- Konu Sahibi izmir_bursa
-
ayrıl barış ayrıl barış bi ilişki değil bizimki aslında 2.5 yıldır bir kez ayrıldık ve yeni barıştık, annesi babası ayrı olduğu için annesi ile arkadaş gibi yetişmiş. yılda 2-3 kez bayramlarda bayramını kutluyorum o kdr tanışmak dediğim bi samimiyetimiz yok ama bu durumu bile annesi sorun etmiş. annesiyle görüşmeye meraklı değilim sadece bu isteği hiç mantığıma yatmadı. Madem kızın ailesi iş ciddiye binince tanışcak o zaman biz de öyle olalım demiş, tamam olması gereken bu gerçekten ama madem zamanında tanıştık şimdi davranış değiştirmenin bi anlamı yok. şu an 3-4 hafta sesimi çıkarmicam çünkü finallerim var önümde, 3-4 haftada da ölçüp biçip ona göre karar vericem artık. yurtdışı eğitimine tamam dedim ama 2-3 yıl çalışmak istedi ben yapamam o zaman ayrılırım 3yıl çok dedim, bnm için hava hoş sen kaybedersin 2 yıla bulur birini evlenirim dedi. çok sert bi şekilde yapamam die konuştum o yüzden sinirlenmişte böyle demiş, bunu geçtim bunun gibi 2-3 tane daha çok ağır şeyler söyledi birkaç ay içinde en sonunda duramadım ayrıldım. özetle böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?