Ayrılıp barışmak

alkış haklı bence bazıları didişmekle kavgayla mutlu olur misal ben

Çevremde böyle bir örnek var , az buz değil dört sene ayrı kaldılar ikisinin de hayatlarında başkaları oldu ve sonra bir şekilde hayatları yeniden kesişti , şimdi evliler masallah mutlular da Allah bozmasın. Evlilik olayı gerçekten bizim irademiz dışında gerçekleşiyor bence. Karşımıza kimin ne zaman , nerede çıkacağına biz karar veremiyoruz . Bir şekilde karşımıza çıkıyorlar , bir şekilde o kalp çarpıyor ve aşk oluyor. Yani kismette varsa dünya çok küçük elbette bir araya gelirsiniz; fakat kismette yoksa aynı apartmanda bile denk gelemezsiniz. Ondan dolayı akışına bırakmak en güzeli gönül işlerini.

Sevgilinin burcu ne idi

Git demedi hiç yada bu tarz seyşer geçmedi aramızda hatta zorladım böyle bi niyeti varsa söylesin diye ama hep konusmayı erteledi. 3.5 aydır sorunumuzu konus ayı erşediğimiz için daha kötü bi noktaya geldik.
Artık düşünmeye başladım belki söyleyemiyo benim kendi kendşme gitmemi bekliyo
Ama öyle olsaydı sinirle de olsa bi kere söulemez ima etmez miydi.
Araya işetişimsizliklikten soğukluk hirmesinden korkuyorum en fazla konusmadan 20 gün durabildim ama tükendim artık bileyşer yapmaktan ve gerçekten onu geride bırakmak istemiyorum

Ben sanırım hata yapıyorum ilişkiye sahip çıkmak önemli bişeymiş gibi düşünmüştüm hep ama öyle değilmiş

Onurunu gururunu kiracak bir neden yoksa affedilir

Ben kafamda kurdukça yada içim sıkıldıkça butaya yazıyorum çünkü burda benzerlerini yaşayan insanlar varsa onlar anlayabilir beni ancak arkadaslarıma bile anlatamıyorum herkes konu ilişki olunca burnundan kıl aldırmıyor.

Ben çabaladıgım konusmaya çalıstıgım için karsı daki erkeğin gözünde küçğk duruma mı düştüm sizce . O böyle biri değil her konusmamızda bana haklı oldugumu da söylüyor ama hayatımda ilk defa biri için okadar çabaladım ki şimdi ne durumdayım anlayamıyorum
Zayıflık belki bilmiyorum ama gikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…