Ayrılıp barışmak

Ela929292

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
32
4
6
33
merhaba arkadaslar
Sevgilileriyle yada esleriyle evlenmeden önce ayrılıp daha sonra mutlu bir şekilde ilişkiye devam eden sorunşarını aşabilen insanlar vat mı aranızda ?
Bittiyse bitmiştir gibi yorumlar duymak için açmıyorum bu konuyu açıkcası sadece o kadar olumsuz seyler duyuyorum ki insan sevgilisi için sabredince bişeyin üzerinden gelemez mi diye merak ediyorum .
Benimde buna benzer bi sorunum var aramızda ayrılık kelimesi geçmemesine tağmen ayrıyız ve aramızdaki sevgiye olan inancımı kaybetmek istemiyorum.
Var mıdır ayrılıp barışma hikayeşeriniz cevabınızı dört gözle bekliyorum

Benim bir arkadaşımin uzun süreli bir ilişkisi vardı. Okulu bitti bunlara ne olduysa ayrıldılar. Kız bayağı kötü oldu vs. Sonra bir şekilde barıştılar şimdi evli ve mutlular. Olabiliyor yani ama her iliski bunu kaldırır mı bilemem. Ben ayrilsam asla dönmezdim mesela.

Sevgi herseye care değil
Sevgi ayrı anlasamamazlık ayrı
Eski eşimle sevgimiz var diye geri barıstık ama olmadı

Ayrılık sebebinize bağlı biraz da... bazen karşılıklı olarak yeterince olgun olmadığı için incir çekirdeğini doldurmayacak bahane ile ayrılıyor insanlar. Bunun gibi bir şeyse, zamanla oturur, mutlu olunabilir.
Ama sorun daha derin ise, aldatma, yalan, öfke kontrolsüzlüğü, dengeyi bulamama, kıskançlık, hayat tarzına mudahele, aileler ile ilgili anlaşmazlık, bunlar pek değişmiyor... sonunda yine ayrılığa gidiyor.

Ayrılığın nedeni önemli bence. Yalan aldatma şeklinde seylerse eğer o ilişki mutluluğu zor bulur bence ama eğer küçük kavgalarsa olabilir. Benim bir arkadaşım düğün günü kavga etti düğün iptal olmaktan döndü ama şimdi çok mutlular ilişkiden ilişkiye değişebilir yani bu durum.

Ayrılık kelimesi geçmedi ama ayrısınız. Peki aranıza bu soğukluk neden girdi ? Eğer güven ve saygı da bir sorun yoksa bana göre her şey konuşulduğu zaman çözülür diye düşünüyorum .

Bir ilişkide aldatma, yalan, şiddet, hakaret gibi durumlar varsa asla düzelmeyecektir. Ama ufak tefek sorunlar elbette halledilebilir. Arada sevgi ve saygı varsa çok da güzel anlaşıp mutlu olunabilir.

9 ay sonra barişan bir tanidigim var simdi evlilik hazirligi yapiyor kiz
Ayrilali 11 12 ay oldu galiba 1 seneye yakin tekrar barismak cok zor hatta imkansiz gorunuyor (sevgisizlik degildi sorun) kendi açimdan burda konu açsam kimse bariş demezdi bana mesela yani her ilişki bir degil o durumu kaldirmak hafif atlatmakta var ve ayrilik sebepleri...

Ayrilma sebebine bagli. Ablam ve enistem bir ayrilmislardi. Ama simdi evli ve mutlular. Yani siddet,aldatma vs gibi sebebler yoksa olur. Ve ne kadar ayri kalindigina bagli

Sevgi herseye care değil
Sevgi ayrı anlasamamazlık ayrı
Eski eşimle sevgimiz var diye geri barıstık ama olmadı
Haklısınız seviyorum demek yetmiyor. Sevgiyi beslemek lazım bitki gibi işte su vermezsen de vardır ama solgun, mutsuz..

Biz ayrılmıştık erkek arkadaşımla. Şimdi eskisinden de iyiyiz

Haklısınız seviyorum demek yetmiyor. Sevgiyi beslemek lazım bitki gibi işte su vermezsen de vardır ama solgun, mutsuz..
evet evi boşalttım mahkemeye verdim
7 ay sonra geri döndüm aynı eve aptal gibi
yalvardı yakardı ama değişim olmadı

Sorunlarınız halletmeden başlamayın, sevgi varsa aranızda ayrılığın nedeni anlaşamadıklarınız ısınır ısınır ortaya gelirse sevgi donuyor ne yazık ki aldatma vs.. öyle bir ağır bir sorun değilse bence halledip yeniden başlamak mantıklı olabilir.

Ben şu an nikahlıyım çok da mutluyum ama anlatmak istediğim bir şey var. Şimdiki eşimden önce çok uzun süreli takıntılı ve sancılı bir ilişkim olmuştu. Bir kere ilişki neden bitti o çok önemli. Birbirinize saygınız bitti de mi ayrıldınız bunlar önemli. Ben ayrılıp barıştım. Çok da güzel yürüttüm ama ilişkinin bitişi çok kötü olduğu için o içimdeki ukteyi atamadım. Ve bir süre sonra kendiliğinden bitti. Çünkü biz de bitmiştik. O yüzden genelleme yapıp kendin düşünmelisin. İlişki neden bitti ? Nerde hatalar vardı? Yıprandın mı saygı bitti mi ? Ben ilişkim bitip şimdiki eşimle tanıştığımda bir önceki yaşadığım şeyin ilişki olmadığını anlamıştım. Yani bir kere ayrılık girdi mi araya ister istemez kopukluk giriyor ama nedne bittiğinin payı çok büyük.

Yaklaşık 3.5 aydır ayrıyız arada konusuyoruz sorunu çözmeye yönelik konusmalar hep havada kalıyor aslında ortada bir sorun da yok size anlatabileceğim belki de o yüzden bu kadar çaresiz hissettim.
Her konusmamızda beni çok iyi tanıdıgını ama zamana ihtiyacı oldugunu söylüyor arada altalma gibi bir konu yok eminim zaten çok yakın bi arkadasımın arkadası
Hakaret siddet yada kötü birşeyde geçmedi zamanla soğukluk girdi araya ve ne o nede ben yönetebildik krizi kendisinin benden önce altı yıl ilişkisi olmamıstı belki aramızdaki durumu pek kaldıramadı buydu sorun
Bu böyle olmaz bitecekse bitirelim ben sende duyayım diyorum konu buralara gelince beyimizden tık yok cevap yok sosyal medyada hala takipleşiyoruz bayramlarda yazıyo bana ama bilmiyorum çok karısıgım

Ben tabi hep kötü yanlarını yazdım ama bu süreçten önce birlikte hayatımın e güzel 7 ayını geçirdik kendisi içinde geçerli bu
Güzel olan seyşer neden zor yada herşey bu kadar yolundayken neden böyle oldu anlamıylrum ama hatam dayanamayıp üstüne gitmek çünkü çok sabırsızım bu konularda daha doğrusu onda öyle oldu sadece

Her konusmamızdan sonra diyorum ki tamam bitti umrunda olmasın bundan sonra ama iki gün bile sürmüyo kızgınlıgım çünkü içimde bi yerlerde neden bilmiyorum ama çok eminim ondan çok yoğun çalısıyo suan bu bahane değil biliyorum ama onun da etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…