Ayrılma konusunda hemfikiriz

Sakın dava açmayın ve evden kesinlikle çıkmayın.
Siz suçlu olursunuz.
Araştırmış eşiniz çok uyanık...
Ve lütfen şunu bekar kızlar kafasına soksun takilan altınları ailesinin borçlarına veren erkek sorumluluk sahibi değildir. Evlenmeyin.
Sizin haksız olduğunuzu daha önceki yorumda yazdım ama şu an anlaşılmış boşanıyorsunuz.
Ve adam cinlik peşinde.
Ve davayı çekişmeli açın altınlarınızı alın.
Altınlar size ait.
Sakın sakın sessiz he evet tamam şeklinde durmayın.
Sizde dişinizi gösterin.
Davayı o açsın, siz avukat tutun tazminat, altınları ve nafaka isteyin çatır çatır alırsınız.
Birde kayıt edin evde ki tutumunu ilerde bakarsınız lazım olur.

Öyle dedi böyle dedim kısmını birebir aktarmak istediğim daha iyi anlatmak istediğim için kullandım gayet anlaşılır yazdığımı düşünüyorum noktalamaya takıldığı için konuya değil buna yorum yapanlar lütfen yorum yapmasın.

Ya siz nasıl bu duruma geldiniz ? Çok şaşkınım gerçekten.neden imkansuz anlamıyorum.neden barisamiyorsunuz? Aranızda bu kadar ne engeli var ?
Aramızda asla hiçbir yaptığımı unutmamış kinci bir eşin söyledikleri ve beni istemediğini diretmesi var

Aramızda asla hiçbir yaptığımı unutmamış kinci bir eşin söyledikleri ve beni istemediğini diretmesi var
Bu çocuk oyuncağı değil canim bi taraf alttan almalı bana kalırsa .eğer aranızda sevgi felan varsa...sen mi daha inatsin ben mi yarisina girmeyin bence

İhanet ve dayak yok ama inanılmaz sözler etti pişmanmış evlendiğine içine sinmiyormuşum vs

Altınların ispatı için mahkemede düğün videosu ve fotoğrafları isteniyor öncelikle kendini garantiye almak için bunları al bir yere sakla annene ver ya da okulda dolabına kilitle çünkü bunları genelde erkek tarafı yok ediyor... ikincisi evden gitmesen de davayı sen açabilirsin evden de gitmiyor diyebilirsin tartışma vs varsa uzaklaştırma istersen eve gelemez... evdeki eşyaların da fotosunu vs çekebilirsin ki mahkemeden kaçırılmasın... evde altın vs varsa bunları da al bozdur ya da annene ver ... ben bunları sadece bosanırken zorda kalma diyorum ama nedense barısacagınızı düşündüm... eşler boşanırsan çok çirkinleşiyor hazırlıklı olun önce kendinizi garantiye alın...

Arkadaşlar gerçekten ben anlamıyorum benden ayrılmayı istemiyor olsa bu lafların arkasında duracağına zaman geçmeden çözmeye çalışır geri dönüşü yok evet ailelerin yanında tartıştık benim gibi ılımlı yaklaşıp konuşurken evet çok çizgiyi aştık falan demedi sen sit sen ev tut bi hırs bi hınç var kararını vermiş biri olarak konuşuyorum en azından bir süre ayrı kalmamız iyi olurdu görmek istemiyorum şuan onu..

Eski konunuzu okudum, böyle bir tartışma için çok ani ve fevri hareketler bunlar. Boşu boşuna işi mahkemeye kadar götüreceksiniz sırf gurur yaptığınız için. Şu anda boşanmak için hiç geçerli sebebiniz yok.

Bence esin barismak istiyor ama sen adim at istiyor. Burnundan kil aldirmayan tiplerden. Seni zorladikca zorluyor ki isin ciddiyetini anla da pisman ol diye. Muhtemelen özür dilemeyi, konusup anlasmayi beceremeyen biri

bence de hazirana kadar sabredin evden ayrılmayın.

bakın evliliğimin ilk 2 yılında eşime sürekli çok pişmanım seninle evlendiğime, boşanacağım gibi cümleler kuruyordum tabi ki boşanmadık ama.
belki eşiniz de ben gibi bir salaktır? bir anlık sinirle üstüne de erkekliğe b.k sürdürmemek için inatla aynı şeyleri söylüyordur?

annenizi gönderin evine. siz de bekleyin bakalım sessizce ama hiç bir şeyine elinizi değmeyin evde ruh olun, arkadaşlarınızla dışarıya çıkın.

bence bu şekilde düzelecek.

İlişki konusunda tecrübesizsiniz belli ki. Erkekler ve kadınlar arasındaki en belirgin farklardan biri budur; biz olayı sıcağı sıcağına halletmeye hemen çözmeye çalışırız ,erkeklerse ancak üzerinden zaman geçince konuşmaya hazır olurlar. Kavga esnasında bazen karşımızdakinin canını yakmak için özellikle sarfettiğimiz cümleler olur, bunları ciddiye almak bu onun gerçek hissi diye düşünmek büyük hata. Bir durun, soluklanın, sakinleşin. Böyle öfkeyle karar verirseniz çok pişman olursunuz.

Benim derdim de bu kesinlikle hiçbir şey istemiyorum beni istememesi vs yaşananlar çok incitti ve bunun arkasında durup da hayatına devam etmesi...

Ne icin gemileri yaktiniz ben anlamadim. Mesele neydi de aileleri de isin icine kattiniz? Olaylari kendi icinizde cozmek varken iyice birbirinize bilelenmissiniz. Adamin evden sen git demesi zaten bir erkege yakismayan bir hareket. Hele ki ben evin her yerini kullanirim sen de kucuk odayi demesi cocukca. Su an o ev ikinize de ait. Bosanma konusunda kararli iseniz ve eger evden biri gidecekse bosanma bitene kadar kadina oturma hakki veriliyor genelde. Esinin gitmesi gerekir, ozel ders ogrencilerinin olup olmamasi onun meselesi. Takilar konusuna gelince takilarinizdaki hakkinizi isteyin, ileride pisman olursunuz. Esyalardaki hakkinizi da alin. Kullanmasaniz da baskasina bagislayin ama yine de alin.

Acaba burnunu düşürdmeden aynı catı altında kalarak ara mı düzeltmeye calısacak zamanla? Aklıma bu geldi. Ben de eşime git diyince kediyi bahane ederdi cocuktan önce. Kedi ikimizin ben suan onu bırakıp gidemem derdi

Eşim benimle evlendiğine pişman olduğunu söyledi yenilir yutulur laflar değil içime sinmiyorsun dedi neler neler iyi niyetli iyi bir insan değilmişim bana saygısı yokmuş bu lafları söylemesine neden olarak yaptığımı söylediği şey geçen yıl erkek kardeşi ve eşini bizimle yaşaması için getirmek istediğinde kabul etmemiş olmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…