Ayrılma aşamasında olduğum eş ve kanser riski.

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Kızlar cuma günğ evliliğimle ilgili boşanma davası açılıyor bilenler biliyordur yeni evliyim 1 sene olmadı 8 aylık hamileyim . Ve evliliğimde gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı 2 aydır anne evindeyim eşimle 50 gündür bir iletişimimiz yok erken doğum riskim oldu hastaneye yattım kimse gelip gitmedi umrunda olmadı eşim gaffar ve kinci biridir narsist özelliklere sahip ve alkolü de çok sever . Görümcem sürekli bebek için yazar bugün de yazdı konu konuyu açtı bir kredi kartım eşimdeydi borcu vardı ödememiş banka beni aradı eşime bunu yazmıştım beni engelledi ve ödemedi . Bugün ablasına onu söyledim başkalarına para yediriyordur veya kendine dedim o da eşimin testislerinden hasta olduğunu polip denilen bir şey geçirdiğini serum tedavisi gördüğünü tedavi sonucunda kanser mi değil mi belli olacağını söyledi. Sen nasılsın bebiş nasıl kendine dikkat et sen üzülme inşallah doğumun güzel geçer falan diyordu bense şoktaydım böyle bi rahatsızlığı vardı ama üZerine düşmemişti 10 gündür tedavi oluyomuş eve zaten gittği yok kendi çalıştığı ofiste oda yapmışlar babası da gelmiş yanında kalıyormuş çok üZüldüm o benim için hiç üzülmedi ama kalbime oturdu açıkcası eşim çok kötü bi durum olmadığı sürece kimseye sağlığı ile ilgili birşey paylaşmaZ ailesine bile . Ve vicdan yaptım kızlar dışardaydım eve geldiğimden beri ağlıyorum ona birşey olmasın diye ailem de üZüldü ama o da seni hiç düşünmedi diyorlar .. Ben de stresten dolayı bebeği besleyemedim bu hafta kilo almazsa haftaya doğum gerçekleşecek her şey üst üste geldi moralim çok bozuk

Bebegini beslemeye bak... o can sana emanet... gerisini bosver.. bebegini dusunmek zorundasin... boyle yapmaya hakkin yok... en sevdigin olse dahi bebegini dusunmek zorundasin

Hamilelik psikolojisiyle ilgili olabilir bu üzülmeniz.Tamam göbek atılmaz elbette ama çok da ağlanıp üzülücek bir şey değil.Daha sonuç bile açıklanmamış kanser mi değil mi belli değilmiş.Adam sizi engellemiş kredi kartı borcunuzu ödemeden.Çirkinlik bunlar , size şiddet uygulamış.Allah sağlık sıhhat versin diyip geçin bence.

Polip var denmiş henüz kanser olup olmadıgı belli değil o yüzden üzülecekseniz de o vakit bu vakit değil. Kaldı ki fiziksel ve psikolojik siddetten bahsediyorsunuz. Karnınızda bir cocuk var ve ekstra üzülecek bir durum göremedim ben. Acımasız olun demiyorum ama hayat bu insanın ne yasayacagı bilinmez . Siz cocugunuzu düşünün , baska birseyi değil . Size bunları yasatan bir insan için su an cocugunuzu riske atıyorsunuz .

Üzülmeyin belki öyle bi hastalığı yoktur acıtasyon falan yapmak için uydurmuştur kararınızı etkilemek için falan. Benim eş kişisi de ayrılacağımız zaman ağır bi ameliyat olacağını falan söylemiş babama hiçte öyle bişi olmadı. Psikolojik şiddet uygulayan narsist karaktersizlerde yalanda çok oluyor. Hani bi ihtimal diye söyleyim dedim. Çok da şey yapmayın yani üzülecek tipler değiller.

Gerçekten doğmamış çocuğuna dahi değer vermeyen adama mı üzüldünüz?
Ben onun istediği gibi olmadım eve dönmedim diye beni ve bebeğini görmek istemedi ablasına da bebeği görürsem ondan ayrılamam deliririm demiş. Ama hiç sormadı bebeğim iyi mi diye bir gün olsun. Ama ben merhametim ve vicdanımdan dolayı ve sevmiştim üzüldüm..

Yok böyle bi rahatsızlığı vardı ve ablası böyle bişey demez bana eminim fakat bu kadar benim kaale aldığım kadar kaale alsalar ablası sürekli aklımdasın meltem ne yapıyor ne ediyor diye düşünüyorum demez üzüntüden beni sormaZdı bile abartmış olabilirler:/

Haklısınız ben unuturum Rabbim unutmaz

Bu duygusallıkla eşinize ulasmayı falan düşünmeyin de , daha ortada net birsey yok,olsada çok umurunuzda olmasın lutfen, çocuğunu umursamayan bir adamdan bahsediyoruz.

Bebegini beslemeye bak... o can sana emanet... gerisini bosver.. bebegini dusunmek zorundasin... boyle yapmaya hakkin yok... en sevdigin olse dahi bebegini dusunmek zorundasin
Tabi kiii bebek stresten beslenemedi:/ ben cok yedim aslıında ne biliyim üzüldüm işte seviyorum hala ama her şeyi bitirdi:/

Allah herkese sağlık versin. Bunun sorumlusu değilsiniz üzülüp eşinize ılımlı davranmaya bahane aramayın kendiniz ve çocuğunuzu düşünün. Ölümcül bir şey değil kanser olsa bile ortamının tedavisi basit.
Ne seni ne çocuğunu düşünen bir adama ağlayıp ne kendini ne de evladını bunalıma her şey olacağına varır. Kaldı ki seni silmiş engellemiş yanına gel diyen de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…