- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
Bu dusuncenizde de haklisiniz tabi de,onun geleneksel yapisini bildigimden baska niyetle eve cagirmis olma ihtimali benim gozumde cok dusuk suan.bununla ilgili bir olay oldu o yuzden soyluyorum cevresindeki iliskileri gorunce bizi sorgulamaya basladi.zaten bu tartismalar o sekilde basladi.benim de hic beklemedigim seylerdi bunlar.kendimi onu hic tanimamisim gibi hissediyorum.
Geleneksel yapı, sağlam bir karakterle birleşirse eğer gerçekten "geleneksel yapı"ya dönüşebiliyor.
Bak burada tecrübeli pek çok ablan ve arkadasın var. Erkek arkadaşınınki özentiden ziyade hormonal bi durum. Bu o kadar belli ki. Kendini suçlu hissetme. Eğer o iliskilere özeniyorsa, sizin iliskinizi onlardan daha özel daha farklı hale getirebilirdi. Ama bunu yapmak yerine senin üstünde baskı kurmak daha kolay geldi. Çünkü sonunda "eve gitmek" var.
Senin özendiğin hicbir iliski olmuyor mu etrafında? Onlara bakıp bakıp sevgilini darlıyıp zorluyo musun?
Sevgilin ailelerin bilmesini bahane ederek, evine gitmemeni bahane ederek senin üzerinde baskı olusturmaya çalışıyor. Bu sekilde kendini suclu hissedip istediklerini yapacaksın. Sen dik dur, kurallarını kesin çiz.