Ayrılırken teşekkür etmek

Tmm hdi bb. Doğru düzgün bir kelime yazmaması teşekkür etmemesinden daha ilginç

Kardeş şimdi çoğu kişi burda başkasını bulmuştur diyecek ama sen konduramayacaksın yapmaz o kadar da değil diyeceksin. Ama tamda öyle işte. Burada ki insanlarda daha önce böyle bişey tecrübe etmişler ki yazıyorlar. Bizim anlamamız biraz zaman alıyor sadece. Yakın zamanda sende haberini alırsın. Ama seni alnından öpüyorum ki o şaşkınlıkla yalvarma gibi bi durum içine girmeden direk tamam demişsin.(ben o hataya düştüm çünkü) Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza. Kendinden şüphe ettirmeyecek.

Adam bi an evvel bb ol git demiş
Ya cidden böyle şeylere takıyor musunuz ?
Siz bunu sorun ettiyseniz o ilişki nasıldı acaba. Adamın gidişinden bile rahatsız olmuşsunuz. Ben şahsen bb bile yazmam basarım engeli bana göre adam da çok kibar.

basss bas engeli ablam.
kurnaz.
gezip gezip işine gelmeyince sana dönecek. oldu paşam, yanına içecek ne verelim, ayran, kola?
her yerden engelle ki bir daha saçma sapan zamanlarda, tam yokluğuna alışmışken gelip rahatını bozmasın.
ceptesin sanmasın.
bence kabullenmen de güzel olmuş nedir yani yalvaracak mıydın sanki aman kal, beni sev diye?

Bu ayrılma biçimi bi’ ünlülerde var sanıyordum. Medeni sekilde birbirlerine teşekkür edip birde storylerde ferman yazarak ayrıldıklarını duyuruyorlar.

Sizinkide ona benzemis. Story paylaşarak acıklama yaptın mı bakım doğru söyle.
Adam ara verelim demis yani anlayacağınız istemiyor sizi. İstemedigini bu sekilde vurgulamıs. Teşekkür etmemesi normal. Tınlamamıs.

Ben bir etrafa bakınayım, sen bir köşede bekle ne olur ne olmaz demiş işte. Değer vermek bunun neresinde anlamadım.

Evet bence de kalitesizce bu davranış teşekküre karşılık verilir hani lutfetmis seni sevmiş sen de teşekkür etmişsin ya utanmasa rica ederim falan diyecekmis bu kadar iğrenç biri salla bu zibidiyi

Hb
Haklısınız. Zaten bunların bilincindeyim. Sevseydi zamana bırakmazdı.Bir kere en başta başkasına gönül verme ihtimali onu korkuturdu. Sordum da bunu. O kadar detaylı düşünemiyorum. Aile sorunlarım var diyor. Sevgimden emin sanırım. Ve hergün görmek zorundayım. Bende onun gibi olursa olur olmazsa olmaz havasına girdim. Ve kibarca da olumlu yanları için teşekkür ettim. O etmeyince demek ki zaten kaliteli değil değmez dedim. Yani mesele teşekkür etmemesi değil. Kolayca silmesi ve saygısızca kuru bir bb demesi. Sanki ben istemişim gibi. Belki sen kibarca teşekkür etmem koymuştur bilmiyorum. Ama ben ben yapıcamhergün görmek zorundayım. Nasıl unutucam. Rahat güleç görünmeyen çalışıyorum. Ama içim yangın yeri. Belli etmemek beni yoruyor.

Evet bence de kalitesizce bu davranış teşekküre karşılık verilir hani lutfetmis seni sevmiş sen de teşekkür etmişsin ya utanmasa rica ederim falan diyecekmis bu kadar iğrenç biri salla bu zibidiyi
Evet baktım yorumlarda buna mı takıldın demişler.Aslında mesele bu değil. Mesele onun bana saygı göstermemesi. Sende yaşadın güzel anılar. Kolayca silmesi. Bb kelimesine sığdırması. Ve hergün görmek zorundayım. Ben nasıl başa çıkıcam bu durumla bilmiyorum

İçinde tamamen bitir. Arabeskleşme. Yeni fırsatlara açık ol. Bakımlı güzel ol. O geri dönerse diye bi ihtimali asla kurma. Dönse bile (böyle saygisizlar dönmüyor tecrübe edindim ben de( olurda dönerse aaaasssslaaaaa kabul etme. Sen bu denyoya layik misin ? Bence bu bb olayına takılan biri naif biridir. Sen ona layık değilsin. Pis şey gitsin ne hali varsa görsün

Valla cok bunalim gördüm sizi bi arabesk şarkı eksik bacım ya

İlginiz,cevabınız için teşekkür ederim. Haklısınız. Zaten dönse kollarına koşucak halim yok. Sevse zaten zamana bırakamazdı. Bir kere hayatıma başkası girer diye endişe ederdi. Gerisi boş artık. Tek taraflı sevmişim. İlk defa deneyimledim bunu. Acı veriyormuş. Ama yaramıza tuz basmayıda öğrenmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…