın varsa doğu erkeklerinden uzak dur dedi.
dayaktan bıktım dedi ( kocasıda veterinel )
birde bana çok vaatlerde bulundu hiçbirini yapmadı.
birde batılıları dinsiz görüyorlar bu hakaretlere artık dayanamadım.
ve kaynanam olacak kadım bu kars kültürümüş
yemek yerken kayınpederle beraber oturamazmışım ayıpmış
sadece hizmet etmelimişim.
kaynanam evde etek giyiceksin dedi bende ağladım sinirlerim bozuldu
nişanlıma annen karışmasın diyince bana yumruk attı anneme karşı gelme diye.

Allahin ayisi! Iyi ki ayrilmissin!

Eli kırılsın pisliğin, allahım böylelerini kahhar sıfatıyla kahretsin, allahın karacahili ! Okumakla adam olunmuyor işte

Dayanamadim evet.. zaten oyuzden diyoru. Sessizligi bozmamak en iyisi cunki bozdum ama daha kotu oldu.. yeter kirildigim artik.. eger iliskimizi kendi bitirmeye hakki oldugunu dusunuyorsa.. buyursun.. surekli bitti diyen bir insana nasil guvenilir? SEVGI bumu? Birde benim sevgimle boy olcemezsin diyor son cumlesinde! Boy olcemedigim icinde bitiriyor! Nasil bi mantiksa!

Mutlu olsun simdi dinlensin toparlansin.. bende otobus durgiyim koydugu yerde bulur beni!

Allahim ya istedikleri kadar okusunlar bir insan kendini gelistirmiyorsa istedigi kadar egitim alsin hepsi bos malesef!

Egitim evde baslar... olayi kokden cozmek gerekiyor!

Yazik gercekden yazik! Bence siddete bas vuran insan aciz insandir!

Kurtulduguna dua et.

Canım kurtulduğun için şükretmelisin. Böyle insanlar kalmış hala demek ki.
Nasıl bir kadına el kaldırabiliyorlar aklım almıyor.Sözde ağır abiler,vurup kırarlar ki güç gösterisi yapsınlar.
Benim sözüm geçer tavrını koysunlar ortaya. Tiksiniyorum böyle tiplerden.
Batılılar dinsiz diye bir şey mi varmış? Onlar kendilerini geliştirememişler belli ki dünyadan haberleri yok.
Bende Bursalıyım,Elhamdülillah müslümanım.
Hiç boşuna üzme kendini,eminim ki karşına daha iyisi çıkacak. En azından kusuruma bakma ama bu kadar hanzo olmaz.

Aynen canım sessizlik en iyisi. Bir şeyler konuşsan,yalvarsan,gitme bitmesin desen ne fayda?
Zaten onlar kafalarında bitiriyorlar onlar için bu kadar basit. Kendine acı çektirme artık normal yaşantına devam et mis gibi.
Sürekli bitti diyorsa zaten bir an önce senden kurtulmaya bakıyor demektir üzgünüm ki. O insanla da bir ömür gitmez zaten.
Evlenincede mi "bitti istemiyorum" diyecek beyefendi? Hiç ezdirme kendini ona karşı,ayaklarının üstünde dimdik dur ki ne oldu bu kıza desin.

Erkekler icin farkli sanirim.. birde bana kendi sevgisinin buyuklugjnden bahsediyor... bu aklima geldikce deliriyorum! Mutlu olsun simdi... soylenenler hep yalanmis kendide yalanmis!!

Üzülme canım,sen kendini güçlü tut...eğer dönerse karşısında güçlü bir kadın görsünde kudursun...sessiz kalalım artık,başka bir şeyde yok =(

ne istediğine karar vermelisin önce. hala seviyorsan ve en önemlisi barışmak istiyorsan o zaman dediğini yapabilirsin yok eğer aksiyse durums essiz kalmayıp n eyapabilirsinki

şu erkekler ne kadar zor yaratıklar ya..
ama tek birşey biliyorum karşısında güçlü kadın gördüklerinde kuduruyorlar.
ağlasakta,per perişanda olsak bunu onlar bilmeyecek.

gidenin peşine düşmemek en güzeli onu kendiyle bırakmak... bu hep bize zor oldu ama inanın gidip gelenden hayır gelmiyor. şunu sorun kendinize gelse en iyi ihtimalle barışsak ne olacak ne kadar sağlam olabilecek? o bardak kırıldı artıkk kızlarr kabul etmek gerçekten zorluyor ama başarmak bizi güçlendirecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…