- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Yok ben varken zaten o tarz şeyler vardı ama Allah bilir .Valla ablacım Allah affetsin ama bu hastalık işi bile yalan dolan olabilir
Ne bilim yinede insan iyi düşünmek istiyor.Konu sahibi hala eşini seviyor gibi..Bebekleri olacak .Elbette eminim o yüzden kredi kartını yiyip borcunu da hamile bir kadına yıkmıştır
Dilerim her şey sizin ve bebeğiniz için çok çok güzel olur..Tüm sıkıntılarıniz geçer.Yok bilmiyordu bilse hiç durmazdı doktora da gittik doktor bir şey yok dedi ama 1 ayda bunlar çıktı işte:/
Onunla hiçbir iletişimim yok sadece beni borçla ilgili yazdığım gün whatsapptan engelledi ben normal mesajdan yazmıştım bende hep engelli . Ertesi gün engeli kaldırdı zaten 2 aydır yaptığı tek şey bu . Değişti mi bilmiyorum cunku hiç konuşmadık ama hiç sanmıyorum her şey farklı olsun isterdim ama benim de katlanacağım şeyleri aştı .Ne bilim yinede insan iyi düşünmek istiyor.Konu sahibi hala eşini seviyor gibi..Bebekleri olacak .
Belki hastalık adamı değiştirdi bilemeyiz.
Amin inşallah çok sağolunDilerim her şey sizin ve bebeğiniz için çok çok güzel olur..Tüm sıkıntılarıniz geçer.
Siz ayrılma noktasındaki iki insansiniz ve sebebide şiddet vs boşanmak üzere olduğunuz kişi sizi merak etmeyebilir ama karninizdakini merak etmek zorundadır sirf bu durumdan dolayı yanınızda olması gerekirdi evet sizde insansiniz iyi gunlerim hatrına üzülüyor olabilrsiniz ama kendinizi yıpratmayın bence esiniz size çocuğunun annesi olarak değer verip arayıp sormamış sizde bence bosanma surecindeyken onun hastalığı ile ilgilenmeyin görümce size iletmiş sizde ona sorun usulunce nasil sonuçlar diye kendisi ile muhatap olmayın aileniz hakliKızlar cuma günğ evliliğimle ilgili boşanma davası açılıyor bilenler biliyordur yeni evliyim 1 sene olmadı 8 aylık hamileyim . Ve evliliğimde gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı 2 aydır anne evindeyim eşimle 50 gündür bir iletişimimiz yok erken doğum riskim oldu hastaneye yattım kimse gelip gitmedi umrunda olmadı eşim gaffar ve kinci biridir narsist özelliklere sahip ve alkolü de çok sever . Görümcem sürekli bebek için yazar bugün de yazdı konu konuyu açtı bir kredi kartım eşimdeydi borcu vardı ödememiş banka beni aradı eşime bunu yazmıştım beni engelledi ve ödemedi . Bugün ablasına onu söyledim başkalarına para yediriyordur veya kendine dedim o da eşimin testislerinden hasta olduğunu polip denilen bir şey geçirdiğini serum tedavisi gördüğünü tedavi sonucunda kanser mi değil mi belli olacağını söyledi. Sen nasılsın bebiş nasıl kendine dikkat et sen üzülme inşallah doğumun güzel geçer falan diyordu bense şoktaydım böyle bi rahatsızlığı vardı ama üZerine düşmemişti 10 gündür tedavi oluyomuş eve zaten gittği yok kendi çalıştığı ofiste oda yapmışlar babası da gelmiş yanında kalıyormuş çok üZüldüm o benim için hiç üzülmedi ama kalbime oturdu açıkcası eşim çok kötü bi durum olmadığı sürece kimseye sağlığı ile ilgili birşey paylaşmaZ ailesine bile . Ve vicdan yaptım kızlar dışardaydım eve geldiğimden beri ağlıyorum ona birşey olmasın diyeailem de üZüldü ama o da seni hiç düşünmedi diyorlar .. Ben de stresten dolayı bebeği besleyemedim bu hafta kilo almazsa haftaya doğum gerçekleşecek her şey üst üste geldi moralim çok bozuk
Üzme kendini tek düşüncen Bebeğin olsun.Galiba içimde hala ona karşı sevgi var cunku ben cook sevdim ama o her şeyi mahvetti o beni düşünmedi ama ben hala ona bişey olsa yıkılıyorum salağım ..
Ben o adama üzülmedim de. Siz niye kartınızı kapatmayıp bide onun elinde bırakıyorsunuz. Size borç takarsa ne olacak. Bence buna daha çok üzülün. Bide Doğum aşamasındasınız yaniKızlar cuma günğ evliliğimle ilgili boşanma davası açılıyor bilenler biliyordur yeni evliyim 1 sene olmadı 8 aylık hamileyim . Ve evliliğimde gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı 2 aydır anne evindeyim eşimle 50 gündür bir iletişimimiz yok erken doğum riskim oldu hastaneye yattım kimse gelip gitmedi umrunda olmadı eşim gaffar ve kinci biridir narsist özelliklere sahip ve alkolü de çok sever . Görümcem sürekli bebek için yazar bugün de yazdı konu konuyu açtı bir kredi kartım eşimdeydi borcu vardı ödememiş banka beni aradı eşime bunu yazmıştım beni engelledi ve ödemedi . Bugün ablasına onu söyledim başkalarına para yediriyordur veya kendine dedim o da eşimin testislerinden hasta olduğunu polip denilen bir şey geçirdiğini serum tedavisi gördüğünü tedavi sonucunda kanser mi değil mi belli olacağını söyledi. Sen nasılsın bebiş nasıl kendine dikkat et sen üzülme inşallah doğumun güzel geçer falan diyordu bense şoktaydım böyle bi rahatsızlığı vardı ama üZerine düşmemişti 10 gündür tedavi oluyomuş eve zaten gittği yok kendi çalıştığı ofiste oda yapmışlar babası da gelmiş yanında kalıyormuş çok üZüldüm o benim için hiç üzülmedi ama kalbime oturdu açıkcası eşim çok kötü bi durum olmadığı sürece kimseye sağlığı ile ilgili birşey paylaşmaZ ailesine bile . Ve vicdan yaptım kızlar dışardaydım eve geldiğimden beri ağlıyorum ona birşey olmasın diyeailem de üZüldü ama o da seni hiç düşünmedi diyorlar .. Ben de stresten dolayı bebeği besleyemedim bu hafta kilo almazsa haftaya doğum gerçekleşecek her şey üst üste geldi moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?