- Konu Sahibi izmir_bursa
arkadaşlar erkek arkadaşımla ilgili sorunlarım var ayrıldık barıştık şuan yine kötüyüz artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, bnm için ne iyi ne kötü olacak anlayamıyorum, yardım ederseniz sevinirim; bazı sebeplerden dolayı ayrıldık 2hafta sonra barışrık, beraberken annesiyle tanışmıştık, bu ayrılıktan sonra annesi sizin iş ciddiye binene kdr artık onunla görüşmek istemiyorum bayramlarda da msj fln atmasın demiş. bizim aile brz tutucu iş ciddiye binince kız istemeden önce tanışır aileler falan, erkek arkadaşımın annesi de öyle düşünüyorken sevgilimin ısrarlarına bişey diyemeyip tanışmış, şimdi de durum böyle, ayrıldık tekrar barıştık, ayrılmayı ben istemiştim ama çok kırmıştı beni defalarca, ayrıldıktan sonra eskisi gibi olamaz aramasın beni demiş.
bu çok zoruma gitti, ona karşı terbiyesizlik yapmadım bişi demedim bunları haketmediğimi düşünüyorum erkek arkadaşımda annesine hak veriyo
akıl verin kızlar lütfen
bu çok zoruma gitti, ona karşı terbiyesizlik yapmadım bişi demedim bunları haketmediğimi düşünüyorum erkek arkadaşımda annesine hak veriyo