• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılıp barıştık annesi artık bayramda bile aramasın beni dedi

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
arkadaşlar erkek arkadaşımla ilgili sorunlarım var ayrıldık barıştık şuan yine kötüyüz artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, bnm için ne iyi ne kötü olacak anlayamıyorum, yardım ederseniz sevinirim; bazı sebeplerden dolayı ayrıldık 2hafta sonra barışrık, beraberken annesiyle tanışmıştık, bu ayrılıktan sonra annesi sizin iş ciddiye binene kdr artık onunla görüşmek istemiyorum bayramlarda da msj fln atmasın demiş. bizim aile brz tutucu iş ciddiye binince kız istemeden önce tanışır aileler falan, erkek arkadaşımın annesi de öyle düşünüyorken sevgilimin ısrarlarına bişey diyemeyip tanışmış, şimdi de durum böyle, ayrıldık tekrar barıştık, ayrılmayı ben istemiştim ama çok kırmıştı beni defalarca, ayrıldıktan sonra eskisi gibi olamaz aramasın beni demiş.
bu çok zoruma gitti, ona karşı terbiyesizlik yapmadım bişi demedim bunları haketmediğimi düşünüyorum erkek arkadaşımda annesine hak veriyo:( akıl verin kızlar lütfen:(

valla daha şimdi arapsaçına dönmüş bir barış bir küs evlenincede küsüp annenin evinmi
gideceksin çocuğunla mağdurmu olacaksın birde oğlanın anneside zaten el kızısın senden yanada olacağına sanmıyorum ilişkinizde saygının kaldığını sanmıyorum ileri doğruda zaten verdiğin sinyallerden belli pek mutlu olmayacaksın gibime geldi
:kahve:

ben sevgilinde buldum hatayı hemen gidip annesine mi anlatmış ayrıldık diye:1closedeyes:
biraz çenesini tutsa böyle olmazmış.. zaten kadın gönüllü tanışmamış bide gidip

tabak gibi herşeyi anlatmanın alemi var mı :sm_confused:
erkek arkadaşında hangi akıla hizmet etmiş bilemicemCADIARZU
bide üstüne sana gelip annem bayramda bile aramasın diye söylemiş usturuplu anlatabilirdi değil mi?:emir_bebek:

seninde hatan:1ninca:
sende ayrılık kararını vermeden önce iyi düşünmeliydin fikrimcebuyrunnnnnnnnn.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla bence annesinin dediginde birsey yok bence. evlenmeden bu yuzgozu istemiyor cok belli ki.
ama erkek arkadasiniz sizin lafinizi ona onun lafini size iletmekte baya usta gibi gozukuyor.. dikkat et derim bu husususa.

aranızdaki herşeyi annesiyle paylaşan adam annesinin de rahat tahat hayatınıza müdahelesine izin veren adam aşırı psırık ve ana kuzusudur.
ileri de asla mutlu olamazsın. senin değini annesine annesinin değini sana taşıyacak.
sonra arada kalınca sana diklenecek.
herşey şimdiden apaçık ortada.
ailenin tutucu olması falan değil. zaten adabı budur. genellikle anneler tanışır. yada aileler. bir daha ki görüşmede istemeye gelinir. yada ona göre karar verilir. bu söz konusu olacak iş değil.

niye annesiyle bu kadar samimi oldunuz ki? hiç gerek yokmuş bence. neyse olan olmuş, arayıp sormayın bence. iş ciddiye binmeden gelip seni istemeden onlar bi daha annesiyle iletişime geçme derim..

madem öyle demiş takma sen de..
görüşme..buna üzüldüğünü de belli etme bence..
çok çocukça geldi bana annesininki..oğlumla ayrıldı o zaman ben de küsüyüm falan gibi..
erkek arkadaşın da azıcık içinde tutsun bişeyleri..
öyle herşey anlatılmaz ki..
siz unutursunuz ama başkaları unutmaz..
ilişki iki kişinin arasında yaşanır bence..

Epey laçkalaşmış ilişkiniz. Ayrıca sevgilinizde maşallah laf taşıyan biriymiş. Sizinle olan dargınlığını, ayrılığını hemen gidip neden annesine anlatmış anlamadım.
Bence şapkanızı önünüze alıp biraz daha düşünün derim.

söz yok, nişan yok daha. zaten ailesiyle bu kadar sıkı ilişki içine girmeyin derim..
yalnız siz evlenseniz bile artık k.valide adayınız size yanlı davranacaktır, hazırlıklı olun. şimdiden bu tarz bir tepki verdiğine göre , ileride çok başınız ağrıyacak gibi...

ben olsam asla aramazdım ve canımıda sırf annesi aramasın beni dedi diyede sıkmazdım bir gün gelecek oğluna istemek için o seni arayacak birde sevgilin neden her olayı annesine gidip yetiştiriyoki anlamadım kavgalar bile ilişkilerde özel kalmalı bence evlenincede anlatır o zamn

annesinin karışması mantıksız olmuş
ailenle tanıştı die sizin sorunlarınız da söz hakkı söyleyemeye sahip değil
kaldı kii eskisi gibi olmaz deyip sennle görüşmemek istememside ayıp
o sizin aranızda senn onunla problemn yoksa neden bu şekilde
ön yargılı davranıyorkii...
istemezse istemesin sizde aramayın ozaman
mesafe koyun aranıza şimdiden böyleyse
siz evlenince ne olur acaba bu kadının tutumu :delphin:
yanlız sizde sevgilinizle durumu laçkalaştırmışsınız
ayrıl barış ayrıl barış çocuk oyuncağı değilki ilişki
böyle yaparak ilişkiyi yıpratırsınız çıkılmaz yollara sokarsınız
aranızda sevgide zamanla kaybolur benden söylemesi :delphin:

Son düzenleme:
erkek arkadaşında ortada br yol bulacağına iki tarafıda idare etmesini bileceğine senin yaptıklarını anneye annesinin yaptıklarınıda sanamı anlatıyor?? bence erkek dediğin orta yolu bulmalı her iki tarafıda idare etmeli ve birbirine kesmemeli.. Artıı kayınvalide adayınızda pek eli maşalıya benziyorr bence biraz düşünün derim.. evlendiğinizdede evde bir tartışma olduğunuzda şuanki eş adayınız olan sevgiliniz gidip annesinemi anlatıcakk birde bunu düşünmek lazım Bence...

ayrıl barış ayrıl barış bi ilişki değil bizimki aslında 2.5 yıldır bir kez ayrıldık ve yeni barıştık, annesi babası ayrı olduğu için annesi ile arkadaş gibi yetişmiş. yılda 2-3 kez bayramlarda bayramını kutluyorum o kdr tanışmak dediğim bi samimiyetimiz yok ama bu durumu bile annesi sorun etmiş. annesiyle görüşmeye meraklı değilim sadece bu isteği hiç mantığıma yatmadı. Madem kızın ailesi iş ciddiye binince tanışcak o zaman biz de öyle olalım demiş, tamam olması gereken bu gerçekten ama madem zamanında tanıştık şimdi davranış değiştirmenin bi anlamı yok. şu an 3-4 hafta sesimi çıkarmicam çünkü finallerim var önümde, 3-4 haftada da ölçüp biçip ona göre karar vericem artık. yurtdışı eğitimine tamam dedim ama 2-3 yıl çalışmak istedi ben yapamam o zaman ayrılırım 3yıl çok dedim, bnm için hava hoş sen kaybedersin 2 yıla bulur birini evlenirim dedi. çok sert bi şekilde yapamam die konuştum o yüzden sinirlenmişte böyle demiş, bunu geçtim bunun gibi 2-3 tane daha çok ağır şeyler söyledi birkaç ay içinde en sonunda duramadım ayrıldım. özetle böyle oldu:(:(

canım bence sen bu sorunlarını şimdilik askıya al, okulun inanki şuan için daha önemli, sanırım oda eğitim ve kariyer planlarını senden önde tutuyor, olabilir normal bi durum bu, sende eğitim ve kariyer planlarını daha önde tut, zaten bu işler olacağına varıyor, yinede yollarınız kesişirse devam edersiniz,
ben demin yanlış anlamışım annesiyle tartıştığını sandım kusura bakma
bi de "bazı" yanlız anneler oğullarına daha düşkün oluyor, bununda etkisi olmuş olabilir yani direkt olarak seninle alakalı bi durum olmayabilir annesinin tavrı, sanki bana, senin yerinde hangi kız olursa olsun böyle davranacakmış gibi geldi, yani ben nerde hata yaptım annesine karşı diye kendini yıpratma canım

madem sadece bayramlarda seyranlarda bir mesajla görüşüyordunuz... yılda 2 mesaj da atmayıverirsiniz

ne var bunda problem yapacak anlamadım

evet okul en önemlisi, ama bi sonuca varıcaksam daha da geç kalmak istemiyorum:( tek yapabilceğim şimdilik derslerime çalışıp, hayırlıysa olsun değilse bi şekilde ayrılalım diye dua etmek

çok saçma olmuş gercekten..annesine ne oluyor ki..ağır yapicam diye sacmalamis bence..erkek arkadasinın annesine ayrıldığınızı söylemesi çok abest gelmedi bana..annesiyle paylasmak istemiş olabilir bana doğal geldi..bende anneme ayrıldığımız da söylemiştim..saçma olan annesinin tepkisi..ayrilabilirsiniz barisabilirsiniz bu çok doğal..garip bir kadına benziyo bence dikkat et..

ayrıl barış ayrıl barış bi ilişki değil bizimki aslında 2.5 yıldır bir kez ayrıldık ve yeni barıştık, annesi babası ayrı olduğu için annesi ile arkadaş gibi yetişmiş. yılda 2-3 kez bayramlarda bayramını kutluyorum o kdr tanışmak dediğim bi samimiyetimiz yok ama bu durumu bile annesi sorun etmiş. annesiyle görüşmeye meraklı değilim sadece bu isteği hiç mantığıma yatmadı. Madem kızın ailesi iş ciddiye binince tanışcak o zaman biz de öyle olalım demiş, tamam olması gereken bu gerçekten ama madem zamanında tanıştık şimdi davranış değiştirmenin bi anlamı yok. şu an 3-4 hafta sesimi çıkarmicam çünkü finallerim var önümde, 3-4 haftada da ölçüp biçip ona göre karar vericem artık. yurtdışı eğitimine tamam dedim ama 2-3 yıl çalışmak istedi ben yapamam o zaman ayrılırım 3yıl çok dedim, bnm için hava hoş sen kaybedersin 2 yıla bulur birini evlenirim dedi. çok sert bi şekilde yapamam die konuştum o yüzden sinirlenmişte böyle demiş, bunu geçtim bunun gibi 2-3 tane daha çok ağır şeyler söyledi birkaç ay içinde en sonunda duramadım ayrıldım. özetle böyle oldu:(:(

çok iyi edersin bu okulu bırakıp ta evlenenler çok pişman erkekarkadaşlığo ve evlilik ülkemizde en kolay yapaılan işler ama birine söyle bakim iş bul de nasılda zor önemli olanda zoru başarmak evlenmek değil :kahve:

Back
X