Ayrılma aşamasında olduğum eş ve kanser riski.

Bu duygusallıkla eşinize ulasmayı falan düşünmeyin de , daha ortada net birsey yok,olsada çok umurunuzda olmasın lutfen, çocuğunu umursamayan bir adamdan bahsediyoruz.
Yok ulaşmayı hiç düşünmedim sadece duamı ettim onun da umrunda olmadım sonucta bende hastanedeydim . Her şeyin hayırlısı.

Abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum zaten tedavi oluyormuş ama işte o beni sevmesede benim içimdekiler bitmediği için ve merhametli biri olduğum için üzüldüm..

Belki esin hastalığını hep biliyordu ve umutsuz olduğu için her şeyden vazgeçti. .

Bravo size. Size şiddet uygulayan, bebeğini umursamayan adama ağlayıp bebeğinizi riske atmışsınız. Umarım bir an önce kendinize gelirsiniz. Ayrıca bu denli gaddar bir adama kanser oldu diyede hiç üzülmedim doğrusu. Herkes hakettiğini yaşar

Şunu bilir sunu soylerim, sana deger vermeyene deger vermeyeceksin. İnsan olarak üzülürsün o kadar. Bebeginizi aç bırakacak kadar uzulmenizi anlayamıyorum.
Ben hamileliğim boyunca çok yedim ağzım durmadı ama bebek beslenememiş stresten yaşadıklarım kolay şeyler değildi ve ister istemez stres yaptım ki ben yine güçlü olduğumu düşünürken bebeğim 2 hafta geridem geliyormuş yani üzüntüden yemekten kesilmedim hiç.

Evet şiddet konusunda haklısınız o bana vururken bana acımadı.Ben hamileliğim boyunca çok yedim ağzım durmadı ama bebek beslenememiş stresten yaşadıklarım kolay şeyler değildi ve ister istemez stres yaptım ki ben yine güçlü olduğumu düşünürken bebeğim 2 hafta geridem geliyormuş yani üzüntüden yemekten kesilmedim hiç.

Allah aşkına vicdani davranmayın. Bu adam haketmiyor çünkü. Çıkarın aklınızdan başka şeyler düşünün. Evladınızı düşünün mesela. O adam gereksiz bir ayrıntı olmalı sizin için. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah kucağınıza.

Mesele yememeniz degil, stres yapıp bebeğinizin aç kalmasi. Neyse zaten moral olarak iyi değilmişsiniz. Daha fazla stres yapmayın, bebeginize odaklanın. Bazen doktorlar da bilemeyebiliyor içerdeki durumları.

Amin tabi ki evladımı düşünüyorum çünkü biz iki kişiyiz anne babası ben olacağım onun iyi dileklerinşz için teşekkürler

Öyle bir şey olsa bile ki inşallah yoktur Allah kimseye vermesin. Vicdan yapacağın bir şey yok senin suçun değil tedavisini görür. Bebeğini düşün üzülme. İnşallah kötü bir şey çıkmaz ama stres seni kötü etkiler

Adam doğmamış bebeğinin rızkını yiyecek tıynette biri
Hiç üzülmeyin dünya bir rezilden daha temizlenmiş olur en kötü
Kredi kartını da kapattırın. Ben sizi çok saf gördüm boşanmakta olduğunuz herife kart mı bıraktınız? Ya ödemezse hiçbir yaptırımı yok?? Zaten ödememiş de sizi kazıklamaya kalkışmış. Çeksin cezasını.

Vicdan derken ben kendimi suçlu görmüyorum hala onu sevdiğim için haketmeyen biir olsada üzüldüm insan yabancıya üzülüyor..

Kart çoktan onda yani ben eve döndüm kartım ondaydı zaten istesede harcayamaz sadece borc ödeniyordu ve para konusunda hiçbi zamna sıkıntı yaşatmamıştı bana ilk defa yaptı ve cok şaşırdım o da bu hastalığından dolayıymış demekki ya da dediğiniz gibi ben cok safım ya :/

Valla ablacım Allah affetsin ama bu hastalık işi bile yalan dolan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…