Yoo ne alakası var niye teşekkür edecek ?İlişkimizi zamana bırakmak istediğini söyledi. Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim.Tabi o zamana sevgim kalırsa dedim. Acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı. Teşekkür ederim olumlu yanları için bb dedim. O ise sadece bb yazdı.Teşekkür etmemesi beni onun kalitesi olduğunu düşündürdü ?
Ara verelim diyen adama Bunu demek ne demekse hiç anlamadım. Ara verme diye birşeyi kabullenmek nedir bunu zaten hiç anlamıyorum. Ayrılıyorsan ayrılıyorsundur.Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim
Keşke böyle demeseydiniz.İlişkiye ara vermek isteyen oymuş. Siz de tamam demişsiniz anladığım kadarıyla. Herkes kanlı bıçaklı ayrılacak diye bir şey yok, teşekkür etmişsiniz. Belki bu kadar soğuk kanlı ve kibar olmanızdan hoşlanmadı. İtiraz edip hır falan çıkarmanızı bekledi, bilemiyorum. Ondan sebep bir hışımla "bb" yazıp geçmiştir. Yani pasif agresif bir davranış sezdim ben.
Aynen ara veren adamlar genelde yedekte tutmak için yorgunmuş gibi yapıp yeni ufuklara yelken açarlar. Döndüklerinde yüzleri olsun demi amaBb nedir “bye bye” mı?
Ayrılmak isteyen tarafa teşekkürlerini sunan kişinin aslında bitirmek istemeyen kişi olduğunu düşünüyorum. Bitirmek isterse konuşulur vedalaşılır ama teşekkür bana anlamsız geliyor.
Aramızda kalsın ama tek taraflı ara vermek isteyen kişi düşünmek için zaman istemiyordur; birini bulmuştur ve bunu açıkça söyleyemediği için ara verme bahanesine sığınmıştır. Bu numaraları yemeyin. Bu üçkağıtçılara değil teşekkür, bir veda mesajı bile çok.
Yani, bana da sevgilim ayrılalım dese, sebebini sorar, sonra da tamam derim. Yakasına yapışıp bırakma beni diyecek halim yok. Burnum düşse almam ayol. Değil geri yazmak, kessen dönüp de bakmam. Acımdan geberirim, yine yazmam.Keşke böyle demeseydiniz.
Şimdi bundan gaz alıp sevgilisine arada bir yazma cesaretinde bulunacaknasılsın özledim rüyamda gördüm de vs diye
İki gun sonra geri doner..İlişkimizi zamana bırakmak istediğini söyledi. Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim.Tabi o zamana sevgim kalırsa dedim. Acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı. Teşekkür ederim olumlu yanları için bb dedim. O ise sadece bb yazdı.Teşekkür etmemesi beni onun kalitesi olduğunu düşündürdü ?
Tabi ki ya.. açıkça “başkasına yürüyeceğim, bekleyedur.” diyemedikleri için bu şekilde kıvırıyorlar. Kız ayrılmak istemiyor, ortada somut bir sorun yok ama paşamız ara vermek istiyor. Acaba neden?Aynen ara veren adamlar genelde yedekte tutmak için yorgunmuş gibi yapıp yeni ufuklara yelken açarlar. Döndüklerinde yüzleri olsun demi ama
İnsan boyle ayrılıklarda kızmak icin bahane de arayabiliyor.Tesekkür etmemesi kalitesiz oldugunu göstermezİlişkimizi zamana bırakmak istediğini söyledi. Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim.Tabi o zamana sevgim kalırsa dedim. Acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı. Teşekkür ederim olumlu yanları için bb dedim. O ise sadece bb yazdı.Teşekkür etmemesi beni onun kalitesi olduğunu düşündürdü ?
Sen yine iyiymissin sebep soruyormussun en azındanYani, bana da sevgilim ayrılalım dese, sebebini sorar, sonra da tamam derim. Yakasına yapışıp bırakma beni diyecek halim yok. Burnum düşse almam ayol. Değil geri yazmak, kessen dönüp de bakmam. Acımdan geberirim, yine yazmam.
Ara verelim demiş adama da bir zahmet yazmazsın yani, yazarsan da gurursuzsun demektir.
:) Bilmem ya, en azından şahsımla mı alakalı diye bilmek isterim. Yani şimdi ben de melek değilim, bazen de kendim yüzünden terk edildim, doğruya doğru.Sen yine iyiymissin sebep soruyormussun en azından
Ben niyeyse ok hadi bb diyendim
:) Bilmem ya, en azından şahsımla mı alakalı diye bilmek isterim. Yani şimdi ben de melek değilim, bazen de kendim yüzünden terk edildim, doğruya doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?