Ayrılma aşamasında olduğum eş ve kanser riski.

Ne bilim yinede insan iyi düşünmek istiyor.Konu sahibi hala eşini seviyor gibi..Bebekleri olacak .
Belki hastalık adamı değiştirdi bilemeyiz.
Onunla hiçbir iletişimim yok sadece beni borçla ilgili yazdığım gün whatsapptan engelledi ben normal mesajdan yazmıştım bende hep engelli . Ertesi gün engeli kaldırdı zaten 2 aydır yaptığı tek şey bu . Değişti mi bilmiyorum cunku hiç konuşmadık ama hiç sanmıyorum her şey farklı olsun isterdim ama benim de katlanacağım şeyleri aştı .

Siz ayrılma noktasındaki iki insansiniz ve sebebide şiddet vs boşanmak üzere olduğunuz kişi sizi merak etmeyebilir ama karninizdakini merak etmek zorundadır sirf bu durumdan dolayı yanınızda olması gerekirdi evet sizde insansiniz iyi gunlerim hatrına üzülüyor olabilrsiniz ama kendinizi yıpratmayın bence esiniz size çocuğunun annesi olarak değer verip arayıp sormamış sizde bence bosanma surecindeyken onun hastalığı ile ilgilenmeyin görümce size iletmiş sizde ona sorun usulunce nasil sonuçlar diye kendisi ile muhatap olmayın aileniz hakli

Acındirma politikasi .
Ettiklerini daha beter çekecek der yuzune kapatirdim görumcenin .Seni gene düsunen yok bebekle ne olacakmis o borç diyen yok ....
Neyine acıdıniz kapatin kartı .Bebeğe cok masraf olacsk zaten ustune baba olacak kisinin borcunu sen öde .
Ne umursamazlik vefasizlik .

Engelledigine gore size ait hic birseyi istemiyor ne bir kelime ne bir konusma boyle biri icin niye duygu olusturuyorsunuz ki sizin duygularinizi da istemiyor belli ki ama paranizi kullanmaya gelince istemem dememiş.

1 yılınız bile dolmadı, 8 aylık hamilesiniz. Yani şiddeti hamileyken gördünüz. Hastaneye yattınız, 1 kere çocuğu arayıp sormadı. Üstüne adam için ağladınız mı gerçekten? Ne diyeyim, vicdan demişsiniz bide. Çocuğunuzu düşünün siz, sorumluluğunuz sadece ona.

Sana hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan adama kalkmış üzülüyorsun , bir de kalkmış ağlıyorsun kiiii daha kanser olup olmadığı kesin değil. Bana sanki ex eşin ve ailesinin yazdığı bir senaryo gibi geldi. Eğer vicdan sahibi bir insan olsa kanser olabilirim, belki ölebilirim çocuğumun annesi mağdur olmasın diye sizin adınıza olup kendi kullandığı kartı öderdi. Ödemediği gibi sizi engelliyor ve siz hala üzüldüm, ağladım bık bık. Size şiddet uygularken O üzülüp ağlıyor muydu bunu bir hatırlamaya çalışın lütfen.

Önceki herşeyi boşver bu adam gerçekten kötü bir hastalığı var diyelim Bu durumda bile size borç bırakıp 8 aylık hamile karısını engelliyor.Bu nasıl bir vicdan??O yüzden sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün karşınızdaki hiç vicdanlı değil çünkü.

Ne icin agliyorsun ? 8 aylik karni burnunda kadini anasinin evine gonderen pislik icinmi yada erken dogum icin hast yattiginda grlmeyen karak.trsz icinmi ?

sen güçlü bir kadınsın bebeğin için asla ve asla kendini bırakma önceliğin bebeğin olsun lütfen dik dur ve asla kendini ezdirme herşeyi atlatırsınız bebeğinle birlikte ALLAH yardımcınız olsun doğumda sağ salim gelsin inşallah gerisi zamanla olur

senin gibi birini elinde tutamadığı için o üzülmeli. seni üzdüğü halde ona üzülüyorsun. iyi günde kötü günde denilen şeye sen uyuyorsun ama işte senin gibilerininde kıymeti bilinmiyor malesef. asıl o üzülmeli

Ben o adama üzülmedim de. Siz niye kartınızı kapatmayıp bide onun elinde bırakıyorsunuz. Size borç takarsa ne olacak. Bence buna daha çok üzülün. Bide Doğum aşamasındasınız yani

Adam hastayken bile konu sahibiyle uğraşmaya devam ediyor ya.
Bari üzüldüğünüzü belli etmeyin de duygu sömürüsü yapıp barışmaya kalkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…