- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Erkekler sadece film iZlemek istemezler.3 yıldır birliktesin sende evine gitsen nolucak. Illa sevişmek zorunda degilsinizki. Biz film izlerdik yemek yapardık. Anneye babaya ben sevgilime gidiyorum denilmez gizli gidilir zaten. Bu yoldan bir çoğumuz geçmişizdir. Bu kötü bir yalan degil
Sorun bu olsa neyse,az once bana aksam disariya hic cikmiyoruz ben boyle hayal etmemistim falan dedi.ayrica buraya konu actiktan sonra fikrim yavastan degisiyordu belki evine gidebilirim diye dusunuyordum ustelik ama biraz daha vakit gecmesini bekliyordum su aralar.sevgilime guvenim tam bu yuzden evine gitsem farkli bir sey olacak diye dusunmedim,sadece yetisme tarzim bunu kaldirmadi bu da cok anlasilmayacak bir sey degildi bence.ya da ben suan bencilce dusunuyorum.3 yıldır birliktesin sende evine gitsen nolucak. Illa sevişmek zorunda degilsinizki. Biz film izlerdik yemek yapardık. Anneye babaya ben sevgilime gidiyorum denilmez gizli gidilir zaten. Bu yoldan bir çoğumuz geçmişizdir. Bu kötü bir yalan degil
Canim ilk yorum çok güzeldiErkekler sadece film iZlemek istemezler.
Konusuz film çekmek isterler.
Eskiden olsa sevgili falan umrumda olmazdi onemsemezdim bu tip seyleri.simdi buraya konu acar hale geldim..
Daha gecenlerde konu acmistim bilen bilir evine gidemiyorum diye trip atiyordu erkek arkadasim,aileme yalan soylemek en buyuk stres yasadigim seylerden biri diye tereddutteydim bu konuda.
Suan ayrilma noktasindayiz.iliskimiz cok monotonmus,ailemin haberinin olmasi onu geriyormus,aksamlari hicbir sey yapmiyormusuz..Ne bileyim ben mi sacma dusunuyorum?Sevgilimle vakit gecirebildigim muddetce daha fazlasini aramadim hic ben,gunduzleri hep bulustugumuz ve guzel seyler yaptigimiz icin daha fazlasinda gozum olmadi.ama o daha farkli dusunuyormus meger.aramiz duzeldi dedim ama daha cok nefretini kustu.o ozgur bir insan ben onun kadar degilim,ailem baskici degil ama gece cikmaya musade edecek kadar rahat degil,bu durum germis bizimkini.ailemin iliskimden haberi var ama inanin erkek arkadasimin bu durumdan rahatsiz olacagi bir sey yokken kendini hep baski altinda hissetti,defalarca aciklamama ragmen anlatamadim.insanlar suan cocuklarinin sevgilileriyle bile tanisirken biz bu durumu cok farkli yasiyoruz.Ne yapacagimi bilmiyorum yani...
Canim benim ailemede ters. Benim sevgilimin olduğunu bilselerdi evden dışarı bırakmazlardıSorun bu olsa neyse,az once bana aksam disariya hic cikmiyoruz ben boyle hayal etmemistim falan dedi.ayrica buraya konu actiktan sonra fikrim yavastan degisiyordu belki evine gidebilirim diye dusunuyordum ustelik ama biraz daha vakit gecmesini bekliyordum su aralar.sevgilime guvenim tam bu yuzden evine gitsem farkli bir sey olacak diye dusunmedim,sadece yetisme tarzim bunu kaldirmadi bu da cok anlasilmayacak bir sey degildi bence.ya da ben suan bencilce dusunuyorum.
Aksam hic disari cikmiyorum demedim :) sevgilimle cikmiyoruz yani onunla bulustugumda eve donerken cok gece kalmiyorum yoksa arkadaslarimla cikmisligim cok var ya da arkadasimda kalmisligim falan.benim de hatalarim var biraz galiba,yukardaki yorumunuzu okudum tabiki yakinlik bekler anliyorum ne demek istediginizi,ama inanin ev disinda yaptigimiz etkinlikler ya da okulda gecirdigimiz vakit olsun ben uzak oldugumuzu dusunmuyorum ya da hic oyle hissetmedim.birde isin acigi 3 sene sonunda boyle bir tartismayi beklemiyordum.bilmiyorum dedigim gibi hata bende galiba istedigi ilgiyi pek gosteremedim herhalde.Canim benim ailemede ters. Benim sevgilimin olduğunu bilselerdi evden dışarı bırakmazlardıyaşın gelmis yani en azindan aksamlari cafeye gidebilirsin aileni yavaştan alıştır. Ben yavaş yavaş yok sinema yok bilmem ne yok doğumgünü kutlaması derken şimdi farklı ülkelere bile gidiyorum artik yaşım geçti haber veriyorum okadar izin istesem zaten gitme derler
Bence vakti gelmiş sen mervelere diye sevgiline gitAksam hic disari cikmiyorum demedim :) sevgilimle cikmiyoruz yani onunla bulustugumda eve donerken cok gece kalmiyorum yoksa arkadaslarimla cikmisligim cok var ya da arkadasimda kalmisligim falan.benim de hatalarim var biraz galiba,yukardaki yorumunuzu okudum tabiki yakinlik bekler anliyorum ne demek istediginizi,ama inanin ev disinda yaptigimiz etkinlikler ya da okulda gecirdigimiz vakit olsun ben uzak oldugumuzu dusunmuyorum ya da hic oyle hissetmedim.birde isin acigi 3 sene sonunda boyle bir tartismayi beklemiyordum.bilmiyorum dedigim gibi hata bende galiba istedigi ilgiyi pek gosteremedim herhalde.
Valla ben asker arkadasi gibi oldugumuzu sadece bu zamanlar hissettim o da aramizin soguk oldugunu bana tavirli oldugunu fark ettigimde.ben iliskimi onun bana tum saydiklarima ragmen hala samimi ve guzel buluyorum ama herkesin beklentisini karsilayamayiz herhalde :/ cok sinirliyim suan aslinda,ayrilmayi direk ben soyledim sinirlenip,bana bunlar kucuk meseleler gibi geliyor bu kadar buyuyecegini tahmin etmezdim :/Bence vakti gelmiş sen mervelere diye sevgiline git bencedışarda nekadar ilgili olabilirsinizki birbirinize karsi. Biz nisanlimla çıkınca baya baya asker arkadaşı oluyoruz 3 yilimiz dolacak bizimde. Ilk zamandaki gibi degil ama samımı ve güzel
Ayrıca benim sevgilim aksamlari benle çıkmayıp arkadaşlarıyla çıksa kızarım yanlis anlarim
Daha okuyoruz okul bitmediarkadaşım sizin çoktan nişanlanmış ve evlenmiş veya bunları hiç yapmayıp ayrılmış olmanız gerekmiyor mu? 3 yılda adını koyması gerekmez miydi?
başkasını bulmasın diye evlenmeyi düşünmeyen sevgilinin evine mi gitsin yanionu bunu bilmiyorum da, sevgiliniz bu durumdan sıkılmış o belli.
böyle giderse başkalarını araması büyük ihtimal, sevgilinizi kaptırabilirsiniz.
bu şekilde yapamam diyorsanız da ayrılın farklı kafadasınız çünkü
hımm anladım. sen yine de evine gitme. aileler tanışsın de.Daha okuyoruz okul bitmedi
+1000...İstemediğiniz bir şeyi yapmadınız diye kötü yada bencil bir insan olmazsınız.
Bu dünyaya sevgililerimizin gönlünü daimi hoş tutmaya gelmedik.
Yaşam tarzınız ve düşünce yapınız uyuşmuyorsa ayrılırsınız olur biter.
Birini kırmamak adına kendinizden taviz vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?