- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Yok ulaşmayı hiç düşünmedim sadece duamı ettim onun da umrunda olmadım sonucta bende hastanedeydim . Her şeyin hayırlısı.Bu duygusallıkla eşinize ulasmayı falan düşünmeyin de , daha ortada net birsey yok,olsada çok umurunuzda olmasın lutfen, çocuğunu umursamayan bir adamdan bahsediyoruz.
Abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum zaten tedavi oluyormuş ama işte o beni sevmesede benim içimdekiler bitmediği için ve merhametli biri olduğum için üzüldüm..Allah herkese sağlık versin. Bunun sorumlusu değilsiniz üzülüp eşinize ılımlı davranmaya bahane aramayın kendiniz ve çocuğunuzu düşünün. Ölümcül bir şey değil kanser olsa bile ortamının tedavisi basit.
Ne seni ne çocuğunu düşünen bir adama ağlayıp ne kendini ne de evladını bunalıma her şey olacağına varır. Kaldı ki seni silmiş engellemiş yanına gel diyen de yok.
Belki esin hastalığını hep biliyordu ve umutsuz olduğu için her şeyden vazgeçti. .Kızlar cuma günğ evliliğimle ilgili boşanma davası açılıyor bilenler biliyordur yeni evliyim 1 sene olmadı 8 aylık hamileyim . Ve evliliğimde gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı 2 aydır anne evindeyim eşimle 50 gündür bir iletişimimiz yok erken doğum riskim oldu hastaneye yattım kimse gelip gitmedi umrunda olmadı eşim gaffar ve kinci biridir narsist özelliklere sahip ve alkolü de çok sever . Görümcem sürekli bebek için yazar bugün de yazdı konu konuyu açtı bir kredi kartım eşimdeydi borcu vardı ödememiş banka beni aradı eşime bunu yazmıştım beni engelledi ve ödemedi . Bugün ablasına onu söyledim başkalarına para yediriyordur veya kendine dedim o da eşimin testislerinden hasta olduğunu polip denilen bir şey geçirdiğini serum tedavisi gördüğünü tedavi sonucunda kanser mi değil mi belli olacağını söyledi. Sen nasılsın bebiş nasıl kendine dikkat et sen üzülme inşallah doğumun güzel geçer falan diyordu bense şoktaydım böyle bi rahatsızlığı vardı ama üZerine düşmemişti 10 gündür tedavi oluyomuş eve zaten gittği yok kendi çalıştığı ofiste oda yapmışlar babası da gelmiş yanında kalıyormuş çok üZüldüm o benim için hiç üzülmedi ama kalbime oturdu açıkcası eşim çok kötü bi durum olmadığı sürece kimseye sağlığı ile ilgili birşey paylaşmaZ ailesine bile . Ve vicdan yaptım kızlar dışardaydım eve geldiğimden beri ağlıyorum ona birşey olmasın diyeailem de üZüldü ama o da seni hiç düşünmedi diyorlar .. Ben de stresten dolayı bebeği besleyemedim bu hafta kilo almazsa haftaya doğum gerçekleşecek her şey üst üste geldi moralim çok bozuk
Bravo size. Size şiddet uygulayan, bebeğini umursamayan adama ağlayıp bebeğinizi riske atmışsınız. Umarım bir an önce kendinize gelirsiniz. Ayrıca bu denli gaddar bir adama kanser oldu diyede hiç üzülmedim doğrusu. Herkes hakettiğini yaşarKızlar cuma günğ evliliğimle ilgili boşanma davası açılıyor bilenler biliyordur yeni evliyim 1 sene olmadı 8 aylık hamileyim . Ve evliliğimde gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı 2 aydır anne evindeyim eşimle 50 gündür bir iletişimimiz yok erken doğum riskim oldu hastaneye yattım kimse gelip gitmedi umrunda olmadı eşim gaffar ve kinci biridir narsist özelliklere sahip ve alkolü de çok sever . Görümcem sürekli bebek için yazar bugün de yazdı konu konuyu açtı bir kredi kartım eşimdeydi borcu vardı ödememiş banka beni aradı eşime bunu yazmıştım beni engelledi ve ödemedi . Bugün ablasına onu söyledim başkalarına para yediriyordur veya kendine dedim o da eşimin testislerinden hasta olduğunu polip denilen bir şey geçirdiğini serum tedavisi gördüğünü tedavi sonucunda kanser mi değil mi belli olacağını söyledi. Sen nasılsın bebiş nasıl kendine dikkat et sen üzülme inşallah doğumun güzel geçer falan diyordu bense şoktaydım böyle bi rahatsızlığı vardı ama üZerine düşmemişti 10 gündür tedavi oluyomuş eve zaten gittği yok kendi çalıştığı ofiste oda yapmışlar babası da gelmiş yanında kalıyormuş çok üZüldüm o benim için hiç üzülmedi ama kalbime oturdu açıkcası eşim çok kötü bi durum olmadığı sürece kimseye sağlığı ile ilgili birşey paylaşmaZ ailesine bile . Ve vicdan yaptım kızlar dışardaydım eve geldiğimden beri ağlıyorum ona birşey olmasın diyeailem de üZüldü ama o da seni hiç düşünmedi diyorlar .. Ben de stresten dolayı bebeği besleyemedim bu hafta kilo almazsa haftaya doğum gerçekleşecek her şey üst üste geldi moralim çok bozuk
Ben hamileliğim boyunca çok yedim ağzım durmadı ama bebek beslenememiş stresten yaşadıklarım kolay şeyler değildi ve ister istemez stres yaptım ki ben yine güçlü olduğumu düşünürken bebeğim 2 hafta geridem geliyormuş yani üzüntüden yemekten kesilmedim hiç.Şunu bilir sunu soylerim, sana deger vermeyene deger vermeyeceksin. İnsan olarak üzülürsün o kadar. Bebeginizi aç bırakacak kadar uzulmenizi anlayamıyorum.
Evet şiddet konusunda haklısınız o bana vururken bana acımadı.Ben hamileliğim boyunca çok yedim ağzım durmadı ama bebek beslenememiş stresten yaşadıklarım kolay şeyler değildi ve ister istemez stres yaptım ki ben yine güçlü olduğumu düşünürken bebeğim 2 hafta geridem geliyormuş yani üzüntüden yemekten kesilmedim hiç.Bravo size. Size şiddet uygulayan, bebeğini umursamayan adama ağlayıp bebeğinizi riske atmışsınız. Umarım bir an önce kendinize gelirsiniz. Ayrıca bu denli gaddar bir adama kanser oldu diyede hiç üzülmedim doğrusu. Herkes hakettiğini yaşar
Yok bilmiyordu bilse hiç durmazdı doktora da gittik doktor bir şey yok dedi ama 1 ayda bunlar çıktı işte:/Belki esin hastalığını hep biliyordu ve umutsuz olduğu için her şeyden vazgeçti. .
Allah aşkına vicdani davranmayın. Bu adam haketmiyor çünkü. Çıkarın aklınızdan başka şeyler düşünün. Evladınızı düşünün mesela. O adam gereksiz bir ayrıntı olmalı sizin için. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah kucağınıza.Evet şiddet konusunda haklısınız o bana vururken bana acımadı.Ben hamileliğim boyunca çok yedim ağzım durmadı ama bebek beslenememiş stresten yaşadıklarım kolay şeyler değildi ve ister istemez stres yaptım ki ben yine güçlü olduğumu düşünürken bebeğim 2 hafta geridem geliyormuş yani üzüntüden yemekten kesilmedim hiç.
Ben hamileliğim boyunca çok yedim ağzım durmadı ama bebek beslenememiş stresten yaşadıklarım kolay şeyler değildi ve ister istemez stres yaptım ki ben yine güçlü olduğumu düşünürken bebeğim 2 hafta geridem geliyormuş yani üzüntüden yemekten kesilmedim hiç.
Amin tabi ki evladımı düşünüyorum çünkü biz iki kişiyiz anne babası ben olacağım onun iyi dileklerinşz için teşekkürlerAllah aşkına vicdani davranmayın. Bu adam haketmiyor çünkü. Çıkarın aklınızdan başka şeyler düşünün. Evladınızı düşünün mesela. O adam gereksiz bir ayrıntı olmalı sizin için. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah kucağınıza.
Belki esin hastalığını hep biliyordu ve umutsuz olduğu için her şeyden vazgeçti. .
Vicdan derken ben kendimi suçlu görmüyorum hala onu sevdiğim için haketmeyen biir olsada üzüldüm insan yabancıya üzülüyor..Öyle bir şey olsa bile ki inşallah yoktur Allah kimseye vermesin. Vicdan yapacağın bir şey yok senin suçun değil tedavisini görür. Bebeğini düşün üzülme. İnşallah kötü bir şey çıkmaz ama stres seni kötü etkiler
Kart çoktan onda yani ben eve döndüm kartım ondaydı zaten istesede harcayamaz sadece borc ödeniyordu ve para konusunda hiçbi zamna sıkıntı yaşatmamıştı bana ilk defa yaptı ve cok şaşırdım o da bu hastalığından dolayıymış demekki ya da dediğiniz gibi ben cok safım ya :/Adam doğmamış bebeğinin rızkını yiyecek tıynette biri
Hiç üzülmeyin dünya bir rezilden daha temizlenmiş olur en kötü
Kredi kartını da kapattırın. Ben sizi çok saf gördüm boşanmakta olduğunuz herife kart mı bıraktınız? Ya ödemezse hiçbir yaptırımı yok?? Zaten ödememiş de sizi kazıklamaya kalkışmış. Çeksin cezasını.
Sanırım sana şiddet uygulayan boşanma aşamasında olduğun kocana, yabancıya üzüldüğün kadar üzülmemen gerekir.Vicdan derken ben kendimi suçlu görmüyorum hala onu sevdiğim için haketmeyen biir olsada üzüldüm insan yabancıya üzülüyor..
Yok kredi kartına borç yapan bendim o ödüyordu:)) ama bu ay ödememişElbette eminim o yüzden kredi kartını yiyip borcunu da hamile bir kadına yıkmıştır
Kart çoktan onda yani ben eve döndüm kartım ondaydı zaten istesede harcayamaz sadece borc ödeniyordu ve para konusunda hiçbi zamna sıkıntı yaşatmamıştı bana ilk defa yaptı ve cok şaşırdım o da bu hastalığından dolayıymış demekki ya da dediğiniz gibi ben cok safım ya :/
Evet o da benim saflığım ya da yok yok salaklığım..Sanırım sana şiddet uygulayan boşanma aşamasında olduğun kocana, yabancıya üzüldüğün kadar üzülmemen gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?